Serviceverkstäder

Liljekvists har två kompletta och auktoriserade serviceverkstäder med välutbildad personal. Våra verkstäder hjälper privatpersoner, företag, kommuner och föreningar med underhåll av grönytemaskiner, motorsågar och rengöringsmaskiner. Vi servar och utför reparationer på produkter från Husqvarna, Gardena, McCulloch, Klippo, Partner, Jonsered och Kärchers proffssortiment.

Nedan finner du mer information om priser, service och vad vi tillhandahåller för tjänster.

Serviceverkstäderna finns vid våra butiker i Laholm och Halmstad.

Boka online

De tjänster du kan boka online är:

• Service av maskin
• Reparation av maskin
• Reparation av kabelbrott
• Installation robotgräsklippare

Prislista service

Vi har fasta priser på service. Vid inlämning för reparation börjar vi alltid med att felsöka maskinen. Felsökning debiteras alltid från 500 kr upp till 1 000 kr (inkl. moms). Kostnadsförslag på reparation meddelas innan den påbörjas om så önskas.

Hitta sprängskiss till din maskin

I vår rerservdelsguide hittar du sprängskisser och reservdelslistor till din maskin från Husqvarna, Gardena, Jonsered, McCulloch, Klippo, Flymo, Partner och Husqvarna Construction.

Saknas reservdelen du hittar på vår hemsida lägger vi upp den åt dig.

Begagnade skog- & trädgårdsmaskiner

Liljekvists butiker har ett ständigt flöde av mer eller mindre använda produkter för skog- och trädgårdsskötsel. Hos oss kan du handla begagnade maskiner till bra priser. Alla produkter är nyservade och vi lämnar 3 månaders garanti.

Snabbservice

Vi erbjuder snabbservice i alla våra butiker för dig som behöver snabb hjälp som inte kräver verkstadsarbete. En snabbservice kan vara allt från att byta knivar på robotgräsklippare till slipning av sågkedja eller montering av trimmertråd.

Sök status på serviceorder

Har du lämnat in din maskin på lagning eller service i någon av våra verkstäder kan du söka statusen på din order här på vår webbplats.

Checka in på Liljekvists robot-hotell!

Genom att kontinuerligt serva din robotgräsklippare minskar du risken för att problem uppstår under säsongen. Låt din gräsklippare ta en välbehövlig paus och övervintra på Liljekvists hotell. Vi erbjuder service och vinterförvaring för alla Husqvarna Automower®, Gardena och McCulloch robotgräsklippare.

Lagning av kabelbrott

Blinkar lampan i laddstationen eller hittar roboten inte hem? Då kan du ha fått kabelbrott på guide- eller begränsningsslingan. Vi har duktiga reparatörer i Laholm och Halmstad som kommer ut till dig och lagar kabelbrottet på plats – för fast pris.

Business-to-business

Liljekvists har hjälpt många företag att bli mer kostnadseffektiva i underhåll av grönytor, rengöring, trädvård samt inköp av produkter. Vi erbjuder kunskap och tjänster för ditt företag så att ni kan jobba smartare, inte hårdare.

Installation av robotgräsklippare

Så länge Husqvarna har tillverkat robotgräsklippare har vi sålt, installerat och servat dem. Vi erbjuder installation i stora delar av södra Halland och norra Skåne. Vi installerar alla Husqvarna, Gardena och McCulloch robotgräsklippare – även om du inte köpt den hos oss.

Leasa din robotgräsklippare

Installerad robot, programmerad och klar för klippning ­enklare än så kan det inte bli. Försäkrad och med Husqvarna Care 5 års garanti kan du glömma trasiga hjulmotorer, åsknedslag och batteribyten. Bekvämt och bekymmersfritt till en fast månadskostnad. Dessutom skickar vi med ett paket nya Husqvarna original-knivar varje säsong.