Fri frakt över 1 000 kr
Komplett reservdelssortiment
Tre fysiska butiker

Husqvarna Automower® 435X AWD

En modell som sätter en ny standard för självgående gräsklippare

Branta sluttningar är inte längre ett problem, Automower® 435X AWD från Husqvarna sätter en ny standard för robotgräsklippare. Den kan styras från vilken plats som helst med hjälp av appen Husqvarna Automower® Connect, tar sig tryggt fram vid lutningar på upp till 70 % och kan styras med röstkommandon via Google Home eller Amazon Alexa.

Nya 435X AWD har en förstklassig X-Line-design och ett ledat chassi för bästa möjliga styrning och grepp. Den har stötfångare i gummi som skyddar och förebygger repbildning, lysdiodstrålkastare som ger bättre synlighet i svagt ljus och snygga orange-färgade X-Line-navkapslar som sticker ut i ditt grannskap.

Husqvarnas robotgräsklippare med fyrhjulsdrift klipper enkelt besvärliga gräsmattor. Den klarar sluttningar med upp till hela 70 % (35°) lutning och ger utmärkta resultat även på riktigt besvärliga, kuperade gräsytor.

Fullständig kontroll över robotgräsklipparen hela tiden

Robotgräsklipparen är utrustad med appen Automower® Connect som ger dig fullständig kontroll hela tiden. Genom appen styr och konfigurerar du gräsklipparen var du än befinner dig och håller den skyddad med GPS-stöldspårning. Robotgräsklipparen är dessutom röststyrd vilket gör att du kan ge den enkla kommandon via Alexa eller Google Home. Med Automower® Connect-appen, som är kompatibel med Apple Watch, är det nu ännu enklare och trevligare att äga en Husqvarna Automower®. Med de mest väsentliga funktionerna i smartphoneappen kan du snabbt starta, parkera, stanna och kontrollera statusen för robotgräsklipparen – från handleden.

 

facebook-inv twitter-inv

Ta del av nyheter och inspiration före alla andra. Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev samtycker du
till vår dataskydds- och cookies policy.