3 fysiska butiker
Fri frakt över 1 000 kr
Snabba leveranser

Grill-REA

 Banner_Startsidan_GRILLREA.jpg

Weber® Aluminiumform, stor
Weber® aluminiumform, perfekt för tillagning av allt från potatisgratäng och kakor till gryträtter, lasagne och annat på grillen. Praktiskt tillbehör till grillen. Finns även i en liten och en avlång modell. 10/st. 
Weber® Aluminiumform, XL
Weber® aluminiumform i storlek XL, passar perfekt i en One-Touch® 57 cm. Med droppformen undviker du spill i botten av grillen, men du kan även använda den till att tillaga allt från potatisgratäng och kakor till gryträtter och exempelvis lasagne på grillen. Finns även i en liten, en mellanstor och en avlång modell.
Weber® Universal grillampa
Se din mat ordentligt vare sig du grillar i strålande sol eller dunkelt månsken. Den kraftfulla LED-lampan lyser upp hela grillytan i grillen så att du tydligt ser maten, oavsett när på dygnet du grillar. Flexibelt skaft med klämma som kan monteras på *de flesta ytor. Det böjliga skaftet gör att du kan rikta in ljuset där det behövs mest. Den kraftfulla LED-lampan lyser upp hela grillytan. Klämman kan monteras både vertikalt och horisontellt på de flesta ytor upp till 3,8 cm. Slitstark, väderresistent design Mått: 8.89 cm x 7.11cm x 62.48 cm   Hitta rätt reservdel till din grill > 
Weber® Original™ Majshållare, 4 set
Fyra set med majshållare från Weber Original. Hållarna gör det enkelt att äta majs utan att få flottiga fingrar. Årets presentidé som gör hela familjen glad.
Weber® Original™ Hamburgerpress, mini
Miniburgarpressaren från Weber Original™ ger dig möjlighet att forma helt perfekta miniburgare – idealiskt för barnkalaset eller som förrätt. Formar två miniburgare åt gången.
Weber® Original™ Stekhållare
Stor stekhållare som gör det enkelt att tillaga läckra stekar och hela kycklingar. Hållaren lyfter upp köttet från grillgallret och ser till att luft kan cirkulera runt köttet, så att du får ett saftigt resultat.
Weber® Revbensställ, Stor
Revbensställ som gör att du får plats med fler revbensspjäll i din grill. Revbenspjällen blir dessutom jämnt grillade utan att behöva vändas.
Weber® Underlägg - GBS
Underlägg för GBS®-insatser och -galler, skorstenständare och andra varma grilltillbehör som behöver stå och svalna.
Weber Original™ Korg till rotisseri
Praktisk korg till Webers rotisserier – perfekt för tillagning av grövre klyftpotatis, grönsaker, kycklinglår osv. Passar till brikettgrillar, Q®2000/200- och Q®3000/300-serien samt till större gasolgrillar.
Weber® Tändare
Påfyllningsbar tändare för snabb och smidig tändning. 
Weber® Gjutjärnsplatta - Spirit® 200-serien
Stekplatta i gjutjärn – perfekt för allt från köttbullar och fisk till stekt fläsk och sauterade grönsaker. Eller varför inte engelsk brunch på grillen? Passar till Spirit® E-200-modeller från 2013.
Weber® Rostfritt Grillgaller Spirit 300-Serien - GBS
Grillgaller med löstagbar insats – grunddelen till Weber Original™ Gourmet BBQ-systemet Ta ur insatsen och sätt i din Gourmet BBQ-stekpanna, gjutjärnsgallret, woken eller munkpannan i stället.
Weber® Gjutjärnsgaller Spirit 200-Serien - GBS
Tvådelat gjutjärnsgaller med uttagbar mittsektion för användning med Weber Original™Gourmet BBQ System-insatser. Passar till gasolgrill Spirit 200-serien.  Mått: 52 x 44 cm
Weber® Värmehylla - Q300/3000-serie
Weber® värmehylla i pläterat stål. Praktisk brödhylla som lyfter upp maten från grillgallret och ger dig större arbetsyta när du ska grilla t.ex. bruschetta. Tål maskindisk. Passar till: Q300- och Q3000-serien   Hitta rätt reservdel till din grill > 
Weber® Deluxe Revbenställ/Stekhållare
Kombinerad hållare för revbensspjäll och stek från Weber® som gör det enkelt att tillaga en krispig stek, kryddiga revbensspjäll eller andra läckerheter på grillen.
