3 fysiska butiker
Fri frakt över 1 000 kr
Snabba leveranser

Dunkar – Bränsledunkar, bensindunkar & kombidunkar

Påfyllningsdunkar för skog- & trädgårdsmaskiner

Kombidunkar och bränsledunkar till bensin, diesel och olja. En bra bränsledunk är ett praktiskt hjälpmedel för dig som jobbar i skog eller har en bensindriven trädgårdsmaskin. Dunkarna är utformade för snabb och enkel påfyllning av bränsle och olja i din maskin – utan stänk och spill. Kombidunkarna är perfekta för dig med en maskin som behöver både olja och bränsle. 

Pris
Popularitet
Namn
Pris
Pris (dyrast först)
Visa fler

 

Bränsledunkar – för skog- & trädgårdsmaskiner

Bränsledunkarna finns i flera olika storlekar och utformningar. De flesta har en ergonomisk design för att du snabbt, enkelt och bekvämt ska kunna fylla upp tanken när det behövs. Det finns även ett stort utbud av olika pipar du kan utrusta dunken med för lättare påfyllning. Det finns dunkar som rymmer allt från 6 liter till 15 liter, beroende på hur mycket bränsle din maskin kräver. Har du en åkgräsklippare eller trädgårdstraktor bör du ha en större dunk nära till hands eftersom tanken rymmer mer. Vid arbete med mindre maskiner kan det vara smidigt med en mindre bränsledunk.

Kombidunkar – Med plats för olja, bränsle & verktyg

En kombidunk är optimal för dig som jobbar med trädvård eller i skog. I en kombidunk kan du ha både bensin och olja. I många fall finns det också plats för verktyg t.ex. motorsågskedjor och kilar. För en skogsarbetare är kombidunken perfekt i ena delen har du sågkedjeolja och i andra delen har du bränsle, verktygsfacket kan du använda för till en extra sågkedja.

Vi rekommenderar att köpa en dunk som passar din maskin och dina behov bäst. Det ska gå snabbt att fylla tanken med bränsle för att den stillastående tiden ska vara så kort som möjligt. 

  • Skogsutrustning - Kombidunk & Bränsledunk - För olja & bensin | Liljekivsts - ctl00_f_gelia-cmyk-2015-png_listimg Skogsutrustning - Kombidunk & Bränsledunk - För olja & bensin | Liljekivsts - ctl00_f_140px-color-weber-png_listimg Skogsutrustning - Kombidunk & Bränsledunk - För olja & bensin | Liljekivsts - ctl00_f_140px-color-klippo-png_listimg Skogsutrustning - Kombidunk & Bränsledunk - För olja & bensin | Liljekivsts - ctl00_f_140px-color-karcher-png_listimg Skogsutrustning - Kombidunk & Bränsledunk - För olja & bensin | Liljekivsts - ctl00_f_140px-color-gardena-png_listimg Skogsutrustning - Kombidunk & Bränsledunk - För olja & bensin | Liljekivsts - ctl00_f_140px-color-husqvarna-png_listimg
  • Skogsutrustning - Kombidunk & Bränsledunk - För olja & bensin | Liljekivsts - ctl00_f_140px-color-fogelsta-png_listimg
 Facebook_ikon.gif  instagram_ikon.gif  youtube_ikon.gif