3 fysiska butiker
Fri frakt över 1 000 kr
Snabba leveranser

Gardena Sekatör

Tydlig struktur och genomtänkt ergonomi, övertygande kvalitet och produktegenskaper har gjort Gardenas sekatörer till en succé. Sekatörerna är robusta och har lång livslängd men är ändå lätta redskap som ger dig bästa möjliga skärkapacitet. Sekatörerna är tillverkade i material av högsta kvalitet och har innovativa funktioner som ger dig exakta skär utan ansträngning. Här hittar du ett stort utbud av sekatörer oavsett om du är nybörjare eller proffs som gör all beskärning i trädgården enkel och bekväm. 

Mothållssekatörer - utmärkta för hårt, torrt trä
Överskäret är smalare och vassare. Den breda mothållssekatören ger tryck och stöd för grenen för att motverka att den skadas eller att barken krossas. Med ett böjt huvud eller svängbart mothåll blir det enklare att klippa nära förgreningarna. 

Sekatörer med sidoskär - utmärkt för blommor och färskt trä
Båda bladen är korta och tränger in i grenen samtidigt. De har ett ”dragande snitt” vilket innebär enkla och exakta skär utan tryckmärken på grenarna. Grenar och kvistar kan klippas nära stammen, vilket motverkar koner som hindrar savflödet. 

Pris
Popularitet
Namn
Pris
Pris (dyrast först)
Visa fler

  • Sekatörer från WOLF-Garten och Gardena - Gardena Sekatör - ctl00_f_gelia-cmyk-2015-png_listimg Sekatörer från WOLF-Garten och Gardena - Gardena Sekatör - ctl00_f_140px-color-weber-png_listimg Sekatörer från WOLF-Garten och Gardena - Gardena Sekatör - ctl00_f_140px-color-klippo-png_listimg Sekatörer från WOLF-Garten och Gardena - Gardena Sekatör - ctl00_f_140px-color-karcher-png_listimg Sekatörer från WOLF-Garten och Gardena - Gardena Sekatör - ctl00_f_140px-color-gardena-png_listimg Sekatörer från WOLF-Garten och Gardena - Gardena Sekatör - ctl00_f_140px-color-husqvarna-png_listimg
  • Sekatörer från WOLF-Garten och Gardena - Gardena Sekatör - ctl00_f_140px-color-fogelsta-png_listimg
 Facebook_ikon.gif  instagram_ikon.gif  youtube_ikon.gif