Välkommen till familjeföretaget sedan 1983
Två fysiska butiker och verkstäder
Komplett reservdelssortiment
Filtrera

Visar 1–18 av 233 resultat

Tillbehör till batteridrivna skog- och trädgårdsmaskiner

Tillbehör för kontinuerlig batterikraft och oavbrutet arbete

Använder du batteriprodukter som yrkesperson är tillbehören a och o för en praktisk och bekväm arbetsdag. Här hittar du förvaringshjälpmedel till batterier och laddare, adaptrar och bälten med och utan sele. Men även vanliga tillbehör som motorsågskedjor och motorsågssvärd till batteridrivna motorsågar och trimmertråd till batteritrimmers. Ska du arbeta långa dagar rekommenderar vi att investera i ett batteribälte. Där har du plats för batterier och laddare men även en vattenflaska eller andra förnödenheter du vill bära med dig.

Tillbehör för batteridrivna maskiner

Med bra och högkvalitativa tillbehör till din batteridrivna maskin blir det lättare, smidigare och säkrare att utföra arbetet. Hos oss hittar du de bästa tillbehören, inklusive batterier, förvaringslådor, bälten, klingor, säkerhetsutrustning och rengöringsmedel. Tillbehören gör att du enkelt kan anpassa din batteridrivna maskin efter rådande väderförhållande och arbetsuppgift.

Ett bra bälte är ett måste om du vill kunna arbeta länge och kontinuerligt med din batteridrivna maskin. Hos oss hittar du flera verktygsbälten och batteribälten med ergonomisk passform som ger en utmärkt viktfördelning. Att ha verktygen och batteriet nära till hands gör att du kan arbeta utan avbrott. Våra batteribälten ger minimal viktbelastning på armarna vilket gör att du kan använda din batteridrivna maskin länge utan att varken batteriet tar slut eller att kroppen blir trött.

Många tillbehör till batteridrivna maskiner är relaterade till batteriet. Här hittar du ett brett sortiment av batterier samt effektiva laddare, högkvalitativa adaptrar, snygga batteriväskor och praktiska förvaringsboxar. Med ett extra kraftfullt batteri kan du använda din batteridrivna maskin under lång tid utan avbrott. Vi har batteritillbehör som lämpar sig för alla väderförhållanden. Du hittar även ergonomiska ryggbatterier med sele för arbetspass som är extra krävande och långa. Med en väska, låda eller box kan du transportera dina batterier och batteritillbehör på ett säkert sätt. Det är viktigt att ha säkerheten i åtanke när du använder batteridrivna maskiner. Investera i bra säkerhetsutrustning, exempelvis en skyddshjälm, skyddshandskar, sele, första-hjälpen-kit och ett hakband till skyddshjälmen.

Batteridrivna maskiner är dyra och det är viktigt att du tar hand om dem så att de håller länge. För att öka livslängden på maskinen bör du köpa tillbehör för rengöring och underhåll. En bra rengöringsspray eller ett tvättmedel hjälper dig att snabbt göra rent maskinen efter användning. Smörjfett, sågkedjeolja och en smörjspruta gör att du kan smörja maskinen. Smörjfettet har flera funktioner, bland annat sänker det temperaturen och motverkar korrosion. Övrigt tillbehör till batteridrivna maskiner inkluderar dubbelhandtag, fästöglor, kombitrimmer, Mulching-kit, fil-kit, sågkedjor, förvaringshöljster, diamantklingor, tillbehörs-kit till klingor, röjklingor, kabinhakar, förvaringsboxar, trimmertråd i olika tjocklekar och material, trimmerhuvud och svärdskydd.

Ta del av nyheter och inspiration före alla andra. Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev samtycker du
till vår dataskydds- och cookies policy.