Vi felsöker och lagar kabelbrottet!

Det är inte helt ovanligt att få kabelbrott på guide- eller begränsningsslingan. Indikationer på att du har ett kabelbrott kan till exempel vara att lampan blinkar i laddstationen, robotgräsklipparen hittar inte hem eller att den ger felmeddelandet ”ingen slingsignal”.

Vi har duktiga reparatörer i Laholm, Halmstad och Ängelholm som kommer ut till dig och lagar kabelbrottet på plats. Vi reparerar kabelbrott i Laholm, Halmstad, Ängelholm, Örkelljunga, Helsingborg, Markaryd, Höganäs, Klippan och Båstad kommun.

Vill du boka reparation av slinga?

För att boka reparation av slinga gör du följande:

  1. Tryck på knappen ”Boka lagning av kabelbrott” nedan och fyll i bokningsformuläret.
  2. Meddela oss om det är något speciellt vi behöver veta innan vi bokar reparationen eller när den utförs. Nödvändigt för oss att veta är t.ex. om laddstationen finns på en dold plats.

Du kommer att få ett mail till den angivna mailadressen med en bekräftelse på att vi bokat in din lagning. Tänk på att väntetiden för lagningen kan vara längre i början på säsongen på grund av många maskiner som ska startas upp.

Pris och betalning

Priset på lagning av slinga ser du i bokningsformuläret. Betalningen sker alltid via faktura. Fakturan skickas till den mailadress du angivit i bokningen. Upptäcker vi något utöver det som bokats kontaktar vi dig för konsultering om vad som bör göras samt prisuppgifter.

Vad som ingår

I priset ingår framkörning, anslutningsdon, skarvdon, begränsningskabel (max 20 m, sedan 12kr/meter) och arbetstid.

• Vid fel på strömförsörjning debiteras grundpriset + kostnad för reservdelar
• Kräver lagningen mer än 150 meter begränsningskabel krävs en ominstallation

Vid ev. ominstallation eller fel på robotgräsklipparen kontaktar vi dig. 

Lagning av kabelbrott på robotgräsklippare