Installation av Automower® och robotgräsklippare

Vi kan robotgräsklippning. Husqvarna har tillverkat robotgräsklippare i 25 år och lika länge har vi sålt, installerat och servat dem. Idag finns det många modeller att välja bland och det kan vara knepigt att göra rätt val själv. Vi erbjuder konsultation och rådgivning för fast pris där vi gör en bedömning av vilken modell som passar just din tomt. För dig med gräsytor där förutsättningarna är knepiga är konsultation ett bra val. Vid köp efter konsultation dras avgiften för detta av på priset.

Begränsningskabeln installeras med hjälp av en kabelnedläggare som fräser ner kabeln i gräsmattan där detta är möjligt. Rötter, buskar och blommor kan innebära att kabeln ­måste läggas uppe på gräsmattan och spikas fast med märlor. Begränsningskabel och märlor och döljs av gräset efter 2-4 veckor, beroende på hur snabbt gräsmattan växer. Installationen görs enligt Husqvarnas anvisningar.

Vilka robotgräsklippare installerar vi?

Vi har duktiga installatörer både i Laholm, Ängelholm och Halmstad och erbjuder installationer till fast pris i närområdena. Behöver du ominstallera din robotgräsklippare gör vi det också. Vi installerar alla Husqvarna, Gardena eller McCulloch robotgräsklippare – även om du inte köpt maskinen hos oss.

Köp robotgräsklippare med installation hos oss

Liljekvists har tre fysiska butiker med serviceverkstäder i Laholm, Ängelholm och Halmstad. Vi har välutbildade installatörer samt reparatörer i alla butiker och erbjuder installation när du köper robotgräsklippare i någon av våra fysiska butiker. Vi erbjuder även felsökningar i närområdena. Köper du robotgräsklipparen i någon av våra fysiska butiker och låter oss göra installationen får du ett plus på maskinen. Liljekivsts PLUS innebär bl.a. ett års extra garanti (totalt 3 år) på maskinen och en garanterat startklar robot.

Boka installation av robotgräsklippare

Boka installation av din Automower® eller robotgräsklippare online så kontaktar vi dig med pris och bokning av dag.