3 fysiska butiker
Fri frakt över 1 000 kr
Snabba leveranser

Röjklingor & Tillbehör till Röjsåg

Gräsklingor, röjklingor, selar och andra tillbehör till gräsröjsåg och skogsröjsåg

Välj från ett urval av originaltillbehör som förstärker din produkt och ger dig en bättre upplevelse. Med tillbehör till skogs- och gräsröjsågar kan du få ut det mesta möjliga av din maskin. Hos oss kan du hitta alla de bästa tillbehören för att anpassa din röjsåg och göra den optimal för det jobb du ska utföra. Med en bärsele för röjsågen kan du till exempel underlätta arbetet genom att göra det enklare och mindre påfrestande för kroppen. 

Hittar du inte delen eller tillbehöret du söker? Tveka inte att kontakta oss på webshop@liljekvists.com så hjälper vi dig!

Pris
Popularitet
Namn
Pris
Pris (dyrast först)
Visa fler


Stort sortiment av tillbehör till röjsågar

Här hittar du alla nödvändiga skärande tillbehör som du behöver till din röjsåg. Trimmertråd till gräsmattan, gräsklinga till ängen och röjsågsklingan till skogen. Behöver du någon av de vanligaste reservdelarna som exempelvis ett nytt trimmerhuvud, låsmutter eller trimmerskydd så hittar du det här.

Skärutrustning till röjsåg kan delas upp i flera olika varianter. Trimmertråd även kallad trimmerlina och plastknivar används med fördel då det är klenare undervegetation som ska trimmas bort. Ett mjukt plastalternativ är att rekommendera vid exempelvis trimning runt staket, stolpar eller stensättning. Trimmerlinans egenskaper beror på vilken tjocklek, utformning och material som den har.

Gräsklingan som också kallas för slyklinga används vid trim- och röjning av större grästäckta områden. Klingan slits inte lika fort som en trimmerlina och kan ta sig an något kraftigare undervegetation som inte är vedartad. Det finns tre- och fyruddiga klingor i olika dimensioner på yttermåttet och centrumhålet.

Röjsågsklingan används vid röjning av vedartad vegetation. Den kapar med lätthet av stammen på ungträd av löv- och barrträd. Försök se till så att du har en extra klinga med dig ut när du ska röja, en stenkörning gör ofta klingan oanvändbar. Vi säljer även filutrustning som rundfilar och filmallar så att du snabbt kan slipa till den skärande eggen och enkelt se till så att skärtänderna på sågklingan är skränkta tillräckligt.

De vanligaste reservdelarna till röjsågar samt underhållsartiklar hittar du också hos oss. Exempelvis kontramuttrar, stödflänsar, medbringare, stödkoppar och smörjfett till exempelvis vinkelväxel.

  • Röjsågar - Röjklingor, Slyklingor & Tillbehör till Röjsåg - ctl00_f_gelia-cmyk-2015-png_listimg Röjsågar - Röjklingor, Slyklingor & Tillbehör till Röjsåg - ctl00_f_140px-color-weber-png_listimg Röjsågar - Röjklingor, Slyklingor & Tillbehör till Röjsåg - ctl00_f_140px-color-klippo-png_listimg Röjsågar - Röjklingor, Slyklingor & Tillbehör till Röjsåg - ctl00_f_140px-color-karcher-png_listimg Röjsågar - Röjklingor, Slyklingor & Tillbehör till Röjsåg - ctl00_f_140px-color-gardena-png_listimg Röjsågar - Röjklingor, Slyklingor & Tillbehör till Röjsåg - ctl00_f_140px-color-husqvarna-png_listimg
  • Röjsågar - Röjklingor, Slyklingor & Tillbehör till Röjsåg - ctl00_f_140px-color-fogelsta-png_listimg
 Facebook_ikon.gif  instagram_ikon.gif  youtube_ikon.gif