Fri frakt över 1 000 kr
Komplett reservdelssortiment
Tre fysiska butiker
Filtrera

Visar 1–18 av 24 resultat

Husqvarna Rider Åkgräsklippare

Husqvarna Rider – alltid ett förstklassigt klippresultat

Husqvarnas åkgräsklippare har en otroligt snäv svängradie, frontmonterade klippaggregat, vilket innebär att du får en fullständig överblick över arbetsområdet och enkelt kan trimma kanter och nå in i hörn. Åkgräsklipparna är designade för svåråtkomliga ställen och har ett unikt midjestyrningssystem som gör att bakhjulen kan svängas in under maskinen. Midjestyrningen ger en suverän manövrerbarhet och intuitiv användning – och gör det enkelt att köra runt hinder. För att underlätta service och rengöring av klippaggregatet kan du kan enkelt luta riderns aggregat uppåt utan några verktyg. Kombinationen av kontroll, komfort och effektivitet kommer inte bara att underlätta ditt arbete – du får en trevlig åktur också. Alla åkgräsklippare har Husqvarnas patenterade Bio-Clip®-funktion, som ger överlägset mulching-resultat samt en otroligt professionell finish.

Det är också mer än bara en gräsklippare, istället för att köpa olika maskiner för olika uppgifter, varför inte ta en titt på en mångsidig Rider från Husqvarna? Det stora utbudet av tillbehör säkerställer att du är förberedd för varje tänkbart årstidsrelaterat problem – oavsett om det handlar om gräsklippning, sopning, löv- eller snöröjning.

En Husqvarna Rider kan köra nästan var som helst och har en extremt liten svängradie. Med klippaggregatet fram har du total kontroll över din arbetsyta. Aggregatet gör det möjligt att klippa under buskar, nära staket och väggar. Upptäck även alla tillbehör som finns till din Rider och Trädgårdstraktor! De gör din maskin användbar hela året runt.

Ta del av nyheter och inspiration före alla andra. Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev samtycker du
till vår dataskydds- och cookies policy.