INSTALLATION • 5 ÅRS GARANTI • FÖRSÄKRING
ÅRLIG SERVICE OCH VINTERFÖRVARING (INKL. HÄMTA/LÄMNA)

Bekvämt och bekymmersfritt med leasing

Installerad robot, programmerad och klar för klippning ­enklare än så kan det inte bli. Försäkrad och med Husqvarna Care 5 års garanti kan du glömma trasiga hjulmotorer, åsknedslag och batteribyten. Bekvämt och bekymmersfritt till en fast månadskostnad. Dessutom skickar vi med ett paket nya Husqvarna original-knivar varje säsong.

Vilken robotgräsklippare passar din gräsmatta?
Vi har plockat fram tre paket som passar vanliga villatomter upp till 1500 kvadratmeter. Men självklart justerar vi paketen efter dina önskemål och behov. Ta hjälp av vår kunniga personal. På Liljekvists har vi sålt och installerat robotgräsklippare i över 25 år!

Det allra billigaste leasingpaketet startar på endast 584 kr/månad.

Haffa en säljare i någon av våra butiker eller be oss kontakta dig via formuläret längst ner på
sidan Kundservice.

Missa inte vilka spännande tillbehör du kan välja till lite längre ner på sidan!

PAKET 500 m2

 • Husqvarna Automower® 310
 • Installation, uppstart
 • Husqvarna Care, 5 års garanti
 • Service med vinterförvaring (inkl. hämta/lämna)
 • Husqvarna Automower® hus
 • Försäkring*

*Självrisk: 500 kr för robot värd upp till 20.000kr, 1000 kr för robot värde 20.000-50.000kr

Pris från 699 kr/mån

 

PAKET 900 m2

 • Husqvarna Automower® 315
 • Installation, uppstart
 • Husqvarna Care, 5 års garanti
 • Service med vinterförvaring (inkl. hämta/lämna)
 • Husqvarna Automower® hus
 • Försäkring*

*Självrisk: 500 kr för robot värd upp till 20.000kr, 1000 kr för robot värde 20.000-50.000kr

Pris från 757 kr/mån

PAKET 1500 m2

 • Husqvarna Automower® 430X
 • Installation, uppstart
 • Husqvarna Care, 5 års garanti
 • Service med vinterförvaring (inkl. hämta/lämna)
 • Husqvarna Automower® hus
 • Försäkring*

*Självrisk: 500 kr för robot värd upp till 20.000kr, 1000 kr för robot värde 20.000-50.000kr

Pris från 1046 kr/mån

Husqvarna Automower® Connect Kit
Automower® Connect ger dig full kontroll över din Husqvarna Automower® – hela tiden. Ger dig möjlighet att starta, stoppa och parkera din Automower®, visa och ändra klippinställningarna samt få larm och spåra klipparens GPS-position med din smartphone, var du än är.

Lägg till från 48 kr/mån

Dekalkit, flera olika varianter
Designa din Husqvarna robotgräsklippare med ett dekaler och gör den mer personlig. Just detta dekalset är designat med blommor men det finns fler varianter. Monteras direkt på skalet. Kolla med en säljare vilket skal som passar till din robot!

Lägg till från 8 kr/mån

Husqvarna Automower® Terrängkit
Terränghjulen är perfekta för dig som har en tuffare terräng. Dessa hjälper robotgräsklipparen att få ett bättre grepp i gräsmattan och undviker att hjulen slirar. Innehåller tunga bakhjul och hjulborstar för utmärkt grepp på sluttande gräsmattor.

Lägg till från 13 kr/mån

Installation
När du leasar din robotgräsklippare ingår installationen. Kortfattat går det till så här. Begränsningskabeln installeras med hjälp av en kabelnedläggare som fräser ner kabeln i gräsmattan där detta är möjligt. Rötter, buskar och blommor kan innebära att kabeln ­måste läggas uppe på gräsmattan och spikas fast med märlor. Begränsningskabeln och märlor döljs av gräset efter 2-4 veckor, beroende på hur snabbt gräsmattan växer. Installationen görs enligt Husqvarnas anvisningar och av Liljekvists professionella installatörer. När du träffar säljare hos oss så får du mer information om installation och vad du behöver förbereda.

Husqvarna Care™ – 5 års garanti
Husqvarna Care™ har utvecklats för att ge dig ett verkligt bekymmersfritt ägande. Vi tar hand om robotgräsklipparen på bästa möjliga sätt. Om något mot förmodan skulle hända med roboten under säsongen tar du den till någon av våra serviceverkstäder där vi så snabbt som möjligt ser till att reparera maskinen utan extra kostnader för dig, förutsatt att produkten inte har skadats på grund av missbruk, försummelse eller felaktig användning.

Försäkring
Vid stöld ersätter vi med en ny Husqvarna Automower®. Din självrisk vid stöld är 3 500 kronor. Övriga försäkringsskador innebär ingen självrisk. Om du till exempel drabbas av ett åsknedslag som kan slå ut din robot eller laddstation täcker försäkringen skadan utan sjävrisk.

Årlig service och vinterförvaring
Efter säsongen hämtar vi upp din robot för årlig service och vinterförvaring på vårt Automower®-hotell. I en torr och uppvärmd miljö erbjuds service, rengöring samt smörjning och under vinterförvaringen underhållsladdar vi din maskin enligt tillverkarens rekommendationer. Självklart gör vi aktuella programvaruuppdateringar. Mer i detalj vad vår basservice innebär kan du läsa om på vår servicesida. När gräset spirar sätter vi ut din robot igen, ren och fin med nya knivar. Dessutom skickar vi med ett extra paket Husqvarna originalknivar!

Köp ut din robot – eller byt
Efter fem år kan du om du vill, köpa ut roboten till ett rest­värde. Eller varför inte byta till en helt ny modell – vem vet vilka spännande nyheter som finns om fem år!

Vi bryr oss. Så att du slipper.