Välkommen till familjeföretaget sedan 1983
Tre fysiska butiker och verkstad
Komplett reservdelssortiment
Filtrera

11 produkter

 • Husqvarna Högtryckstvätt PW 235

  2 390 kr
 • -17%

  Husqvarna Högtryckstvätt PW 350

  3 999 kr
 • -10%

  Husqvarna Högtryckstvätt PW 480

  6 990 kr
 • Husqvarna Högtryckstvätt PW 125

  1 790 kr
 • Husqvarna Högtryckstvätt PW 240

  3 190 kr
 • Husqvarna Högtryckstvätt PW 130

  1 990 kr
 • Nyhet!

  Husqvarna Högtryckstvätt PW 370

  6 990 kr
 • Nyhet!

  Husqvarna Högtryckstvätt PW 360

  5 590 kr
 • Nyhet!

  Husqvarna Högtryckstvätt PW 350

  4 490 kr
 • -11%

  Husqvarna Högtryckstvätt PW 490

  7 789 kr
 • Husqvarna Högtryckstvätt PW 450

  5 790 kr

Husqvarna högtryckstvättar - effektiv rengöring!

Husqvarnas högtryckstvättar erbjuder all den kvalitet och intuitiva hantering som du kan förvänta dig. Alla modeller är optimerade för maximala rengöringsprestanda och framtagna för en bra användarupplevelse. Smarta vridbara funktioner, snabbkopplingar, tåliga metallpumpar, drivhjul med hög dragkraft och generösa slanglängder är några av de många funktioner som hjälper dig att få ett perfekt resultat.

Hur mycket vatten drar en högtryckstvätt?

Mängden vatten som en Husqvarna högtryckstvätt drar beror på modellen och dess specifikationer. Generellt sett drar högtryckstvättar mindre vatten än vanliga trädgårdsslangar eftersom den arbetar med ett högre tryck och en mer koncentrerad vattenstråle.

En vanlig högtryckstvätt för hemmabruk kan dra mellan 5 och 10 liter vatten per minut, medan en mer kraftfull professionell modell kan dra upp och 20 liter eller mer per minut. Det är viktigt att tänka på att Husqvarnas högtryckstvättar använder ett högt tryck och en koncentrerad vattenstråle, vilket kan göra dem är effektiva för rengöring men också använder mer vatten per minut än man skulle förvänta sig. Därför är det viktigt att använda högtryckstvättar på ett effektivt sätt genom att rikta strålen mot ytan som ska rengöras och inte slösa vatten på ytor som inte behöver rengöras.

Det är också viktigt att notera att Husqvarnas högtryckstvättar bör användas med försiktighet för att undvika skador på ytor eller föremål som ska rengöras. Det är bäst att följa tillverkarens anvisningar och rekommendationer när du använder en högtryckstvätt.

Ett bra val

Husqvarnas högtryckstvättar har hög prestanda, precision och effektivitet. De hjälper dig att få ett renare fordon och snyggare trädgård, stenväggar eller uteplats. Ta dig an alla utrymmen utomhus där smuts och damm har samlats – och få full kontroll över arbetet.

Ta del av nyheter och inspiration före alla andra. Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev samtycker du
till vår dataskydds- och cookies policy.