Välkommen till familjeföretaget sedan 1983
Två fysiska butiker och verkstäder
Komplett reservdelssortiment
Filtrera

Visar 1–18 av 22 resultat

AL-KO trädgårdsmaskiner

AL-KO Gräsklippare och Slåtterbalk

Slåtterbalkar – skär fodergräs lika bra som tjockt ogräs

Fördelarna med AL-KO slåtterbalkar är att de är universiellt användbara och mycket smidiga. Slåtterbalkarna är utrustade med speciellt härdade knivar med kantskydd, många robusta detaljer och streglöst höjdreglerbara löpsulor. Utnyttja AL-KOs hållbara gräsklippare vid skötsel av trädgårdar och vilt växande ängar för bästa möjliga resultat.

AL-KOs gräsklippare och slåtterbalkar kännetecknas av en högkvalitativ skärstång som skär gräset med snabba fram- och tillbakarörelser. Detta är mycket skonsammare för gräset än vanlig klippning med vanlig gräsklippare. På ängar eller i naturgårdar är det särskillt viktigt att endast använda lämpliga maskiner – såsom AL-KO slåtterbalkar. Slåtterbalkarna gör det även möjligt att klippa högt vuxet och fuktigt gräs.

AL-KO Vertikalskärare

Kraftfulla el, batteri och bensindrivna vertikalskärare hjälper dig på ett effektivt sätt göra en makeover på din gräsmatta.

Din gräsmatta bör alltid bli vertikalskuren på våren och hösten för att åter kunna andas, detta i kombination med regelbunden gödning kommer ge dig gräsmattan du alltid drömt om. Vertikalskärarens skär blad av stål tränger in i gräsmattan och tar grundligt bort gräsrester, mossa och växtrester. AL-KO erbjuder vertikalskärare drivna på både el, batteri och bensin.

Tack vare den höjdjusterbara styrstången får du alltid rätt arbetsdjup och slipper anstränga muskler och leder. Dessutom kan redskapet förvaras på ett platssparande sätt. Med det 2 svängbara grepp kan den vertikala skärningen vikas snabbt och enkelt, vilket gör det enkelt att transportera och lagra. Detta gör transporten enkel och garanterar platsbesparande lagring.

Med en vertikal skärare eller en gräsmattsluftare som den också kallas, kan du ta bort ogräs, mossa och vissnat gräs och aktivt lufta gräsmattan, så att vatten och luft kan tränga in i gräsrötterna och skapa den bästa grunden för en vårdat och snygg gräsmatta. Det optimala är att vertikalt skära först och sedan längs.

Ta del av nyheter och inspiration före alla andra. Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev samtycker du
till vår dataskydds- och cookies policy.