Sök jobb hos oss idag!

Liljekvists är ett familjeföretag som funnits sedan 1983. Vi har butiker och serviceverkstäder i Laholm, Ängelholm och Halmstad samt försäljning i webbshop. Under många år har vi befäst vår position som en av Sveriges absolut största återförsäljare inom segmentet Husqvarna Skog & Trädgård. Vi arbetar med starka varumärken såsom Napoleon, Kamado SUMO, Kärcher och Husqvarna.

Vi har alltid ett extra stort behov av duktig personal under högsäsong (mars-sept.) samt helgarbete. Våra säsongsanställningar passar extra bra för dig som är pensionär eller student. Men även för dig som bara vill prova på något annat alternativt vill jobba extra.

Våra tjänster:

Småmaskinsmekaniker Laholm

Liljekvists Motor AB saluför några av marknadens starkaste och mest attraktiva varumärken. Husqvarna, Kärcher, Gardena, Klippo, Napoleon samt Aspen. Vi erbjuder arbetsmaskiner och redskap för Industri, Lantbruk, Skog, Park och trädgård. Vårt koncept bygger på att erbjuda rätt produkt för varje utmaning, oavsett om kunden är konsument eller yrkesarbetande entreprenör med flera anställda. Våra professionella serviceverkstäder säkerställer att våra kunders arbetsredskap alltid fungerar på bästa sätt. Vi tar ansvar för ett glädjefyllt och problemfritt ägande. Bolaget är familjeägt och bedriver sin verksamhet från filialerna i Laholm, Ängelholm och Halmstad. Vi har även en växande e-handel.

Omfattning

Heltid, Tillsvidare

Vi söker dig som har;

-B-körkort

– Erfarenhet av arbete som mekaniker i samma eller liknande bransch.

-Datorvana

Personlighetsprofil;

-Goda medarbetaregenskaper

-Servicekänsla, drivkraft och engagemang

-Förmåga att arbeta självständigt

-Ansvarsfull

-Ordningsam

Dina arbetsuppgifter blir att serva och reparera alla typer av trädgårdsmaskiner.

Vi kräver att du kan svenska i tal och skrift.

Tjänsten har tillträde omgående. Intervjuer sker löpande och tjänsten kan därför komma att tillsättas tidigare än annonsens slutdatum.

Sista ansökningsdatum; 2022-05-10

Eventuella frågor och ansökan skickas till Sandra Ralph på; personal@liljekvists.com

Välkommen med din ansökan!

 


Spontanansökan

  • Dra filer hit eller
    Max filstorlek: 32 MB.
    • Dra filer hit eller
      Max filstorlek: 32 MB.