3 fysiska butiker
Fri frakt över 1 000 kr
Snabba leveranser

Musfällor

Victor erbjuder det bredaste och bästa urvalet av kvalitativa produkter för att hålla mössen borta.
Eliminera ditt musproblem med elektriska musfällor från Victor®. Elektroniska musfällor levererar en högspänningschock för att döda möss på ett humant och effektivt sätt. Elektroniska musfällor kan ta upp till 10 möss per inställning. Med Victor® elektriska musfångare är skadedjursbekämpning alltid effektiv så att du kan få musinfekteringen under kontroll på nolltid.

Mössen blir allt fler varje år. I takt med att vi bygger ut städerna hittar gnagarna passande boplatser eftersom de äter samma mat som vi och därför trivs att vara i vår närhet. Möss gnager på det mesta som de kommer åt, men den största risken med möss i en fastighet är att de kan ställa till med kortslutningar och liknande, eftersom de gärna gnager på elledningar. I värsta fall kan skadan ge upphov till brand. Minska problemen med möss genom att sätta ut musfällor och täppa till öppningar i fasaden. (Ett experiment med 24 möss (12 hanar och 12 honor) resulterade i att antalet möss blev 2 000 efter åtta månader, så de blir snabbt fler). 

Pris
Popularitet
Namn
Pris
Pris (dyrast först)
Visa fler

  • Skadedjursskydd - Musfällor - ctl00_f_gelia-cmyk-2015-png_listimg Skadedjursskydd - Musfällor - ctl00_f_140px-color-weber-png_listimg Skadedjursskydd - Musfällor - ctl00_f_140px-color-klippo-png_listimg Skadedjursskydd - Musfällor - ctl00_f_140px-color-karcher-png_listimg Skadedjursskydd - Musfällor - ctl00_f_140px-color-gardena-png_listimg Skadedjursskydd - Musfällor - ctl00_f_140px-color-husqvarna-png_listimg
  • Skadedjursskydd - Musfällor - ctl00_f_140px-color-fogelsta-png_listimg
 Facebook_ikon.gif  instagram_ikon.gif  youtube_ikon.gif