3 fysiska butiker
Fri frakt över 1 000 kr
Snabba leveranser
Banner_Startsida_Bastitest.jpg

Trädgårdsmaskiner & produkter - bäst i test 2019

Pricerunner.se experttester 2019
"Vår testpanel utgörs av oberoende produktexperter som testar och utvärderar produkter och tjänster så som de är tänkta att användas i verkligheten."

Robotgräsklippare

I pricerunners test har varje robotgräsklippare pressats till gränsen för vad den klarar, för att se vilka typer av situationer och miljöer maskinen kan hantera. 
Se hela testet här>

Bedömningen är gjord med fokus på följande egenskaper:
• Prestanda
• 
Effektivitet
• 
Tillförlitlighet
• 
Användarvänlighet
• 
Design & byggkvalitet
• 
Funktionalitet
• Säkerhet


Husqvarna Automower® 310 - Bäst i test robotgräsklippare

Husqvarna_Automower_310.jpg

310.Png

"Välutrustad, lättprogrammerad och driftsäker med tidsbesparande lösning"

Läs mer och köp Husqvarna Automower® 310 här


Husqvarna Automower® 430X - Bäst i premiumklassen

Husqvarna_Automower_430X.jpg

430X.Png

"Smart och driftsäker premiumklippare för stora, svåra gräsmattor"

Läs mer och köp Husqvarna Automower® 430X här


McCulloch Rob R600 - Bästa billiga robotgräsklippare

9670597-21.jpg

"Enkel budgetklippare som gör sitt jobb med bravur"

Läs mer och köp McCulloch ROB R600 här


Husqvarna Automower 450X - Bäst för mycket stora ytor

Husqvarna_Automower_450X_SE.jpg

450X.Png

"Robotgräsklipparnas herre på täppan med oslagbar funktionalitet och prestanda"

Läs mer och köp Husqvarna Automower® 450X här


Husqvarna Automower® 310 Robotgräsklippare
Husqvarna Automower® 310 är en effektiv robotgräsklippare för komplicerade gräsområden. Passar medelstora gräsmattor upp till 1 000 m² och kan även hantera sluttningar med en lutning på 40%. Smart teknik leder automatiskt robotgräsklipparen genom trånga passager.  Ytkapacitet, 1000 m² Typisk laddningstid, 60 min Högsta ljudnivå, 60 dB(A) Vilken robotgräsklippare passar din trädgård? Hos oss kan du diskutera ditt köp med en utbildad säljare, vi erbjuder vår expertis så du kan göra ditt livs bästa köp.  Läs mer och kontakta en säljare här
Husqvarna Automower® 430X Robotgräsklippare
Husqvarna Robotgräsklippare 430X med Automower® Connect - en avancerad och fullt utrustad modell i X-serien från världsledaren inom robotgräsklippare. Smart nog att förhandla om utmaningarna med stora och komplexa gräsmattor med flera smala passager, hinder, tuff terräng och sluttningar på upp till 45 %.  Ytkapacitet, 3200 m² Typisk laddningstid, 50 min Garanterad högsta ljudnivå, 58 dB(A) Vilken robotgräsklippare passar din trädgård? Hos oss kan du diskutera ditt köp med en utbildad säljare, vi erbjuder vår expertis så du kan göra ditt livs bästa köp.  Läs mer och kontakta en säljare här
Husqvarna Automower® 450X Robotgräsklippare
Husqvarna Automower 450X med Automower® Connect - en förstklassig modell i X-serien från världsledaren inom robotgräsklippare. Smart nog att förhandla om utmaningarna med stora och komplexa gräsmattor med flera smala passager, hinder, tuff terräng och sluttningar på upp till 45 %.  Ytkapacitet, 5000 m² Typisk laddningstid, 60 min Garanterad högsta ljudnivå, 59 dB(A) Vilken robotgräsklippare passar din trädgård? Hos oss kan du diskutera ditt köp med en utbildad säljare, vi erbjuder vår expertis så du kan göra ditt livs bästa köp.  Läs mer och kontakta en säljare här

 


Gå-bakom Gräsklippare

Alla modeller har långtidstestats under minst en sommar. Klippresultatet är bedömt dels direkt efter klippning, dels efter en tids regelbundet klippande. Alla gräsklippare testades på flera olika gräsmattor med flera olika grästyper och höjder på gräset. Gräset blev även klippt i olika grader av väta.
Se hela testet här>

Bedömningen är gjord med fokus på följande egenskaper:
• Prestanda
• Användarupplevelse


Klippo Excellent - Bäst i test gräsklippare 

9676077-01_klippo-excellent-sh.png

"Lika excellent som namnet antyder"

