30 dagars öppet köp
Komplett reservdelssortiment
Tre fysiska butiker och leasing
Filtrera

Visar 1–18 av 26 resultat

 • Husqvarna Frontrotorklippare P 520D

  184 900 kr
 • Husqvarna Frontrotorklippare P 524

  159 900 kr
 • Husqvarna Frontrotorklippare P 524EFI

  176 900 kr
 • Husqvarna Frontrotorklippare P 525D

  214 900 kr
 • Husqvarna Frontrotorklippare P 525D – inkl. hytt

  309 900 kr
 • Husqvarna Frontrotorklippare P 525DX

  262 900 kr
 • Husqvarna Rider 112C Åkgräsklippare

  35 300 kr
 • Husqvarna Rider 115C Åkgräsklippare

  34 900 kr
 • -4%

  Husqvarna Rider 214C Åkgräsklippare

  46 300 kr 44 495 kr
 • Husqvarna Rider 214T Åkgräsklippare

  40 900 kr
 • -5%

  Husqvarna Rider 214TC Åkgräsklippare Comfort Edition (Inkl. Klippaggregat Combi 94cm)

  48 300 kr 45 695 kr
 • Husqvarna Rider 216T AWD Åkgräsklippare

  62 900 kr
 • -8%

  Husqvarna Rider 216T AWD Åkgräsklippare Ink. Klippaggregat

  75 800 kr 69 499 kr
 • Husqvarna Rider 316TsX AWD

  94 900 kr
 • Husqvarna Rider 316TX

  69 900 kr
 • Husqvarna Rider 316TXAWD

  85 900 kr
 • Husqvarna Rider 318X

  62 900 kr
 • Husqvarna Rider 320X AWD

  84 900 kr

Husqvarna Rider Åkgräsklippare

Husqvarna Rider – alltid ett förstklassigt klippresultat

Tycker du det är tungt att klippa gräset? Med en Husqvarna Rider Åkgräsklippare blir det enklare än någonsin att klippa gräsmattan. Den är lättstyrd och har en beprövad klippteknik vilket gör den till en fröjd att köra. Det betyder att den även kommer åt i de trånga partierna och klipper snygga kanter. Dessutom kan den användas till fler saker än att klippa gräset. Med rätt tillbehör har du en maskin som gör trädgårdsarbetet till en fröjd.

Når in i alla hörn

Det som gör dessa åkgräsklippare så prisvärda är att de har frontmonterade klippagregat så du enkelt kan få en överblick av det område du vill klippa. Det är inte längre något problem att nå in vid kanterna eller trimma hörnen av gräsmattan. Dessa gräsklippare är speciellt framtagna för att kunna nå in till de där knepiga hörnen och kör även runt eventuella hinder på ett smidigt sätt. Det har aldrig varit enklare att klippa gräsmattan än tillsammans med denna åkgräsklippare.

En perfekt kombination av kontroll och komfort

När du kör denna gräsklippare gör du inte bara det för att gräsmattan behöver klippas utan också för att det är riktigt roligt att köra den. Du har full kontroll samtidigt som du sitter ergonomiskt och bekvämt. Gräsklipparna är dessutom effektiva så du även har en massa tid över till annat. Med en åkgräsklippare sliter du inte på kroppen och behöver inte genomgå en massa tungt arbete varje gång gräsmattan ska klippas. Med rätt tillbehör kan du även sopa löv under hösten och röja snö på vintern. Det är alltså en väl värd investering för dig som vill arbeta lugnt i trädgården. Det smidiga klippagregatet gör även att du enkelt kan klippa vid staket, buskar och andra områden som normalt kan vara lite svåra att få till. Upptäck alla olika modeller av Riders från Husqvarna och hitta din favorit.

Husqvarnas åkgräsklippare har en otroligt snäv svängradie, frontmonterade klippaggregat, vilket innebär att du får en fullständig överblick över arbetsområdet och enkelt kan trimma kanter och nå in i hörn. Åkgräsklipparna är designade för svåråtkomliga ställen och har ett unikt midjestyrningssystem som gör att bakhjulen kan svängas in under maskinen. Midjestyrningen ger en suverän manövrerbarhet och intuitiv användning – och gör det enkelt att köra runt hinder. För att underlätta service och rengöring av klippaggregatet kan du kan enkelt luta riderns aggregat uppåt utan några verktyg. Kombinationen av kontroll, komfort och effektivitet kommer inte bara att underlätta ditt arbete – du får en trevlig åktur också. Alla åkgräsklippare har Husqvarnas patenterade Bio-Clip®-funktion, som ger överlägset mulching-resultat samt en otroligt professionell finish.

Det är också mer än bara en gräsklippare, istället för att köpa olika maskiner för olika uppgifter, varför inte ta en titt på en mångsidig Rider från Husqvarna? Det stora utbudet av tillbehör säkerställer att du är förberedd för varje tänkbart årstidsrelaterat problem – oavsett om det handlar om gräsklippning, sopning, löv- eller snöröjning.
En Husqvarna Rider kan köra nästan var som helst och har en extremt liten svängradie. Med klippaggregatet fram har du total kontroll över din arbetsyta. Aggregatet gör det möjligt att klippa under buskar, nära staket och väggar. Upptäck även alla tillbehör som finns till din Rider och Trädgårdstraktor! De gör din maskin användbar hela året runt.

Ta del av nyheter och inspiration före alla andra. Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev samtycker du
till vår dataskydds- och cookies policy.