Företagskund hos Liljekvists

Liljekvists har hjälpt många företag att bli mer kostnadseffektiva i underhåll av grönytor samt inköp av produkter. Vi jobbar ständigt för att avlasta och förenkla för våra kunder. Vi erbjuder hämtning och lämning av maskiner när de är dags för service, självklart också om maskinen behöver reparation.

Vi har i många år varit en av Sveriges största återförsäljare av Husqvarna och vågar påstå att vi kan Husqvarnas skog- och trädgårdsmaskiner utom- och innantill. Vi har en gedigen kunskap om förhållandena i områdena runt våra butiker och kan därför ge dig rättvis rådgivning för vilken produkt och service som kan förbättra din verksamhet.

Vi har ett brett sortiment av användarvänliga produkter från Husqvarna som är speciellt utvecklade för att öka produktiviteten hos företag. Vi erbjuder kunskap och tjänster för ditt företag så att ni kan jobba smartare, inte hårdare.

Vad kan vi hjälpa ditt företag med?

Oavsett om du är en skogsarbetare, företagare, lantbrukare eller har en förening kan vi hjälpa dig att hitta rätt lösningar för dina utmaningar. Är du osäker på vilken produkt som passar din verksamhet bäst erbjuder vi konsultation och rådgivning. Om du önskar rådgivning är du välkommen in i din närmaste butik där vi visar upp olika produkter och lösningar som kan passa dig.

När du handlar hos oss kan du alltid känna dig trygg med var du ska vända dig om något skulle uppstå.

Skötsel av grönytor

Vi jobbar endast med Husqvarnas grönytemaskiner för professionell användning. Husqvarna har ett mycket brett sortiment av gräsklippare, både för små gräsmattor och stora grönytor. Allt från högpresterande frontrotorklippare och Rider till smidiga trimmers, manuella gräsklippare och robotar. Vi hjälper dig att välja rätt maskin utifrån din verksamhet.

Robotgräsklippare

Många företag vill inte lägga tid och personalkostnader på att sköta grönytor och investerar hellre i en robotgräsklippare. En robotgräsklippare klipper gräset miljövänligt och till en betydligt lägre kostnad per kvadratmeter. Med en Husqvarna Automower® kan ett företag spara in tusentals kronor per år. Idag har Husqvarna robotgräsklippare som klarar av stora gräsytor och lutningar upp till 70 %. Den stora utvecklingen av gräsklipparna innebär att det inte längre finns många gräsytor som en Automower® inte klarar av.

En robotgräsklippare från Husqvarna är en idealisk investering för idrottsplatser och fotbollsplaner. Eftersom Automower® väger så lite lämnar den inga synliga spår och den klipper snyggt även när det är blött utan att förstöra gräsmattan. Gräsklippet som robotgräsklipparen lämnar är rikt på näringsämnen och vatteninnehåll som håller jorden frisk. Studier har visat att gräsrötterna växer 25 % djupare.

Vi gör en konsultation av tomten och går tillsammans med dig igenom vad som skulle vara det bästa alternativet för din verksamhet. Självklart sköter vi också planering och utförande av installation vid köp av robotgräsklippare. Med Automower® Connect kan du övervaka driften av Automower®. Vi erbjuder reparation, service och vinterförvaring. Önskas hämtning och lämning av maskinen finns det som tillval. På hösten hämtar vi roboten för service och vinterförvaring. När våren kommer och gräset börjar växa sätter ut och startar upp den igen. Det är vad vi menar med vår devis ”avlasta och förenkla” – att ge dig som kund ett bekymmerfritt ägande.

Rider och frontrotorklippare

Husqvarnas frontrotorklippare och Riders är utvecklade med styrka, smidighet och mångsidighet i ett robust format. En av många fördelar med en åkgräsklippare är att lågsäsongerna är ett minne blott. Det finns ett brett utbud av tillbehör för användning av maskinen året om. Många av Husqvarnas åkgräsklippare är idag utrustade med snabbfäste vilket innebär att det bara tar några minuter att byta tillbehör. Det finns även möjlighet till hytt på en del av de största maskinerna.