Weber® Finmaskad Rotisserikorg
Läcker, finmaskig korg för att tillaga mat i extra små stycken på rotisseriet, till exempel pommes frites, popcorn, skaldjur och fint skurna grönsaker. Passar till Webers rotisserier för brikettgrillar, Q®2000/200-serien och uppåt samt Webers större gasolgrillar
Weber® Våffel- och smörgåsjärn - GBS
Gjutjärnsinsats till grill med Gourmet BBQ System-galler. Insatsen har två funktioner i ett: den kan användas både till att grädda våfflor och till att göra varma mackor (panini) på grillen.
Weber® Original™ Elevation Grillspett, 4 st
Gedigna grillspett som kan användas tillsammans med Weber Original™ Elevation Rack, där de kan höjas och sänkas i tre olika nivåer. Kan även användas som traditionella grillspett.
Weber® Premiumöverdrag - Q® 2000/200-serie
Lätt och luftigt kvalitetsöverdrag som skyddar Weber® Q®-grillen mot väder och vind. Kardborrband i sidan går att spänna åt så att överdraget passar perfekt kring grillen. Passar till Weber® Q® 2000/200, 2200/220 och 2400/240. Optimera väderresistensen hos ditt grillöverdrag med hjälp av impregneringsspray. Välj till impgregnering till ditt överdrag nedan.
Weber® Premiumöverdrag - 47 cm
Lyxöverdrag till brikettgrill på 47 cm. Går ner helt över benen och skyddar mot smuts, löv och damm. Slitstark kvalitet. Optimera väderresistensen hos ditt grillöverdrag med hjälp av impregneringsspray. Välj till impgregnering till ditt överdrag nedan.
Weber® Premiumöverdrag - Q®1000/2000 Med Stativ
Extra långt överdrag i lätt och luftig kvalitet som skyddar små och medelstora Weber® Q®-grillar på stativ eller vagn mot väder och vind. Kardborrband på sidorna går att spänna åt om benen så att överdraget passar perfekt kring grillen. Passar till Weber® Q® 1000/100 och 2000/200-serien. Optimera väderresistensen hos ditt grillöverdrag med hjälp av impregneringsspray. Välj till impgregnering till ditt överdrag nedan.
Weber® Premiumöverdrag - Fireplace
Lyxigt överdrag i kraftig vinyl som skyddar din Weber® Fireplace mot blad, damm, väder och vind. Optimera väderresistensen hos ditt grillöverdrag med hjälp av impregneringsspray. Välj till impgregnering till ditt överdrag nedan.
Weber® Premiumöverdrag - Performer® Original
Lyxöverdrag från Weber® som passar perfekt till Performer® Original med ihopfällbart sidobord (2013). Täcker hela grillen och skyddar mot väder och vind. Optimera väderresistensen hos ditt grillöverdrag med hjälp av impregneringsspray. Välj till impgregnering till ditt överdrag nedan. 
Weber® Standardöverdrag - 47 Cm
Weber® standardöverdrag som passar till brikettgrill på 47 cm. Skydda din grill med det här tåliga överdraget i polyester. Kardborreband ser till att hålla överdraget på plats. Optimera väderresistensen hos ditt grillöverdrag med hjälp av impregneringsspray. Välj till impgregnering till ditt överdrag nedan.
Weber® Rotisseri - Q200/2000-serien
Rotisseri som roterar köttet under hela grillningen och ger kyckling, lammstek och andra hela stekar en jämn stekyta och en krispigt spröd grillyta. Passar till Weber Q®2000/200-serien.
Weber® Rotisseri - Q100/1000-serien
Rotisseri som roterar köttet under hela grillningen och ger kyckling, lammstek och andra hela stekar en jämn stekyta och en krispigt spröd grillyta. Passar till Weber Q®1000/100-serien.
Weber® Original™ Bambuspett
Läckra bambuspett från Weber som gör det enkelt att grilla grönsaker och kött i mindre stycken och garanterar elegant servering av maten.
