3 fysiska butiker
Fri frakt över 1 000 kr
Snabba leveranser

Pumpar och vattenpumpar

Dränkbara pumpar, tryckpumpar, hydroforpumpar, pumpautomat och pumptillbehör 

Vattenpumpar är den centrala punkten i vattenförsörjningen till hem och trädgård. Kraftfulla och användarvänliga med innovativa egenskaper. Idealiska för alla typer av bevattnings- och dräneringsjobb samt för hushållsförsörjning.  

När sommaren är lång och varm är man glad över det fina vädret. Trädgårdsägare blir också glada, men de måste vattna sina växter och helst även gräsmattan varje dag. Detta kan bli (beroende på storleken på trädgården) tidskrävande och kan även driva vattenkostnaderna i höjden. 

Regnvatten är inte bara billigare än kranvatten, utan ofta även mera växt vänligt, speciellt för krukväxter. Kranvatten är ofta för hårt eller för kalkhaltigt för växterna. Särskilt ljungväxter och hedbäddväxter tål inte kranvatten. En annan fördel med regnvatten är att det oftast är uppvärmt i regntunnan på sommaren. Detta föredras av växterna - i kontrast till det svala vattnet från vattenkranen. Med mycket kallt vatten, kan det inträffa en köldchock som hämmar tillväxten hos växterna. 

Pris
Popularitet
Namn
Pris
Pris (dyrast först)
Visa fler

  • Produkter för bevattning - Vattenpumpar från Gardena & AL-KO - ctl00_f_gelia-cmyk-2015-png_listimg Produkter för bevattning - Vattenpumpar från Gardena & AL-KO - ctl00_f_140px-color-weber-png_listimg Produkter för bevattning - Vattenpumpar från Gardena & AL-KO - ctl00_f_140px-color-klippo-png_listimg Produkter för bevattning - Vattenpumpar från Gardena & AL-KO - ctl00_f_140px-color-karcher-png_listimg Produkter för bevattning - Vattenpumpar från Gardena & AL-KO - ctl00_f_140px-color-gardena-png_listimg Produkter för bevattning - Vattenpumpar från Gardena & AL-KO - ctl00_f_140px-color-husqvarna-png_listimg
  • Produkter för bevattning - Vattenpumpar från Gardena & AL-KO - ctl00_f_140px-color-fogelsta-png_listimg
 Facebook_ikon.gif  instagram_ikon.gif  youtube_ikon.gif