Välkommen till familjeföretaget sedan 1983
Två fysiska butiker och verkstäder
Komplett reservdelssortiment
Filtrera

16 produkter

Rökgrillar - Nya smakupplevelser

Gillar du smaken av rökt fisk och kött eller helt enkelt njuter av den traditionella grillupplevelsen kommer du att älska våra rökgrillar. Vi har rökgrillar i olika storlekar som också kan omvandlas från en fullskalig rök till en bärbar kolgrill. Med en rökgrill kommer du uppnå den äkta BBQ-smaken som gör dig till en grillmästare!
Oavsett om du redan är en inbiten grillentusiast eller nybörjare när det gäller att röka på grillen så kommer du garanterat att hitta en rökgrill som passar dig.

Hur du får den bästa smakupplevelsen

Vad är ”low & slow” ?
En tillagningsmetod där maten röks under en längre tid och vid låg temperatur (<110 °C). När man röker mat vid till exempel 110 °C håller sig köttet saftigt och smakrikt samtidigt som fibrerna bryts ner.

Direkt eller indirekt värme?
Normalt ska du alltid varmröka på indirekt värme, med några få undantag. Om du snabbröker, till exempel en kotlett eller en burgare, både grillar och röker du normalt på direkt värme.

Rökspån – rökgrillens krydda!
Rökspån fungerar som en krydda på maten, välj därför rökspån utefter vad det är du ska röka. Rökspån finns av olika träslag och de olika sorterna skiljer sig åt när det gäller både intensitet och smak.

Vi har ett stort utbud av både grillredskap och tillbehör för din rökgrill, allt du behöver för en lyckad grillning.

Ta del av nyheter och inspiration före alla andra. Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev samtycker du
till vår dataskydds- och cookies policy.