Läs mer och köp Klippo Exellent gräsklippare här


Klippo Gräsklippare Excellent SH
Gräsklippare Klippo Excellent SH är en perfekt mulcherklippare med Honda-motor och framhjulsdrift. Det är samma maskin som Excellent H men med framhjulsdrift. Honda-motorn är kanske marknadens tystaste och renaste maskin i sin storlek. Toppventiler och överliggande kamaxel är en del av hemligheten. Miljömärkt med Svanen. En mulcherkniv som med hjälp av fyra skär finfördelar gräset och ger ett utmärkt klippresultat. Demontering av mulchervägg gör att maskinen fungerar som en bakutkastare som klipper effektiv när gräset är högt. Handtaget är utformat för att undvika vibrationsskador i armar och leder för dig som klipper ofta och länge kompletterad med den unika framhjulsdriften. OBS! Maskinen har inte olja i motorn från fabrik. Kontrollera därför oljenivån innan första start. Motorolja kan ni lägga till som tillval här nedan.  Vid köp av Klippo Excellent SH får du köpa: Batteritrimmer 115iL för 1.995 kr, ord: 2.700 kr.  Köp trimmer här >

 


Grästrimmer

Samtliga grästrimmers har både fått trimma gräs och större områden med ogräs. Som värst har de utsatts för områden med stora brännässlor och yngre buskage med vildhallon. Större delen av tiden har de dock testats på olika typer av gräs, både lågt och högt. De har även testats på vått gräs.
Se hela testet här>

Bedömningen är gjord med fokus på följande egenskaper:
• Prestanda
• Användarvänlighet
• Ergonomi


Husqvarna batteritrimmer 115iL - Bäst i test grästrimmer

Husqvarna_115iL_SE_PriceRunnerse__Bst_i_test_2019.png

9670988-01.Png

"Stark, användarvänlig och genomtänkt på nästan alla sätt och vis"

Läs mer och köp Husqvarna batteritrimmer 115iL här


Husqvarna Batteri Trimmer 115iL
Husqvarnas 115iL är en bekväm och lättanvänd batteridriven grästrimmer, perfekt till gräsmattekanter eller små områden med högre och kraftigare gräs. Dess kraftfulla och borstlösa lågvibrationsmotor, utan emissioner, är tyst nog för användning i bostadsområden utan att störa familj eller grannar.  Trådmatning, Halvautomatiskt Storlek på timmerlina, 2 mm Vikt utan batteri, 3,45 kg Grästrimmer 115iL bäst i test 2019! "Stark, användarvänlig och genomtänkt på nästan alla sätt och vis"
Husqvarna Batteri Trimmer 115iL Inkl. Batteri & Laddare
Husqvarnas 115iL med batteri och laddare är en bekväm och lättanvänd batteridriven grästrimmer, perfekt till gräsmattekanter eller små områden med högre och kraftigare gräs. Dess kraftfulla och borstlösa lågvibrationsmotor, utan emissioner, är tyst nog för användning i bostadsområden utan att störa familj eller grannar.  Trådmatning, Halvautomatiskt Storlek på timmerlina, 2 mm Vikt utan batteri, 3,45 kg I priset ingår: Husqvarna Batteri BLi10 Husqvarna Batteriladdare QC80 Grästrimmer 115iL bäst i test 2019! "Stark, användarvänlig och genomtänkt på nästan alla sätt och vis"
Husqvarna Batteri Trimmer 115iL & Häcksax 115iHD45
Ett perfekt trädgårdskit till villaägaren bestående av Husqvarnas batteridrivna 115iL trimmer och 115iHD45 häcksax. En lätt, bekväm och smidig batteritrimmer för trimning av gräskanter eller små områden med högre gräs. Batterihäcksaxen 115iHD45 är en tyst, lätt och oerhört lättanvänd häcksax - tyst nog för säsongsanvändning i bostadsområden. I priset ingår: Husqvarna batteri trimmer 115iL Husqvarna batteri häcksax 115iHD45 Husqvarna batteri BLi10  Husqvarna batteriladdare QC80

 


Häcksax

Häcksaxarna har testats utomhus i riktiga villaträdgårdar på olika typer av häckar. De har dels använts var för sig under långa perioder, dels jämförts sida vid sida.
Se hela testet här>

Bedömningen är gjord med fokus på följande egenskaper:
• Prestanda
• Konstruktion
• Användarvänlighet
• Ergonomi


AL-KO Solo 163-70 - Bästa bensinhäcksax

A127326_1.jpg

"Stark, ergonomisk och nästan inga vibrationer"

Läs mer och köp AL-KO Solo 163-70 här


AL-KO Häcksax 163-70
AL-KO 163-70 är en bensindriven häcksax med 70 cm lång kniv.  Välansade häckar och buskar på ställen där det inte finns något uttag är inga problem med den bensindrivna häcksaxen som har 70 cm långa knivar av specialhärdat stål och en stor tank på 440 ml. För att minska skaderisken är den utrustad med ett skärskydd. Det glidhämmande handtaget som kan regleras i tre lägen ger ett optimalt grepp i alla arbetsställningar. Bäst i test 2019! "Prisvärd bensinhäcksax med långt svärd, väl avvägd balans, och mycket bra vibrationsdämpning"


 


Lövblås

Lövblåsarna har testats på flera olika typer av ytor och i olika väder - allt från lövblåsning i gräsets morgondagg till lövblåsning på grusväg en varm sommardag. Samtliga lövblåsar har utvärderats avseende en rad faktorer.
Se hela testet här>

