3 fysiska butiker
Fri frakt över 1 000 kr
Snabba leveranser

Husqvarna Skyddshandskar & Arbetshandskar

Skyddshandskar från Husqvarna av mycket god kvalitet för arbete i skog och trädgård

Handskar för skogsarbete. Förbered dig för skogsarbete med bekväma och funktionella kläder från Husqvarna, som är tillverkade för att klara tuffa utomhusuppgifter när som helst på året. För dig som arbetar med motorsåg, röjsåg, trimmer, gräsklippare eller andra maskiner i bland annat skog och trädgård är skyddshandskar av god kvalitet och komfort en viktig del av utrustningen. Vi erbjuder ett stort sortiment av skyddshandskar som är både slittåliga och lämpliga för alla sorters fysiskt krävande arbete. 

När arbete i skog med motorsåg ska utföras är sågskyddshandskar ett måste, Husqvarnas handskar med sågskydd minskar risken för skador rejält genom det långa och slitstarka fibret som trasslar in sig i kedjan om du skulle råka såga i handsken. Alla Husqvarnas skyddshandskar är av god kvalitet och du kan vara säker på att du får en säker och bekväm handske med följsamma dubbelsömmar som följer handens form, för bästa komfort. 

Skyddshanskarna är tillverkade för att ge högsta säkerhet men samtidigt rörelsefrihet och fingerfärdighet för arbetet som ska utföras.

Pris
Popularitet
Namn
Pris
Pris (dyrast först)
Visa fler

  • Skyddskläder och Skogskläder - Liljekvists - Arbetshandskar och Skyddshandskar - ctl00_f_gelia-cmyk-2015-png_listimg Skyddskläder och Skogskläder - Liljekvists - Arbetshandskar och Skyddshandskar - ctl00_f_140px-color-weber-png_listimg Skyddskläder och Skogskläder - Liljekvists - Arbetshandskar och Skyddshandskar - ctl00_f_140px-color-klippo-png_listimg Skyddskläder och Skogskläder - Liljekvists - Arbetshandskar och Skyddshandskar - ctl00_f_140px-color-karcher-png_listimg Skyddskläder och Skogskläder - Liljekvists - Arbetshandskar och Skyddshandskar - ctl00_f_140px-color-gardena-png_listimg Skyddskläder och Skogskläder - Liljekvists - Arbetshandskar och Skyddshandskar - ctl00_f_140px-color-husqvarna-png_listimg
  • Skyddskläder och Skogskläder - Liljekvists - Arbetshandskar och Skyddshandskar - ctl00_f_140px-color-fogelsta-png_listimg
 Facebook_ikon.gif  instagram_ikon.gif  youtube_ikon.gif