Weber® Rengöringsset Gasolgrill
Weber® tvådelat rengöringsset innehåller en skrapa och en borste för invändig rengöring av Webers större gasolgrillar. En riktig grillmästare vet att det krävs underhåll, men inte mycket ansträngning för att hålla en gasolgrill i toppform. Med den flexibla borsten och grillskrapan i rengöringssetet får du bort fett och matrester från grillens insida. Material, plast & borsthår i nylon Skötsel, handdiskas
Weber® Brikettraka, Rostfritt Stål
Med brikettrakan kan du enkelt och säkert flytta runt tända briketter, kol och rökträ i din grill. Det vinklade bladet och långa handtaget gör rakan lätt att använda.
Weber® Bambu grillborste, 30 cm
Original-grillborste och -skrapa från Weber som gör det enkelt att alltid ha en ren grill redo. Med stålborst, skrapa i rostfritt stål och skaft i bambu. Finns även i en modell på 45 cm.
Weber® iGrill Mini
Weber® iGrill™ mini, ansluts till gratisappen Weber® iGrill och har en räckvidd på 45 m så att du kan röra dig fritt samtidigt som du har full koll på grillningen. Ett enda batteri ger 150 timmars oavbruten strömtillförsel. Utrustad med magnetiskt fäste som gör  det lätt att fästa termometern vid grillen, samtidigt som temperaturen kan avläsas i dubbla visningslägen. 
Weber® iGrill 3
Weber iGrill 3 är din väg till perfekt grillad mat, varje gång, och monteras direkt på din Genesis II- eller Spirit II-gasolgrill. Med den här appanslutna termometern kan du övervaka tillagningen av upp till fyra köttbitar från början till slut, och få veta via din smarta enhet när maten har uppnått perfekt serveringstemperatur. Passar till: Weber® Genesis® II Weber® Genesis® II LX Weber® Spirit II
Weber® iGrill™ Ambient Probe
Ha full koll på temperaturen i din grill genom att montera mätstickan på grillgallret och ansluta termometern till gratisappen Weber iGrill. 
Weber® iGrill™ Meat Probe
Mätsticka designad för exakt temperaturmätning med alla Weber iGrill. Kommer med sladdvinda som fästs på baksidan av din enhet. Kompatibel med alla Weber iGrill modeller.  
Weber® Style™ Spade, bred
Extra bred stekspade som är perfekt för att vända och flytta känsliga bitar av kött och fisk på grillen.
Weber® Original™ Spade
Modern och gedigen grillstekspade från Weber Original™ i rostfritt stål och med softcoat-handtag. Längden gör att du slipper ha fingrarna nära det heta grillgallret. Kan diskas i diskmaskin.
Weber® Grillrengöring, Emalj
Grillrens från Weber® – perfekt för grillens utvändiga, emaljerade delar. Underlättar rengöringen. Sprayas på en kall grill. 
Napoleon Gasolgrill TravelQ™ 285
Napoleon Gasolgrill TravelQ™ PRO285 är en perfekt grill för utflykten eller för att sätta direkt på bordet. Den har en kompakt design och är enkel att sätta upp och hantera. Gasolgrillen är utrustad med två rostfria brännare, lock i gjuten aluminium, grillgaller i porslinsemaljerat gjutjärn samt sidohandtag för enkel förflyttning.  Produkttyp, Gasolgrill Färg, Svart Grillyta (L x B), 54 x 37 cm
Napoleon Gasolgrill Rogue 425SIB
Napoleons Rogue 425SIB med tre brännare har rostfria WAVE™ grillgaller och SIZZLE ZONE™ infraröd sidobrännare. Du kan använda sidobrännaren för att laga dina sidorätter och såser medans huvudmåltiden grillas på gjutjärnsgrillgallerna i det rymliga grillhuvudet. Grillen har ett praktiskt underskåp och sidohyllorna är nedfällbara för praktiskt förvaring. Produkttyp, Gasolgrill Färg, Rostfritt stål Grillyta (L x B), 60 x 45 cm Bäst i test 2019! För tredje året i rad stod Napoleon  som vinnare med modellen Rogue i reviewed.com:s test  (jämfört med grillar i samma segment).
