Välkommen till familjeföretaget sedan 1983
Två fysiska butiker och verkstäder
Komplett reservdelssortiment
Filtrera

Visar 1–18 av 20 resultat

 • -10%

  Kärcher Grovdammsugare NT 30/1 Tact Te

  8 700 kr
 • -6%

  Husqvarna Grovdammsugare WDC 325L

  3 390 kr
 • Kärcher Grovdammsugare NT 22/1 Ap Te

  3 492 kr
 • Kärcher Grovdammsugare NT 70/2 Me Classic Edition

  7 674 kr
 • -10%

  Kärcher Grovdammsugare NT 30/1 AP Te L

  6 735 kr
 • -10%

  Kärcher Grovdammsugare NT 65/2 Ap

  12 676 kr
 • -10%

  Kärcher Grovdammsugare NT 30/1 Tact L

  7 565 kr
 • Kärcher Grovdammsugare NT 30/1 Ap

  6 309 kr
 • -10%

  Kärcher Säkerhetsdammsugare NT 30/1 Tact Te M

  11 819 kr
 • Kärcher CV 60/1 RS Bp Pack

  191 763 kr
 • Kärcher Grovdammsugare NT 70/3

  12 355 kr
 • Kärcher Grovdammsugare NT 48/1

  4 695 kr
 • Kärcher Grovdammsugare NT 90/2 Me Classic Edition

  8 255 kr
 • -10%

  Kärcher Grovdammsugare NT 22/1 Ap

  2 522 kr
 • -10%

  Kärcher Industridammsugare IVR-L 40/12-1

  29 949 kr
 • -10%

  Kärcher Grovdammsugare NT 50/2 Me Classic

  6 444 kr
 • Kärcher Dammsugare T 11/1 Classic Hepa 14

  2 729 kr
 • Kärcher Grovdammsugare NT 27/1 ME ADV

  4 443 kr

Grovdammsugare - Säkerhetsklassade dammsugare & våtdammsugare

Industridammsugare & säkerhetsdammsugare

På en arbetsplats med mycket damm och andra partiklar är en säkerhetsklassad industridammsugare ett måste. Flera av de moderna säkerhetsdammsugarna är utrustade med flera olika sugfunktioner och avancerat utvecklade filter. Fint damm som finns på många arbetsplatser är farligt för hälsan, därför är det viktigt med en säker industridammsugare. Flertalet dammsugare har även helautomatisk filterrengöring vilket gör att tiden innan manuell rengöring krävs är betydligt längre än hos vanliga dammsugare.

Våtdammsugare – grovdammsugare för vått & torrt

En torr- och våtdammsugare är optimal för universalanvändning. Skillnaden mellan en vanlig dammsugare och en grovdammsugare för vått och torrt är att grovdammsugaren klarar av att suga upp stora mängder damm och annat grövre material. Det finns även en mängd av grovdammsugare för vått och torrt som kan användas både proffesionellt och för hemmabruk. Tack vare den avancerade filtertekniken kan dessa dammsugare användas till flera olika typer av smuts och rengöringsändamål. Till dem finns även ett stort utbud av tillbehör och munstycken. Behöver man en våtdammsugare för att suga upp stora mängder vatten finns det dem som är utrustade med integrerad smutsvattenpump. Pumpen pumpar ut stora mängder vatten ur behållaren för kontinuerlig våtdammsugning.

Grovdammsugare – användningsområde

Då vanliga dammsugare sällan tål vare sig vatten, grus, spån eller fukt är grovdammsugaren ett bra alternativ för dig som behöver en dammsugare till exempelvis en byggarbetsplats eller industrilokal. Kort och gott: Till utrymmen som en vanlig dammsugare inte klarar av.

Snö, slask och väta

Med en grovdammsugare kan du hålla rent i garaget, verkstaden, industrilokalen och förrådet med flera ställen även när det är blött och slaskigt väder. Det är lätt att dra in slask, vägsalt och småsten som fastnar under skorna och det är inte alltid man vill behöva ta av sig skorna. Fram med grovdammsugaren så är problemet ur världen på några minuter. Poängen med att använda en grovdammsugare är att den klarar av allt från att suga upp vätska, till att rengöra invändiga ytor i ett fordon eller en kraftigt nedsmutsad verkstad.

Att tänka på inför köpet

Det första du behöver vara införstådd med är att du inte kommer att använda en grovdammsugare riktigt lika ofta som du använder en vanlig dammsugare. Det är ändock en fantastiskt bra investering och en grym maskin att ta fram när den väl behövs. Det är svårt att göra jobbet bättre och mer effektivt än en grovdammsugare, vilket gör att du bör satsa på en dammsugare av riktigt bra kvalitet om du ändå ska köpa en. Kostnaden uppvägs snabbt av nyttan!

Det andra du behöver tänka på är förvaringsutrymme. Var ska dammsugaren stå när den inte används och för vem behöver den vara tillgänglig? Titta gärna på detaljer som behållarens kapacitet, hjulens konstruktion, hantering och drift, tillgängliga tillbehör och så vidare. Går det till exempel att förvara grovdammsugaren i ett förvaringsutrymme anpassat för sugslang? Undersök även maskinens manövreringsförmåga och framkomlighet, möjligheten att sätta fast olika slangar på ett säkert sätt samt smidigheten i att demontera filterhuset för byte och rengöring av filter. Naturligtvis behöver du även kolla så att användningsområdena för den dammsugare du väljer stämmer överens med dina behov och önskemål.

Ta del av nyheter och inspiration före alla andra. Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev samtycker du
till vår dataskydds- och cookies policy.