3 fysiska butiker
Fri frakt över 1 000 kr
Snabba leveranser

Grilltändning

Allt du behöver för att få en fin glöd i din brikettgrill. Webers unika och miljövänliga briketter är klara på 20 minuter och har en effektiv brinntid på över tre timmar. Med Webers® miljövänliga tändkuber går det enkelt att tända både kol och briketter.

Tipps på hur du får den bästa glöden!
Häll önskad mängd briketter i skorstenständaren och lägg 2–3 tändkuber på brikettgallret och tänd dem. Ställ sedan skorstenständaren på brikettgallret över tändkuberna. Briketterna är klara när flammorna når upp över dem. I det här stadiet är de hetaste av dem täckta av ett tunt lager aska. Det tar 20–40 minuter, beroende på hur många och vilken typ av briketter du använder. När briketterna ligger mitt i grillen med maten över lägger du locket på grillen. Det är nämligen så du grillar i en brikettgrill … med locket på!

Pris
Popularitet
Namn
Pris
Pris (dyrast först)
Visa fler

  • Weber® Grill - Grilltändning - ctl00_f_gelia-cmyk-2015-png_listimg Weber® Grill - Grilltändning - ctl00_f_140px-color-weber-png_listimg Weber® Grill - Grilltändning - ctl00_f_140px-color-klippo-png_listimg Weber® Grill - Grilltändning - ctl00_f_140px-color-karcher-png_listimg Weber® Grill - Grilltändning - ctl00_f_140px-color-gardena-png_listimg Weber® Grill - Grilltändning - ctl00_f_140px-color-husqvarna-png_listimg
  • Weber® Grill - Grilltändning - ctl00_f_140px-color-fogelsta-png_listimg
 Facebook_ikon.gif  instagram_ikon.gif  youtube_ikon.gif