Tjänster – För privatpersoner, företag & lantbruk

Vi erbjuder tjänster för både företag, föreningar, lantbruk och privatpersoner. Hos oss kan du få hjälp med det mesta relaterat till robotgräsklippare och Automower®. Bl.a. installation, service, reparation och lagning av kabelbrott.

Här hittar du information om de tjänster vi erbjuder. Söker du information om våra verkstäder, reparation och service hittar du det i menyn under verkstad.

 

Boka online

De tjänster du kan boka online är:

• Service av maskin
• Reparation av maskin
• Reparation av kabelbrott
• Installation robotgräsklippare

Lagning av kabelbrott

Blinkar lampan i laddstationen eller hittar roboten inte hem? Då kan du ha fått kabelbrott på guide- eller begränsningsslingan. Vi har duktiga reparatörer i Laholm och Halmstad som kommer ut till dig och lagar kabelbrottet på plats – för fast pris.

Business-to-business

Liljekvists har hjälpt många företag att bli mer kostnadseffektiva i underhåll av grönytor, rengöring, trädvård samt inköp av produkter. Vi erbjuder kunskap och tjänster för ditt företag så att ni kan jobba smartare, inte hårdare.

Liljekvists PLUS

Köp din Husqvarna maskin i någon av våra fysiska butiker och få ett PLUS på maskinen. Liljekvists PLUS innebär bl.a. 1 års extra garanti (totalt 3 år), förtur i verkstaden, tillgång till livs levande personal samt att du får maskinen provkörd och klar.

Installation av robotgräsklippare

Så länge Husqvarna har tillverkat robotgräsklippare har vi sålt, installerat och servat dem. Vi erbjuder installation i stora delar av södra Halland och norra Skåne. Vi installerar alla Husqvarna, Gardena och McCulloch robotgräsklippare – även om du inte köpt den hos oss.

Begagnade skog- & trädgårdsmaskiner

Liljekvists butiker har ett ständigt flöde av mer eller mindre använda produkter för skog- och trädgårdsskötsel. Hos oss kan du handla begagnade maskiner till bra priser. Alla produkter är nyservade och vi lämnar 3 månaders garanti.