Serviceverkstäder

Liljekvists har tre kompletta och auktoriserade serviceverkstäder med välutbildad personal. Våra verkstäder hjälper privatpersoner, företag, kommuner och föreningar med underhåll av grönytemaskiner, motorsågar och rengöringsmaskiner. Vi servar och utför reparationer på produkter från Husqvarna, Gardena, McCulloch, Klippo, Partner, Jonsered och Kärchers proffssortiment.

Nedan finner du mer information om priser, service och vad vi tillhandahåller för tjänster i våra verkstäder. Vill du komma i kontakt med verkstäderna eller har frågor om service och reparation kontaktar du oss via kontaktformuläret längst ner på sidan.

Serviceverkstäderna finns vid våra butiker i Laholm, Ängelholm och Halmstad.

Reparation & service

Vi har tre auktoriserade serviceverkstäder med utbildad personal som servar och reparerar grönytemaskiner, motorsågar och rengöringsmaskiner från bl.a. Husqvarna, Klippo, Kärcher och Gardena.

Service & vinterförvaring av robotgräsklippare

Genom att kontinuerligt serva din robotgräsklippare minskar du risken för att problem uppstår under säsongen. Låt din gräsklippare ta en välbehövlig paus och övervintra på Liljekvists hotell. Vi erbjuder service och vinterförvaring för alla Husqvarna Automower®, Gardena och McCulloch robotgräsklippare.

Snabbservice

Vi erbjuder snabbservice i alla våra butiker för dig som behöver snabb hjälp som inte kräver verkstadsarbete. En snabbservice kan vara allt från att byta knivar på robotgräsklippare till slipning av sågkedja eller montering av trimmertråd.

Reservdelar – hitta rätt del till din maskin

Här hittar du länkar till sprängskisser och reservdelslistor där du kan söka upp vilka reservdelar du behöver. Vi har reservdelar till bl.a. Husqvarna, Gardena, Klippo, McCulloch, Jonsered och Partner.