30 dagars öppet köp
Komplett reservdelssortiment
Tre fysiska butiker och verkstad
Filtrera

5 produkter

 • -10%

  Hällmark Vedspis

  719 kr
 • Napoleon Gasolbord Rektangulärt

  11 900 kr
 • Napoleon Inbyggnadsgrill BILEX605-1

  27 900 kr
 • Napoleon Inbyggnadsgrill BILEX485-1

  19 900 kr
 • Napoleon Gasolbord Kvadratiskt

  11 900 kr

Utekök - Njut mer av sommaren

Det är en bra idé att köpa utekök om man gillar tanken att kunna utföra de flesta av de sysslor man gör i sitt vanliga kök ute i solskenet. Att laga mat tar mycket tid i många hem och om man kan göra det ute, kanske medan man håller ett öga på barnen eller bara njuter av att vara i friska luften istället för att stå i matos inomhus, så har man vunnit mycket.

Tips för dig som vill bygga utekök

Vad du behöver är en inbyggd gasolgrill, lite rinnande vatten, en stekhäll och en stor arbetsbänk.
Rinnande vatten är inget krav i ett utekök men det är väldigt skönt att ha det tillgängligt. En enkel lösning om du inte har möjlighet att dra ut både varm- och kallvatten är att installera en vask och ansluta trädgårdsslangen och ställa en hink under.
Många föredrar även att ha tillgång till el i sitt utekök. Det möjliggör att du kan installera en kyl, använda diverse köksmaskiner samt installera belysning. Därför är det en fördel att placera uteköket i anslutning till huset. Ett utekök står ofta utomhus i ur och skur. Att ha ett tak över minskar underhållet och möjliggör att man kan använda köket även när vädret inte är på topp. Om ditt utekök inte står under ett tak rekommenderar vi att du täcker över och skyddar det när det inte används. Det minskar underhållet och förlänger livslängd. Du kan vara trygg att köpa ditt utekök hos oss, vi säljer endast produkter tillverkade i hållbart material som tål att stå ute.

 

Ta del av nyheter och inspiration före alla andra. Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev samtycker du
till vår dataskydds- och cookies policy.