3 fysiska butiker
Snabba leveranser
Fri frakt över 500 kr

Musfällor

Victor erbjuder det bredaste och bästa urvalet av kvalitativa produkter för att hålla mössen borta.
Eliminera ditt musproblem med elektriska musfällor från Victor®. Elektroniska musfällor levererar en högspänningschock för att döda möss på ett humant och effektivt sätt. Elektroniska musfällor kan ta upp till 10 möss per inställning. Med Victor® elektriska musfångare är skadedjursbekämpning alltid effektiv så att du kan få musinfekteringen under kontroll på nolltid.

Mössen blir allt fler varje år. I takt med att vi bygger ut städerna hittar gnagarna passande boplatser eftersom de äter samma mat som vi och därför trivs att vara i vår närhet. Möss gnager på det mesta som de kommer åt, men den största risken med möss i en fastighet är att de kan ställa till med kortslutningar och liknande, eftersom de gärna gnager på elledningar. I värsta fall kan skadan ge upphov till brand. Minska problemen med möss genom att sätta ut musfällor och täppa till öppningar i fasaden. (Ett experiment med 24 möss (12 hanar och 12 honor) resulterade i att antalet möss blev 2 000 efter åtta månader, så de blir snabbt fler). 

Pris
Popularitet
Namn
Pris
Pris (dyrast först)
Visa fler

  • Skadedjursskydd - Musfällor - ctl00_f_gelia-cmyk-2015-png_listimg Skadedjursskydd - Musfällor - ctl00_f_140px-color-weber-png_listimg Skadedjursskydd - Musfällor - ctl00_f_140px-color-klippo-png_listimg Skadedjursskydd - Musfällor - ctl00_f_140px-color-karcher-png_listimg Skadedjursskydd - Musfällor - ctl00_f_140px-color-gardena-png_listimg Skadedjursskydd - Musfällor - ctl00_f_140px-color-husqvarna-png_listimg
  • Skadedjursskydd - Musfällor - ctl00_f_140px-color-fogelsta-png_listimg
 Facebook_ikon.gif  instagram_ikon.gif  youtube_ikon.gif