Lease Plus

Såhär funkar det – förklarat i fyra enkla steg

Lease Plus är utformad för personer som vill ha en perfekt gräsmatta. Vi utgår alltid från dig och dina behov. Vi vet också att ingen människa har exakt samma behov, så vi försöker vara så flexibla som möjligt. Därför kan du se hur ett typiskt Lease Plus-ägande ser ut här.

1. Välj den Automower®-modell eller åkgräsklippare som passar dina behov

Husqvarna erbjuder ett brett utbud av Automower®- och åkgräsklippare, var och en med sina egna funktioner och möjligheter utifrån gräsmattans storlek. Kontakta först din lokala Liljekvists-butik för att välja den perfekta modellen.

Är din gräsmatta kuperad? Har du en stor gräsmatta eller flera mindre gräsmattor? Vill du ha GPS-spårning ifall det sker en stöld? Svaren på dessa frågor avgör ditt val, och vi på Liljekvists hjälper dig gärna att göra rätt val.

2. Boka ett installationsdatum

(gäller robotgräsklippare)

Tillsammans med en Liljekvists-expert bokar du ett installationsdatum som passar dig. Våra yrkesproffs kommer sedan ut till dig för att lägga begränsningskablarna, placera laddningsstationerna (du kan behöva fler än en) och göra nödvändiga justeringar i programvaran.

Det är viktigt att detta görs av en professionell installatör för att garantera en säker och optimal drift.

3. Få regelbundna servicemeddelanden

Du kommer att få en påminnelse när det är dags för den årliga servicen. Då kan du ta din Automower® till din återförsäljare under vintern för bästa möjliga underhåll. När våren kommer får du ett meddelande om att gräsklipparen är redo.

Som en del av den årliga servicen tillhandahåller vi även nya knivar och naturligtvis kostnadsfria reparationer om det behövs.

4. Skaffa nytt leasingavtal

Med Lease Plus är standardhyresperioden 36 eller 60 månader, dvs. tre eller fem år. I slutet av leasingperioden har du möjlighet att uppgradera till en ny produktmodell och ett nytt leasingavtal. På så sätt kan du vara säker på att du alltid har den senaste toppklassiga gräsklipparen. Beslutet är ditt.

Ansök om Lease Plus

Vad härligt att du är intresserad av att leasa via vår tjänst Lease Plus! Fyll i dina uppgifter i formuläret nedan så återkommer vi till dig med ett kontraktsförslag.

Så här enkelt går det till:

✓ 1. Du fyller i dina kontakt- och personuppgifter i formuläret här på sidan
✓ 2. Närmaste/lämpligaste expert från Liljekvists som kan genomföra installation och svara på eventuella frågor tar kontakt med dig. I samband med detta skapar vi även upp ett kontraktsförslag till dig som agent för Husqvarna Commercial Solutions AB.
✓ 3. En kreditupplysning kommer att göras av Husqvarna Commercial Solutions AB i samband med köp, avtalet signeras då med BankID. Du har alltid 14 dagars ångerrätt efter att du har fått dina produkter levererade.
✓ 4. Du lutar dig tillbaka. Din robotgräsklippare installeras hos dig. Vi fixar med service, vinterförvaring och finns alltid tillgängliga om det är något du undrar över.
✓ 5. Du får månadsvisa fakturor med det förutbestämda månadspriset.
✓ 6. Du lämnar tillbaka produkten efter avtalets slut. Du kan också förlänga eller få en ny produkt.