Trädvård och skogsarbete

Vi vet att skogsarbete är krävande, därför vill vi erbjuda professionella maskiner och utrustning som underlättar. Husqvarna har ett brett sortiment av motorsågar, stångsågar och röjsågar för krävande uppgifter. Alla deras skogsmaskiner är tillverkade med en användarfokuserad design och effektiva egenskaper så att du kan ägna med tid åt arbeta och minde tid åt driftstopp.

Vi har också ett stort sortiment av skogsverktyg, skyddskläder och andra hjälpmedel för trädvård och skogsarbete.

Husqvarnas batteri-serie

Batteridrivna maskiner är ett rent nöje att jobba med för dig som yrkesmänniska. Det är inte bara mer hållbart för vår miljö utan också för dig. Husqvarnas batterimaskiner är lika kraftfulla som motsvarande bensinprodukt. Varje maskin levererar den prestanda och driftsäkerhet som behövs för tuff användning under långa arbetspass.
Fördelen med Husqvarnas batteriserie är att du kan använda samma batteri till alla maskiner. Det flexibla batterisystemet gör också att du snabbt och enkelt kan byta batteri och fortsätta jobba.

Med Husqvarnas digitala hanteringsverktyg Husqvarna Fleet Service kan du hålla koll på flera av dina maskiner i telefonen, surfplattan eller i datorn – var du än är. Det ger dig all statistik så du får möjlighet att planera arbetsfördelningen och servicen.

Vad kan ditt företag tjäna på att byta till batteridrift?

Att byta till batterimaskiner betalar av sig snabbare än du tror. Kostnaden för att ladda ett batteri är försvinnande liten jämfört med vad det kostar att fylla en tank med bränsle. Arbete med batteriprodukter innebär nästan inga löpande kostnader.

Kontakta oss om du är intresserad av att veta mer om batteriprodukter. Om så önskas räknar vi ut hur mycket just ditt företag kan spara på att investera i maskiner med batteridrift.

Professionella rengöringsmaskiner

Vi har ett brett sortiment av rengöringsprodukter för professionell användning. Vi jobbar med Kärcher proffssortiment som erbjuder rengöringsmaskiner för de flesta branscher. De har ett skräddarsytt utbud med produkter som är utvecklade för att minska arbetstiden, kostnaderna och resursförbrukningen utan att kompromissa med prestandan.

Vi erbjuder följande produkter från Kärchers proffssortiment

  • Högtryckstvättar
  • Hetvattentvättar
  • Sopmaskiner
  • Skurmaskiner
  • Textilvårdsmaskiner
  • Grovdammsugare
  • Ångtvättar
  • Tillbehör och rengöringsmedel

En av flera fördelar med Kärcher är att flera av deras maskiner och rengöringsmedel är eco!efficiency-märkta. Märkningen innebär att maskinen arbetar med lägre effekt för att spara på el, vatten och rengöringsmedel. Detta gör att du kan rengöra miljövänligt men samtidigt effektivt. Vi erbjuder även rådgivning och produktdemonstration på stora delar av Kärchers proffssortiment.

Service, underhåll och reparationer

Liljekvists har tre serviceverkstäder med auktoriserade tekniker som tar hand om dina maskiner när de behöver service, reparation eller annat underhåll. Vi gör vårt bästa för att avlasta för din verksamhet. Genom att regelbundet lämna in produkten på service minskar risken för plötsliga driftavbrott. Som vi brukar säga ”det är inte servicen som kostar, det är tiden då ditt arbete står stilla”.

Finansiering

Vi erbjuder olika finansieringsalternativ för företag, vilket många av våra kunder väljer. Är du intresserad av att veta mer om alternativen är du välkommen att kontakta oss.

 

Kontakta mig!

Önskar du offert, vill bli kontaktad eller helt enkelt bara vill veta mer om vad vi kan hjälpa just ditt företag med? Tveka inte på att kontakta mig idag!

– Jonas Hansson, Liljekvists Motor AB

Kontakta oss - B2B

Kontakta oss här om du är intresserad av att veta mer om vad vi kan erbjuda ditt företag eller om du önskar offert.

  • Detta fält används för valideringsändamål och ska lämnas oförändrat.


Jonas Hansson
Säljare med inriktning på företag