Välkommen till familjeföretaget sedan 1983
Två fysiska butiker och verkstäder
Komplett reservdelssortiment
Filtrera

9 produkter

Sågskyddsbyxor – Skyddsbyxor med sågskydd

Skogsbyxor med sågskydd – Ett måste vid arbete med motorsåg

Sågskyddsbyxorna är en viktig del av skyddsutrustningen. Oavsett om du är en yrkesperson som ska ha utrustning för professionell användning eller om du är en hobbysågare som bara använder motorsåg sporadiskt är sågskyddsbyxor ett måste. Skyddsbyxorna är noggrant designade och utformade för bästa komfort, rörlighet och självklart säkerhet. När du köper skyddskläder hos oss kan du alltid vara säker på att de är testade på fältet i tuff miljö för säker användning. Sågskyddsbyxorna finns i flera olika modeller och passformer med olika funktionaliteter. Vill du utrusta byxorna med hängslen eller bälten går det att göra på alla modeller där det inte följer med som standard.

Sågskyddsbyxor skyddar på många sätt

Skyddsbyxorna skyddar inte bara dig från skador, de är även bra arbetsbyxor att använda när du står ute i alla sorts väder för att såga ved, fälla träd eller använda din motorsåg på andra sätt. Byxorna finns i många olika modeller och utföranden och du kan välja den modell som passar dig och det arbete du ska utföra bäst. Förutom olika modeller finns det även byxor som har varselfärger och som även skyddar dig när mörkret faller genom att se till att du syns. Med fickor i olika varianter för tumstockar, hammare och andra verktyg är du redo för alla sorters arbetsuppgifter. Arbetar du på höga höjder, till exempel uppe i träd, vill du att byxorna ska fungera även tillsammans med säkerhetsutrustning som hindrar dig från att falla.

Välj rätt modell
Vilken modell du ska välja beror bland annat på hur ofta du ska använda byxorna och i vilka situationer. Att arbeta hela dagarna i skyddskläder ställer större krav på plagget än om du bara ska såga någon timme på fritiden. Kombinationen säkerhet, rörlighet och funktion kommer hålla dig säker på alla sätt. Om du rör dig mycket kommer du uppskatta stretchtyg i byxorna som gör att du kan vara säker utan att känna dig hindrad. För den som dagligen använder motorsåg i sitt dagliga arbete krävs en högre säkerhetsklass på byxorna då de måste tåla tuffare tag. Välj rätt för dig så kommer ditt jobb att utföras både lätt och säkert!

Ta del av nyheter och inspiration före alla andra. Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev samtycker du
till vår dataskydds- och cookies policy.