Välkommen till familjeföretaget sedan 1983
Två fysiska butiker och verkstäder
Komplett reservdelssortiment
Filtrera

15 produkter

Husqvarna Batteridrivna Häcksaxar 

Husqvarna batterihäcksax är perfekt för villaägaren som vill kunna arbeta när som helst

Batteridrivna häcksaxar från Husqvarna är så tysta att du kan använda dem när som helst, utan att störa familj eller grannar. Häcksaxarna är både extremt lätta och tysta men framförallt enkla och bekväma att använda, både vertikalt och horisontellt. Batterierna är utbytbara så du byter enkelt ett tomt batteri mot ett laddat batteri utan avbrott i arbetet.

Trädgårdens stolthet kan vara en vacker häck. Med en batteridriven häcksax kan drömmen om den perfekta häcken faktiskt bli sann, Husqvarna har ett stort utbud av batterihäcksaxar som passar just dina behov.

Att arbetet skulle gå långsammare med en batteridriven häcksax är inte sant. Med en lätt, tyst och batteridriven häcksax kan du optimera arbetstiden tack vare ett kraftfullt batteri som räcker länge och håller för många laddningar. Med en batteridriven häcksax blir arbetet också roligare men inte minst skönare, utan buller och avgaser. Batteridrivna häcksaxar levererar komfort och ansvarsfull prestanda till i stort sett alla jobb – från användning då och då till arbete hela dagen varje dag. Batteridrivna motorer ger samma prestanda som bensinmotorer, men utan rök och med minimala vibrationer. Batterierna är utbytbara så du byter enkelt ett tomt batteri mot ett laddat batteri utan avbrott i arbetet.

Ta del av nyheter och inspiration före alla andra. Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev samtycker du
till vår dataskydds- och cookies policy.