Välkommen till familjeföretaget sedan 1983
Två fysiska butiker och verkstäder
Komplett reservdelssortiment
Filtrera

11 produkter

Kress batterier & laddare

Kress batterier och laddare är utformade för att leverera hög prestanda, pålitlighet och hållbarhet. Med avancerad batteriteknologi och användarvänliga laddningssystem erbjuder Kress lösningar som passar både professionella användare och hemmafixare.

Kress Batterier

Litiumjonbatterier

Kress använder den senaste litiumjonteknologin i sina batterier. Dessa batterier är kända för sin höga energitäthet, långa livslängd och snabba laddningstider. De är också mycket lättare än traditionella blybatterier, vilket gör dem enklare att hantera och transportera.

Utbytbara Batterier

En stor fördel med Kress batterier är deras utbytbarhet mellan olika Kress-produkter. Detta innebär att du kan använda samma batteri för flera olika verktyg och redskap, vilket sparar både tid och pengar. Du behöver inte investera i flera batterier för varje enskilt verktyg, och du kan alltid ha ett fulladdat batteri redo att användas.

Hållbarhet och Miljövänlighet

Kress litiumjonbatterier är designade för att vara både hållbara och miljövänliga. De har en lång livslängd och kan laddas hundratals gånger utan betydande kapacitetsförlust. Dessutom är de fria från skadliga tungmetaller, vilket gör dem till ett miljövänligt val.

Kress Laddare

Snabbladdare

Kress snabbladdare är utformade för att minimera stilleståndstiden genom att ladda batterierna snabbt och effektivt. Med snabbladdning kan du få tillbaka full kapacitet på dina batterier på kortast möjliga tid, vilket är idealiskt för intensivt arbete eller när du har flera uppgifter att slutföra.

Intelligenta Laddningssystem

Kress laddare använder intelligenta laddningssystem som automatiskt anpassar laddningsströmmen för att maximera batteriets livslängd och säkerhet. Dessa system övervakar batteriets tillstånd och temperatur under laddningen för att förhindra överhettning och överladdning.

Kompatibilitet och Användarvänlighet

Kress laddare är kompatibla med alla deras litiumjonbatterier, vilket gör det enkelt att ladda olika batterier utan att behöva flera olika laddare. De är också utformade för att vara användarvänliga med tydliga indikatorer som visar laddningsstatus och eventuella felmeddelanden.

Ta del av nyheter och inspiration före alla andra. Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev samtycker du
till vår dataskydds- och cookies policy.