3 fysiska butiker
Fri frakt över 1 000 kr
Snabba leveranser

Kompostkvarn

Kraftfulla kompostkvarnar - snabb och enkel hackning av trädgårdsavfall 

En kompostkvarn ska kännetecknas av enkel, bekväm, men ändå säker användning. AL-KOs kompostkvarnar ger en stabil bearbetning med en säker ställning, kraftfulla elmotorer och starkström. De använder även precisionsskärning, ett brett chassi för ökad rörlighet och stabilitet. Kompostkvarnarna är utrustade med stora, greppbara hjul för enkel och säker körning även i ojämn och sluttande terräng. 

För att trädgården ska hålla formen måste man regelbundet trimma häckar, buskar och träd. Kompostkvarnen är nödvändig för dig som gör trädgårdsarbetet regelbundet. Tack vare en unik kniv- och valsteknik är en kompostkvarn perfekt för att hacka grenar, pinnar, kvistar och annat grönt. Med rätt kompostkvarn blir jobbet snabbt gjort och du har gott om tid att njuta av din trädgård. 

Pris
Popularitet
Namn
Pris
Pris (dyrast först)
Visa fler

  • Trädgårdsprodukter - Kompostkvarn till Trädgårdsavfall - ctl00_f_gelia-cmyk-2015-png_listimg Trädgårdsprodukter - Kompostkvarn till Trädgårdsavfall - ctl00_f_140px-color-weber-png_listimg Trädgårdsprodukter - Kompostkvarn till Trädgårdsavfall - ctl00_f_140px-color-klippo-png_listimg Trädgårdsprodukter - Kompostkvarn till Trädgårdsavfall - ctl00_f_140px-color-karcher-png_listimg Trädgårdsprodukter - Kompostkvarn till Trädgårdsavfall - ctl00_f_140px-color-gardena-png_listimg Trädgårdsprodukter - Kompostkvarn till Trädgårdsavfall - ctl00_f_140px-color-husqvarna-png_listimg
  • Trädgårdsprodukter - Kompostkvarn till Trädgårdsavfall - ctl00_f_140px-color-fogelsta-png_listimg
 Facebook_ikon.gif  instagram_ikon.gif  youtube_ikon.gif