Napoleon Gasolgrill Rogue 525SIB
Napoleons Rogue 525SIB med fyra brännare har rostfria WAVE™ grillgaller och SIZZLE ZONE™ infraröd sidobrännare. Du kan använda sidobrännaren för att tillexempel karamelisera ytan på köttet innan det grillas på grillgallerna i det rymliga grillhuvudet. Grillen har ett praktiskt underskåp och sidohyllorna är nedfällbara för praktiskt förvaring. Produkttyp, Gasolgrill Färg, Rostfritt stål Grillyta (L x B), 73 x 45 cm
Napoleon Skärbräda PRO
En professionell skärbräda från Napoleon med uppsamlingsskål.  Mycket praktiskt skärbräda där överflödig köttsaft samlas upp i en skål. Alternativt samlar du upp i skålen det du skär till som lök, sallad etc.  Mått (B x D x H), 45,5 x 32,5 x 5,5 cm
Napoleon Verktygsset Litet
För att du ska lyckas med din grillning måste du också ha bra verktyg. Här är ett grundset från Napoleon med tre bra verktyg, perfekt för den lilla grillen.  I priset ingår: Grilltång Stekspade Grillborste
Napoleon Revbensställ
Napoleon revbensställ i kraftfullt rostfritt utförande som även går att vända för hela stekar.  Ställ revbenen i stället eller lägg i steken och lyft över på grillen. Enkel och smidig hantering. Praktiska handtag på sidan. Mått (B x D x H), 21 x 36 x 13 cm
Napoleon Grilltång PRO
Napoleon PRO grilltång i rostfritt stål, ett måste för grillentusiasten.  Med den vänder du på köttbiten eller grillspettet. En praktisk krok gör att du alltid har den till hands upphängd på sidohyllan och den går att låsa i stängt läge för smidig förvaring.  Mått (längd), 41 cm
Napoleon Grilltång
En praktiskt grilltång från Napoleon i rostfritt stål med easy-looking-funktionen. Mått (längd), 46 cm
Napoleon Fågelsax PRO
Napoleon professionell fågelsax för tranchering av t.ex. kyckling och kalkon. Mått (Längd), 25 cm
Napoleon Startkit Rökning PRO
Napoleon startkit är det perfekta kitet till dig som vill prova på att röka i grillen.  I detta startkit ingår 1 PRO röktub tillsammans med fyra olika sorters rökspån i form av Hickory, Körsbär, Lönn och Whiskey. Ett bra sätt att prova sig fram bland olika rökspån. 
Napoleon Rotisserikorg
Napoleon rotisserikorg. Den finmaskiga korgen blir det utmärkta tillbehöret till ditt rotisseri för tex grönsaker, pommes frites eller kycklingvingar. Korgen passar till samtliga Napoleon rotisserier.  Mått (Ø x L), 18 x 39 cm
Napoleon Grillborste & Grillskrapa
Napoleon grillborste med mjuk mässingsborst och en hårdare skrapa för att rengöra grillgaller. Mått (längd), 54 cm
Napoleon Woktråg
Napoleon wokpanna, oassar perfekt för t.ex. grönsaker och att det även är hål i botten gör att råvaran verkligen wokas istället för att stekas. Mått (Ø x H), 16 x 5 cm
Weber® Rökplanka
Weber® rökplankor tillverkade i cederträ, set med 2 stycken plankor. Rök en bit av din favoritfisk genom att placera den på rökplankan och sedan lägga den direkt på grillgallret. Eller varför inte röka en hel brie som du sedan serverar med en god marmelad och nybakat knäckebröd? Material, Cederträ Rekommenderas för, rökning av fisk, fågel, kött m.m. Produktstorlek (H x B x L), 2,2cm x 15cm x 40cm
Weber® Rökwraps – Cederträ
Tunna plattor av cederträ att vira in mindre köttstycken i när de ska rökas. Plattorna avger en läcker röksmak och passar till alla slags fisk, kött och fågel. Är 8 st i en förpackning.
Weber® Kallrökningsenhet
Den smarta kallrökningsenheten gör kallrökningen enklare. Tack vare hållaren förbränns rökspånet jämnt och effektivt under 8–10 timmar.
