Välkommen till familjeföretaget sedan 1983
Två fysiska butiker och verkstäder
Komplett reservdelssortiment
Filtrera

Visar 1–18 av 146 resultat

Husqvarna röjsågstillbehör

Välj från ett urval av originaltillbehör som förstärker din produkt och ger dig en bättre upplevelse. Med tillbehör till skogs- och gräsröjsågar kan du få ut det mesta möjliga av din maskin. Hos oss kan du hitta alla de bästa tillbehören för att anpassa din röjsåg och göra den optimal för det jobb du ska utföra.

Röjklingor, gräsklingor & trimmertråd till Husqvarna röjsåg

Hos oss hittar du ett komplett sortiment av röjsågsklingor till din Husqvarna röjsåg. Oavsett om du behöver en effektiv klinga med högsta kapacitet för sågning eller en tre- eller fyrtandad gräsklinga för lättare växtlighet hittar du det hos oss. Till alla kombiröjsågar har vi även trimmertråd för lättare arbeten.

Bärselar & ryggbatterier

Med en bärsele för röjsågen kan du till exempel underlätta arbetet genom att göra det enklare och mindre påfrestande för kroppen. Ett ryggburet batteri är det ultimata för dig som har en batteridriven röjsåg från Husqvarna och jobbar många timmar i sträck. Genom att välja ett ryggbatteri kan du arbeta långa pass utan driftstopp.

Batterier till Husqvarna batteriröjsågar

Till dessa batteriröjare används Husqvarnas BLi lithium batterier. Det absolut bästa med batteri-serien är att alla batterier passar till alla maskiner. Till röjsågarna rekommenderas ett batteri i 200- eller 300-serien, för optimal förmåga. Till Husqvarnas BLi batterier finns en mängd olika tillbehör, bland annat batteriväskor och bälten.

Reservdelar till Husqvarna röjsågar

Vi har även ett brett sortiment av Husqvarna reservdelar till röjsågar. Har du inte artikelnumret på delen du behöver kan du hitta den rätta reservdelen med hjälp av vår reservdelsguide.

Ta del av nyheter och inspiration före alla andra. Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev samtycker du
till vår dataskydds- och cookies policy.