Välkommen till familjeföretaget sedan 1983
Två fysiska butiker och verkstäder
Komplett reservdelssortiment
Filtrera

Visar 1–18 av 249 resultat

Den allsidiga grillen - Big Green Egg

Med ett Big Green Egg kan du grilla, steka, röka, ånga & koka mängder av olika mat såsom kött, kyckling, fisk, grönsaker, pizza & mycket mer! Gör den typiska grillkvällen till något mer. Välj och vraka mellan alla möjliga tillbehör för att just ditt Big Green Egg ska passa in hemma hos er.

Big Green Egg är inte bara en grill, det är en symbol för förfinad matlagning och utomhusglädje. Dess keramiska konstruktion, mångsidighet och dedikerade samhälle av fans har gjort det till ett måste för dem som söker den ultimata matlagningsupplevelsen. Oavsett om du är en erfaren kock eller bara vill ta din grillning till nästa nivå, är Big Green Egg ett val som kommer att leverera enastående resultat och upplevelser vid varje måltid.

En pionjär inom grillvärlden

Big Green Egg är ett namn som har blivit synonymt med kvalitet, mångsidighet och gourmetgrillning. Företaget har etablerat sig som en pionjär inom grillvärlden och är känt för sina unika keramiska grillar som kombinerar traditionell teknik med modern design. Med en passion för gastronomi och utomhusmatlagning har Big Green Egg skapat en lojal skara av entusiaster världen över.

Vad som skiljer Big Green Egg från traditionella grillar är dess keramiska konstruktion, som inte bara ger enastående värmehållning och fördelning utan också möjliggör en bred variation av matlagningsmetoder. Denna innovativa grill är utformad för att fungera som en grill, ugn och rökugn i ett, vilket ger kockar och grillmästare möjlighet att experimentera med olika recept och tekniker.

En av de mest imponerande egenskaperna hos Big Green Egg är dess förmåga att upprätthålla en konstant och precis temperatur, oavsett om du vill grilla en saftig biff, baka en pizza med krispig skorpa eller röka långsamt kött till perfektion. Den mångsidighet som erbjuds av dessa grillar gör dem till en idealisk följeslagare för matentusiaster som strävar efter att ta sina utomhusmatlagningsfärdigheter till nästa nivå.

Komplettera din Big Green Egg grill med rätt redskap

Big Green Egg erbjuder också ett brett utbud av tillbehör och redskap som kompletterar grillarna och gör matlagningen ännu enklare och roligare. Från grillspett och pizzastenar till rökved och temperaturmätare, finns det en mängd olika tillägg som kan anpassas efter dina specifika matlagningbehov.

Det är också värt att notera att Big Green Egg inte bara handlar om matlagning, utan om en livsstil. Dessa grillar har skapat en gemenskap av likasinnade individer som delar sin passion för god mat och utomhusäventyr. Genom evenemang, tävlingar och träffar samlas Big Green Egg-entusiaster för att dela sina erfarenheter och kunskap.

Ta del av nyheter och inspiration före alla andra. Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev samtycker du
till vår dataskydds- och cookies policy.