Weber® Rökflis Wood Chips Bok
Weber® rökflis av bokträ har en måttlig rökarom ger en baconaktig smak som många känner igen från salami. Träslaget passar särskilt bra till att röka fläskkött, fisk och fågel. Förpackningen kan stängas med blixtlåsförslutning, vilket gör det enkelt att skydda flisen från fukt. Rökflis gör det lätt att blåsa nytt liv i klassikerna, oavsett grillmodell. En påse på 0,7 kg räcker till flera grillkvällar. Webers rökflis används normalt till rätter med kortare tillagningstid. Innehåll, 0.7 kg/påse Smak, mild till medelstark arom 
Weber® Rökflis Wood Chips Hickory
Weber® rökflis av hickoryträ har en kraftig rökarom och ger en kraftig och skarp baconaktig röksmak. Träslaget passar särskilt bra till att röka nötkött, fläskkött och vilt. Förpackningen kan stängas med blixtlåsförslutning, vilket gör det enkelt att skydda flisen från fukt. Rökflis gör det lätt att blåsa nytt liv i klassikerna, oavsett grillmodell. En påse på 0,7 kg räcker till flera grillkvällar. Flis används normalt till rätter med kortare tillagningstid. Innehåll, 0.7 kg/påse Smak, kraftig rökarom 
Weber® Rökspån - bok
Weber® rökspån av bok för kallrökning av bacon, korv, fisk och ost. Brinntid på 8–10 timmar. Påse 0,5 KG
Weber® Tändkuber, 22 st
Har du en gång provat att tända grillen med tändkuber, nöjer du dig aldrig med något annat. Tändkuber är sättet att få snabb, askfri och miljövänlig tändning. Även om det blåser eller regnar tänds kolet på bara några sekunder, och du slipper lukten av tändvätska, som även kan överföras till maten. För användning med kolgrillar och röklådor Ett giftfritt och luktfritt sätt att tända kolgrillen Enkel tändning, även när det är fuktigt  Mat utan eftersmak av kemikalier, endast äkta kolsmak
Weber® Tändkuber, ekologiska
Miljövänliga tändkuber som gör det enkelt att tända kol och briketter så att grillen är klar att använda inom kort. 48 st.
Weber® Grillhalster, stor
Praktisk fiskvändare från Weber Original™. Perfekt när du ska grilla fisk, gör det enkelt att vända fisken under tillagningen. Finns även i en mindre modell.
Weber® Original™ Kycklinghållare
Den ursprungliga kycklinghållaren från Weber Original™ i en uppdaterad version. Gör kycklingen supersaftig invändigt och extra krispig utvändigt.
Weber® Premiumöverdrag Genesis® II 200-serien
Premiumöverdrag i slitstark polyester som andas. Erbjuder ett utmärkt skydd mot väder och vind. Utrustat med kardborreband som ser till att hålla överdarget på plats.  Optimera väderresistensen hos ditt grillöverdrag med hjälp av impregneringsspray. Välj till impgregnering till ditt överdrag nedan.
Weber® Deluxe Plancha
Plancha-stekplatta i porslinsemaljerat gjutjärn till stekrätter, sauterade grönsaker, engelsk brunch m.m. Passar till Webers brikettgrill på 57 cm, Q®3000/300-serien och alla andra större gasolgrillsmodeller. Mått: 35 x 35 cm
Weber® El-Grill Q®2400 m/stativ
Weber® Q®2400 är den ultimata lösningen när det finns restriktioner för användning av kol och gasol. Samma välkända, höga kvalitet som Webers övriga grillar, och höjden i locket gör modellen utmärkt för både indirekt värme och långtidsgrillning. 2200 watt för snabb uppvärmning och låg elförbrukning. Balja och lock i aluminium gör att grillen blir varm och svalnar snabbt. Tvådelat porslinsemaljerat gjutjärnsgaller som kan komma upp i extremt hög temperatur och är rostbeständigt.  Grillyta (cm) 55 x 39 Utvändigt mått - Höjd (cm) 101 Utvändigt mått - Bredd (cm) 80 Utvändigt mått - Djup (cm) 73.7

Erbjudanden gäller endast till den 31 januari 2020, med reservation för slutförsäljning.

  • Landningssidor  - Grill-REA - ctl00_f_gelia-cmyk-2015-png_listimg Landningssidor  - Grill-REA - ctl00_f_140px-color-weber-png_listimg Landningssidor  - Grill-REA - ctl00_f_140px-color-klippo-png_listimg Landningssidor  - Grill-REA - ctl00_f_140px-color-karcher-png_listimg Landningssidor  - Grill-REA - ctl00_f_140px-color-gardena-png_listimg Landningssidor  - Grill-REA - ctl00_f_140px-color-husqvarna-png_listimg
  • Landningssidor  - Grill-REA - ctl00_f_140px-color-fogelsta-png_listimg
 Facebook_ikon.gif  instagram_ikon.gif  youtube_ikon.gif