Välkommen till familjeföretaget sedan 1983
Två fysiska butiker och verkstäder
Komplett reservdelssortiment
Filtrera

Visar 1–18 av 21 resultat

Skyddsglasögon & Visir

Skydda dina ögon vid arbete i trädgård, skog och mark

Både skyddsglasögon och visir är oumbärliga för att förebygga ögonskador och ansiktsskador i potentiellt farliga situationer. Valet av ögonskydd beror på arbetsuppgifterna, riskerna och de specifika säkerhetskraven. Det är viktigt att följa säkerhetsföreskrifter och använda rätt skyddsutrustning för att undvika ögonskador och ansiktsskador.

Skyddsglasögon

Skyddsglasögon används i en rad olika arbetsmiljöer och aktiviteter där ögonskydd är nödvändigt. Det kan inkludera byggplatser, laboratorier, industriverksamhet, sport, och mycket mer. Skyddsglasögon kan variera i skyddsnivå beroende på den specifika faran. De kan vara utformade för att skydda mot skräp, kemikalier, UV-strålning eller andra faror.

Visir

Visir är skärmar som täcker hela ansiktet och används i situationer där det finns risk för skräp, stänk, kemikalier eller andra farliga ämnen som kan nå ansiktet. De är användbara inom kemi, medicin, svetsning, skogsarbete och liknande yrken.

Material och konstruktion

Skyddsglasögon och visir är vanligtvis tillverkade av hållbart material som polykarbonat. Skyddsglasögon har skyddande linser som är utformade för att klara olika risker. De kan ha sidoskydd och justerbara skalmar för en bekväm passform.
Visir ger ett bredare synfält och skyddar både ögon och ansikte.

Ta del av nyheter och inspiration före alla andra. Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev samtycker du
till vår dataskydds- och cookies policy.