3 fysiska butiker
Fri frakt över 1 000 kr
Snabba leveranser

Batteridrivna Häcksaxar

Häcksaxar drivna på batteri, extremt tysta, utan avgaser med samma prestanda som en bensindriven motor

Trädgårdens stolthet kan vara en vacker häck. Med en batteridriven häcksax kan drömmen om den perfekta häcken faktiskt bli sann, vi har ett stort utbud av precisionsverktyg som passar just dina behov. 

Att arbetet skulle gå långsammare med en batteridriven häcksax är inte sant. Med en lätt, tyst och batteridriven häcksax kan du optimera arbetstiden tack vare ett kraftfullt batteri som räcker länge och håller för många laddningar. Med en batteridriven häcksax blir arbetet också roligare men inte minst skönare, utan buller och avgaser. Batteridrivna häcksaxar levererar komfort och ansvarsfull prestanda till i stort sett alla jobb – från användning då och då till arbete hela dagen varje dag. Batteridrivna motorer ger samma prestanda som bensinmotorer, men utan rök och med minimala vibrationer. Batterierna är utbytbara så du byter enkelt ett tomt batteri mot ett laddat batteri utan avbrott i arbetet.

Pris
Popularitet
Namn
Pris
Pris (dyrast först)
Visa fler

  • Batteridrivna Skog och Trädgårdsmaskiner - Batteridrivna Häcksaxar - ctl00_f_gelia-cmyk-2015-png_listimg Batteridrivna Skog och Trädgårdsmaskiner - Batteridrivna Häcksaxar - ctl00_f_140px-color-weber-png_listimg Batteridrivna Skog och Trädgårdsmaskiner - Batteridrivna Häcksaxar - ctl00_f_140px-color-klippo-png_listimg Batteridrivna Skog och Trädgårdsmaskiner - Batteridrivna Häcksaxar - ctl00_f_140px-color-karcher-png_listimg Batteridrivna Skog och Trädgårdsmaskiner - Batteridrivna Häcksaxar - ctl00_f_140px-color-gardena-png_listimg Batteridrivna Skog och Trädgårdsmaskiner - Batteridrivna Häcksaxar - ctl00_f_140px-color-husqvarna-png_listimg
  • Batteridrivna Skog och Trädgårdsmaskiner - Batteridrivna Häcksaxar - ctl00_f_140px-color-fogelsta-png_listimg
 Facebook_ikon.gif  instagram_ikon.gif  youtube_ikon.gif