Välkommen till familjeföretaget sedan 1983
Två fysiska butiker och verkstäder
Komplett reservdelssortiment
Filtrera

Visar 1–18 av 66 resultat

 • -7%

  Kamado SUMO Keramisk Kolgrill Maxi 25″ – Svart

  13 995 kr
 • -9%

  Kamado SUMO Keramisk Kolgrill Midi 21″ – Svart

  9 990 kr
 • -9%

  Kamado SUMO Keramisk Kolgrill Midi 21″ – Grön

  9 990 kr
 • -7%

  Kamado SUMO Keramisk Kolgrill Maxi 25″ – Grön

  13 995 kr
 • -5%

  Kamado SUMO Signature PRO Keramisk Kolgrill 25″

  18 995 kr
 • Napoleon Freestyle 425 Gasolgrill

  7 490 kr
 • Napoleon Gasolgrill TravelQ PRO285-1

  3 790 kr
 • -5%

  Kamado SUMO Signature Midi

  13 295 kr
 • Napoleon Gasolgrill Freestyle 365

  6 490 kr
 • -5%

  Kamado SUMO Keramisk Kolgrill Junior 15″ Svart

  4 269 kr
 • -5%

  Napoleon Gasolgrill Rogue® 525-1 XT

  15 990 kr
 • -5%

  Kamado SUMO Keramisk Kolgrill Junior 15″ Grön

  4 269 kr
 • Napoleon Gasolgrill Rogue® 525-1

  12 390 kr
 • Nyhet!

  Napoleon Gasolgrill Freestyle 365-DSIB

  8 990 kr
 • Nyhet!

  Napoleon Kolgrill PRO22K-L-3

  4 390 kr
 • -5%

  Napoleon Gasolgrill Rogue® 525-1 SE

  18 990 kr
 • Napoleon Gasolgrill TravelQ 285-1

  3 690 kr
 • Napoleon Gasolgrill m. Vagn TravelQ PRO285-X-1

  4 990 kr

Vilken grill passar dig bäst?

Grillar ses som ett självklart tillbehör i trädgården, så då finns det ingen anledning att nöja sig med något som inte kommer hålla år ut och år in. En stor fördel är hur enkelt det är att röka köttet. Det går snabbt och enkelt med att träet placeras direkt på den varma kolen, inget extra krångel är nödvändigt. 

Här nedanför har vi listat några vanliga typer av grillar:

GasolgrillarFör den som grillar ofta och året runt. Fördelarna med en gasolgrill är många, du kan grilla året om oavsett väder och vind. Du tänder gasolgrillen på nolltid med en enda knapptryckning och styr värmen med en konventionell värmeregulator, vilket gör att du alltid kan få perfekt temperatur i grillen.
Utforska våra Napoleon-grillar för att hitta din gasolgrill!

Kolgrillar För den som söker klassisk grillkänsla. Det är verkligen något speciellt med att låta kolen ta sin tid och få rätt glöd innan det är dags att grilla. Kolgrillen är lätt att underhålla och även lätt att flytta runt på tomten.

KeramikgrillarFör den riktiga grillmästaren. En keramikgrill är en kombinerad kolgrill med en isolerande ugn. Grillen är välisolerad vilket gör att rökningen kan ske under hög temperatur samtidigt som röken håller en jämn temperatur även i kallt väder. Passar för de som vill ha en grill av högsta kvalitet och inte nöjer sig med något som inte håller högsta måttet. Tillsammans med de många tillbehören som olika galler, korgar, termometrar, köttmörare och pannor och grytor i gjutjärn blir grillupplevelsen snabbt proffsig och enkel. Ett riktigt speciellt tillbehör är den rejäla pizzastenen som lätt placeras på grillen för gräddning av hembakad pizza eller bröd. Tillbehören tar alltså grillen till helt nya höjder.
Upptäck våra kvalitetsgrillar från Kamado SUMO och Big Green Egg

Elgrillar För den som tänker på miljön. En elgrill blir snabbt varm och du kan själv reglera temperaturen på grillen. Med en elgrill slipper du krångla med briketter, kol eller gasol – det enda som behövs är ett eluttag.

RökgrillarFör dig som vill sätta smak på grillningen. Ta matlagningen till en ny nivå med en rökgrill. En rök banar väg för nya smakupplevelse och ger möjligheter att experimentera.

Bärbara grillar – För den som vill ta med grillen. Med en bärbar grill kan du njuta av grillad mat var du än vill. Bekväma att hantera med sofistikerade transportlösningar, vilket innebär att din portabla grill blir en pålitlig partner för varje äventyr.

Inbyggnadsgrill För dig som vill bygga ditt utekök. Med ett utekök blir matlagningen i trädgården en underbar upplevelse. Här hittar du inbyggnadsgrillar och matchande moduler för att skapa dina drömmars utekök.

Grillar ses som ett självklart tillbehör i trädgården, så då finns det ingen anledning att nöja sig med något som inte kommer hålla år ut och år in. En stor fördel är hur enkelt det är att röka köttet. Det går snabbt och enkelt med att träet placeras direkt på den varma kolen, inget extra krångel är nödvändigt. 

Grillar för alla tillfällen

Grillarna finns i en rad olika färger, utföranden och storlekar och passar både de mindre hushållen och de större familjerna eller på festerna. På den största grillen med en grillyta på 25 tum går det att tillaga rejält med mat på en gång, eller grilla riktigt stora stycken som inte hade fått plats på en vanlig liten grill. Grillarnas storlek går ner i en lugn skala på 21, 15 och 14 tum och passar alla till en rad olika sorters hushåll. Inomhus kan istället en bordgrill användas, precis som man gjort i Japan i många år. Bordsgrillen kan även användas utomhus, men måste tas in efter användning då den inte är vädertålig.

Grilla med gasol eller kol?

Vilket är bäst att grilla med – kol eller gasol? Både kol och gasol har sina fördelar när det gäller grillning, så valet beror på personliga preferenser och behov. Men generellt kan man säga att kolgrillning ger en mer autentisk smakupplevelse medan gasolgrillning ger bättre kontroll och snabbhet. Om du prioriterar smaken och är villig att lägga tid på förberedelser och rengöring kan en kolgrill vara det bästa valet. Om du föredrar enkelhet, snabbhet och enkel temperaturkontroll kan en gasolgrill vara mer lämplig för dig.

Ta del av nyheter och inspiration före alla andra. Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev samtycker du
till vår dataskydds- och cookies policy.