3 fysiska butiker
Fri frakt över 1 000 kr
Snabba leveranser

Husqvarna Motorsågskedjor & X-Cut Sågkedjor

Motorsågskedjor som är noggrant optimerade för maximal prestanda och effektivitet

En motorsåg från Husqvarna utrustad med sågkedja från Husqvarna ger bästa tänkbara resultat. Våra kedjor har finjusterats genom forskning, testning och samarbete med proffs inom branschen. Resultatet är högpresterande motorsågskedjor med maximal effekt.

Pris
Popularitet
Namn
Pris
Pris (dyrast först)
Visa fler


Motorsågskedjor till motorsåg & stångsåg

Motorsågskedjor som är noggrant optimerade för maximal prestanda och effektivitet. Med en bra kedja blir arbetet med motorsågen säkrare och mer effektivt. Det finns flera typer av sågkedjor som är anpassade efter olika arbetsuppgifter och såklart motorsågsmodeller. Med en motorsåg anpassad för din arbetsuppgift och skärutrustning anpassad för motorsågen har du en perfekt match.

Viktigt att tänka på vid val av motorsågskedja

Sågens motoreffekt & storlek

Sågkedjan måste vara anpassad för just din motorsåg. Sätter du en lättare sågkedja på en såg med en kraftfull motor finns risken för att kedjan går av. Om du gör tvärt om och monterar en kraftfull kedja på en såg med mindre motor kommer motorsågen inte orka driva kedjan. För att nå full kapacitet ska du alltid använda den skärutrustning som är rekommenderad för just din motorsåg.

Motorsågskedjan och svärdet ska matcha

Det är inte alltid en självklarhet att välja skärutrustning på en motorsåg. Har du ett motorsågssvärd och bara är ute efter en ny kedja behöver du ta reda på vad svärdet har för spårvidd, delning och längd. Vet du detta är det mycket enklare att välja sågkedja. Vanligtvis står det någonstans på svärdet. Vill du ha hjälp med att hitta kan du följa vår guide för att välja rätt motorsågskedja och svärd till din Husqvarna motorsåg. 

  • Sågkedjor & Svärd till Husqvarna Motorsågar - Motorsågskedjor - Sågkedjor till motorsåg | Liljekvists - ctl00_f_gelia-cmyk-2015-png_listimg Sågkedjor & Svärd till Husqvarna Motorsågar - Motorsågskedjor - Sågkedjor till motorsåg | Liljekvists - ctl00_f_140px-color-weber-png_listimg Sågkedjor & Svärd till Husqvarna Motorsågar - Motorsågskedjor - Sågkedjor till motorsåg | Liljekvists - ctl00_f_140px-color-klippo-png_listimg Sågkedjor & Svärd till Husqvarna Motorsågar - Motorsågskedjor - Sågkedjor till motorsåg | Liljekvists - ctl00_f_140px-color-karcher-png_listimg Sågkedjor & Svärd till Husqvarna Motorsågar - Motorsågskedjor - Sågkedjor till motorsåg | Liljekvists - ctl00_f_140px-color-gardena-png_listimg Sågkedjor & Svärd till Husqvarna Motorsågar - Motorsågskedjor - Sågkedjor till motorsåg | Liljekvists - ctl00_f_140px-color-husqvarna-png_listimg
  • Sågkedjor & Svärd till Husqvarna Motorsågar - Motorsågskedjor - Sågkedjor till motorsåg | Liljekvists - ctl00_f_140px-color-fogelsta-png_listimg
 Facebook_ikon.gif  instagram_ikon.gif  youtube_ikon.gif