Välkommen till familjeföretaget sedan 1983
Två fysiska butiker och verkstäder
Komplett reservdelssortiment
Filtrera

Visar 1–18 av 102 resultat

Husqvarna Tillbehör till Automower® & Robotgräsklippare

Installationsmaterial, tillbehör, knivar och reservdelar till robotgräsklippare och Automower®

Allt från tillbehör som underlättar för roboten vid tuff terräng till avancerade GPS-kommunikationsenheter

Vi erbjuder ett brett sortiment av tillbehör av hög kvalitet till robotgräsklippare som är utformade för att förbättra produkten. Allt från de enklaste tillbehören som underhåll- och rengöringskit speciellt utformat för robotgräsklippare så att du kan hålla den i fint skick under hela säsongen till mer avancerade tillbehör som Automower® Connect för dig som vill nyttja din robotgräsklippare till max. Med Automower® Connect kan du styra din Husqvarna Automower® via en app i din telefon, var du än befinner dig i världen. Tillbehör som terrängkit är perfekt för dig som har en gräsklippare med tuffare terräng. Terrängkitet monteras på robotgräsklipparen och gör att den enklare klarar av hinder som branta sluttningar.

Knivar till robotgräsklippare från Husqvarna

En avgörande komponent i dessa maskiners funktion är knivarna, som spelar en nyckelroll i att säkerställa en effektiv och jämn klippning. Här är några viktiga aspekter att tänka på när det gäller knivar för robotgräsklippare:

Skärpa och kvalitet: Knivarna är avgörande för robotgräsklipparens prestanda. De måste vara skarpa och av hög kvalitet för att klara av att klippa av gräset strån på ett effektivt sätt. Det är viktigt att välja knivar som behåller sin skärpa under lång tid för att undvika frekventa byten.

Konstruktion och material: Knivarna tillverkas vanligtvis av rostfritt stål eller andra slitstarka material. Den korrekta konstruktionen och materialet är viktigt för att motstå slitage och korrosion över tid.

Klingans form och design: Knivarnas form och design varierar beroende på modellen av robotgräsklippare. Det är viktigt att välja knivar som är kompatibla med din specifika maskin och dess klippsystem. Vi rekommenderar att har du en Husqvarna robotgräsklippare, så ska du använda dig av knivar samt andra reservdelar från Husqvarna.

Säkerhet: Knivarnas utformning bör också inkludera säkerhetsfunktioner som skyddar både maskinen och användare. Dessa funktioner kan inkludera avrundade kanter och andra skyddsanordningar för att minska risken för skador.

Utbyte och underhåll: Knivar för robotgräsklippare behöver regelbundet underhåll och ibland bytas, beroende på användning och slitage. Det är viktigt att ha reservknivar till hands och att följa tillverkarens rekommendationer för när och hur knivarna bör bytas.

Effektivitet och resultat: Knivarnas skick påverkar klippningens kvalitet och effektivitet. Slöa eller skadade knivar kan leda till ojämna klippresultat och kräva mer energi från robotgräsklipparen.

Hänsyn till miljön: När du byter ut knivar är det viktigt att göra det på ett miljövänligt sätt. Många knivar kan återvinnas eller kastas på ett ansvarsfullt sätt.

Knivar för robotgräsklippare är nyckelelement som påverkar maskinens förmåga att klippa gräset effektivt och jämnt. Det är viktigt att välja kvalitetsknivar som är kompatibla med din specifika robotgräsklippare och att följa tillverkarens råd om underhåll och utbyte. Med rätt knivar kan du njuta av en välskött gräsmatta med minimal insats.

Husqvarnas installations tillbehör

Husqvarna erbjuder installationskit som gör det enkelt att installera och konfigurera deras robotgräsklippare. Dessa kit är praktiska och inkluderar allt som behövs, som kablar, kopplingskontakter, markstift och en användarvänlig installationsguide. Processen är enkel och instruktionerna är tydliga, så även användare utan tidigare erfarenhet kan installera sina robotgräsklippare problemfritt.

Installationen innebär att du anpassar robotgräsklipparen till din trädgård. Du skapar en virtuell gräns genom att placera kabeln runt de områden som ska klippas och de områden som ska undvikas. När installationsprocessen är klar, kan robotgräsklipparen självständigt navigera och klippa gräsmattan enligt de programmerade inställningarna. Detta sparar tid och arbete med manuell gräsklippning.

Husqvarnas installationskit är av hög kvalitet och hållbara, vilket säkerställer att din robotgräsklippare fungerar smidigt och effektivt över många säsonger. Installationen av din robotgräsklippare blir därmed en okomplicerad process som ger dig möjlighet att njuta av en välklippt gräsmatta med minimal ansträngning.

 

 

Ta del av nyheter och inspiration före alla andra. Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev samtycker du
till vår dataskydds- och cookies policy.