Sök jobb hos oss idag!

Liljekvists är ett familjeföretag som funnits sedan 1983. Vi har butiker och serviceverkstäder i Laholm, Ängelholm och Halmstad samt försäljning i webbshop. Under många år har vi befäst vår position som en av Sveriges absolut största återförsäljare inom segmentet Husqvarna Skog & Trädgård. Vi arbetar med starka varumärken såsom Napoleon, Kamado SUMO, Kärcher och Husqvarna.

Vi har alltid ett extra stort behov av duktig personal under högsäsong (mars-sept.) samt helgarbete. Våra säsongsanställningar passar extra bra för dig som är pensionär eller student. Men även för dig som bara vill prova på något annat alternativt vill jobba extra.

Våra tjänster:

Småmaskinsmekaniker sökes omgående!

Liljekvists Motor AB

Småmaskinsmekaniker

Kommun: Laholm

Kvalifikationer

Om jobbet

Liljekvists Motor AB saluför några av marknadens starkaste och mest attraktiva varumärken. Kärcher proffsmaskiner, Husqvarna, Napoleon, Gardena, Klippo samt Aspen. Vi erbjuder arbetsmaskiner och redskap för Industri, Lantbruk, Skog, Park, och trädgård. Vårt koncept bygger på att erbjuda rätt produkt för varje utmaning, oavsett om kunden är konsument eller yrkesarbetande entreprenör med flera anställda. Våra professionella serviceverkstäder säkerställer att våra kunders arbetsredskap alltid fungerar på bästa sätt. Vi tar ansvar för ett glädjefyllt och problemfritt ägande. Bolaget är familjeägt och bedriver sin verksamhet från filialerna i Laholm, Ängelholm och Halmstad. Liljekvists har även en ökande webbhandel.

Vi söker dig som har;

• B-körkort

• Erfarenhet av arbete som mekaniker i samma eller liknande bransch.

• Datorvana.

#jobbjustnu

Personlighetsprofil:

-Goda medarbetaregenskaper

-Servicekänsla, drivkraft och engagemang

-Förmåga att arbeta självständigt

-Ansvarsfull

-Ordningsam

Dina arbetsuppgifter blir att serva och reparera alla typer av trädgårdsmaskiner såsom åkgräsklippare, gräsklippare, motorsågar, röjsågar och Kärchers sortiment av tvättar och dammsugare.

Vi kräver att du kan svenska i tal och skrift.

Tillträde omgående. Vi har intervjuer löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas före annonsens slutdatum.

Om anställningen

Ansök senast 15 oktober
Ange referens Mekaniker Laholm i din ansökan

Kontakt

 

 

 

Butikssäljare Halmstad

Liljekvists Motor AB

Butikssäljare, fackhandel

Kommun: Halmstad

Kvalifikationer

Om jobbet

Liljekvists Motor AB saluför några av marknadens starkaste och mest attraktiva varumärken. Husqvarna, Kärcher, Gardena, Klippo, Napoleon samt Aspen. Vi erbjuder arbetsmaskiner och redskap för industri, lantbruk, skog, park och trädgård. Vårt koncept bygger på att erbjuda rätt produkt för varje utmaning, oavsett om kunden är konsument eller yrkesarbetande entreprenör med flera anställda. Våra professionella serviceverkstäder säkerställer att våra kunders arbetsredskap alltid fungerar på bästa sätt. Vi tar ansvar för ett glädjefyllt och problemfritt ägande.

Bolaget är familjeägt och bedriver sin verksamhet från filialerna i Laholm, Ängelholm och Halmstad. Vi har även en växande e-handel.

Tjänsten som säljare;

Liljekvists söker dig som har ett eget driv och engagemang. Du bör vara flexibel, tycka om att sälja och ha förmåga att se möjligheter framför problem. Som säljare hos oss måste du ha erfarenhet av de produkter som vi säljer då du även kommer att jobba med lättare mekaniska arbeten. Har du även en vilja att lära dig mer och att utvecklas kan du passa in i vårt team.

Arbetsuppgifter;

• Ge god service till kunden, svara i telefon.

• Kassaarbete; fylla på och fronta varor, skylta butiken.

• Ta emot, inleverera och beställa varor.

• Eget ansvarsområde.

• Hålla ordning i butik och lager.

•.Hålla dig uppdaterad och visa intresse för de produkter vi säljer.

• Göra reparationer och service i vår verkstad.

Tjänsten har tillträde omgående. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas tidigare än annonsens slutdatum.

Om anställningen

Ansök senast 4 oktober
Ange referens Halmstad butik i din ansökan

Kontakt

 


Spontanansökan

  • Dra filer hit eller
    Max filstorlek: 32 MB.
    • Dra filer hit eller
      Max filstorlek: 32 MB.