Boka lagning av kabelbrott på slinga

Det är inte helt ovanligt att få kabelbrott på guide- eller begränsningsslingan. Indikationer på att du har ett kabelbrott kan till exempel vara att lampan blinkar i laddstationen, robotgräsklipparen hittar inte hem eller att den ger felmeddelandet ”ingen slingsignal”.

Vi har duktiga reparatörer i Laholm, Halmstad och Ängelholm som kommer ut till dig och lagar kabelbrottet på plats. Vi reparerar kabelbrott i Laholm, Halmstad, Ängelholm, Örkelljunga, Helsingborg, Markaryd, Höganäs, Klippan och Båstad kommun.

Vill du boka reparation av slinga?

För att boka reparation av slinga gör du följande.

  • Fyll i formuläret längre ner på sidan.
    Tänk på att alla fält som är markerade med * är obligatoriska att fylla i.
  • Meddela oss om det är något speciellt vi behöver veta innan vi bokar reparationen eller när den utförs. Nödvändigt för oss att veta är t.ex. om laddstationen finns på en dold plats.

När du fyllt i och skickat iväg formuläret till oss kommer du få en bokningsbekräftelse till mailen du angivit. Du får vanligtvis svar inom 1-2 arbetsdagar.

Pris och betalning

Priset för reparation av slinga är 1 295 kr inkl. moms i Laholm, Halmstad, Ängelholm och Båstad kommun. I Helsingborg, Örkelljunga, Markaryd, Höganäs eller Klippans kommun är priset 1 595 kr inkl. moms. Är det många brott på slingan kontaktar vi dig för konsultering om vad som bör göras.

Vid fel på strömförsörjning debiteras grundpriset + kostnad för reservdelar (vi byter inga reservdelar utan godkännande från dig). Vid andra fel på robotgräsklipparen hänvisar vi till närmsta Liljekvists butik.

I priset ingår följande:

  • Framkörning
  • Anslutningsdon
  • Skarvdon
  • Begränsningskabel (max 20 m, sedan 8 kr/meter)
  • Arbetstid

Betalningen sker alltid via faktura, efter att reparationen är genomförd. Fakturan skickas till den mailadress du angivit i formuläret nedan. 

Tillval vid reparation av slinga

Det finns möjlighet för knivbyte vilket kan göras inom ramen för grundpriset, kostnad för knivarna tillkommer. Vill du ha robotgräsklipparen uppdaterad till den senaste programuppdateringen kan vi även göra det på plats hos dig, extra debitering tillkommer.

Informera oss genom att skriva i rutan ”meddelande”  längst ner i formuläret om knivbyte eller uppdatering av maskin önskas.

Vad händer när formuläret är skickat?

När du fyllt i formuläret och skickat det till oss kommer vi att hantera din reparation. Du kommer att få en bekräftelse på mailen du angivit när vi gjort serviceordern.