Bedömningen är gjord med fokus på följande egenskaper:
• Prestanda
• Funktioner
• Användarvänlighet
• Tillbehör


Husqvarna 525BX - Bäst i test lövblås

Husqvarna_525BX_SE_PriceRunnerse__Bst_i_test_2019.png

9672842-01.jpg

"Kraft, användarvänlighet och bra funktioner i ett och samma paket"

Läs mer och köp Husqvarna lövblås 525BX här


Husqvarna Lövblås 525BX
Kraftfull och välbalanserad handhållen blåsare för professionellt bruk. Den patenterade X-TORQ®-motortekniken kombinerat med en specialfläkt och elegant kåpkonstruktion ger hög blåskapacitet som dessutom är enkel att hantera. Antivibrationssystemet Low Vib gör arbetet mindre påfrestande – även vid långa arbetspass. De intuitiva reglagen, bland dem en farthållare, gör maskinen praktisk och effektiv att använda.  Cylindervolym, cm³: 25.4 cm³  Effekt: 0.85 kW  Vikt: 4.3 kg  Luftflöde i rör: 13 m³/min

 


Högtryckstvätt

De viktigaste modellerna är behållda för långtidstest, i många fall i flera år, och lägger kontinuerligt till uppdateringar i recensionerna.
Se hela testet här>

Bedömningen är gjord med fokus på följande egenskaper:
• Prestanda
• Design
• Användarvänlighet
• Byggkvalitet/hållbarhet
• Funktionalitet 


Husqvarna PW 360 högtryckstvätt - Bäst i test

Husqvarna_PW_360_SE_PriceRunnerse__Bst_i_test_2019.png

9676778-01.png

"Mycket prestanda och användarvänlighet för pengarna"

Läs mer och köp Husqvarna högtryckstvätt PW 360 här


Husqvarna PW 235 högtryckstvätt - Bästa budget val

Husqvarna_PW_235_SE_PriceRunnerse__Bsta_budgetval_2019.png

9676774-01_2.png

"Mångsidig arbetshäst med flera ljuspunkter"

Läs mer och köp Husqvarna PW 235 högtryckstvätt här


Husqvarna Högtryckstvätt PW 360
Högtryckstvätt 360 är en högpresterande maskin med robust och ändamålsenlig design ger utmärkta resultat vid krävande rengöring av till exempel bilar och stenmurar. En stålförstärkt högtrycksslang ingår. Med det mjuka greppet aktiverar du avtryckaren smidigt och bekvämt. Induktionsmotorn och metallpumpen säkerställer pålitliga prestanda och lång livslängd. Bärhandtaget i aluminium gör den dessutom enkel att transportera. Snabb slangkoppling, stora och robusta hjul för bättre grepp och en lång sprinklerstav förhöjer upplevelsen ytterligare. Två svivelfunktioner för justering av munstycket och snabb anslutning utan krångel. Inbyggt förvaringsutrymme för tillbehör, slangvinda och nätsladd gör arbetet effektivt. Två munstycken och en skumspruta ingår. Max tryck:  160 bar  Flöde:  420-500 l/h  Högtrycksslang:  10 m 2,3 kW
Husqvarna Högtryckstvätt PW 235
Husqvarna högtryckstvätt 235 är en mångsidig högtryckstvätt med robust och ändamålsenlig design för rengöring av uteplatser, trädgårdsmöbler, staket och stenplattor. Två svivelfunktioner för justering av munstycket och snabb anslutning utan krångel. Inbyggt förvaringsutrymme för tillbehör, slangvinda och nätsladd gör arbetet effektivt. Metallpumpen ger hög och tillförlitlig hållbarhet. Två munstycken och en skumspruta ingår. Max tryck:  135 bar  Flöde:  350-520 l/h  Högtrycksslang: 8 m 1,8 kWÅkgräsklippare

Klippresultatet är bedömt dels direkt efter klippning, dels efter en tids regelbundet klippande. Alla åkgräsklippare testades på flera olika gräsytor med varierande grästyper och höjder på gräset. Gräset klipptes även i olika grader av väta.
Se hela testet här>

Bedömningen är gjord med fokus på följande egenskaper:
• Prestanda
• Komfort & användarvänlighet
• Manöverbarhet


Husqvarna Rider 214TC åkgräsklippare - Bäst i test 

Husqvarna_Rider_214TC_SE_PriceRunnerse__Bst_i_test_2019.png

9678470-01.Png

"Mycket högpresterande modell för stora ytor med många hinder"

Läs mer och köp Husqvarna Rider 214TC åkgräsklippare här

Husqvarna Rider 214TC Åkgräsklippare
Husqvarna Rider 214TC är en flexibel och kraftfull åkgräsklippare med 94 cm Combi klippaggregat som erbjuder förstklassig BioClip® (mulching) och bakutkast. Passar villa- och markägare som kräver extra hög effektivitet, enkel användning, bästa möjliga styrförmåga och verkligt njutbar körning. Motortillverkare, Briggs & Stratton Klippmetoder, BioClip®/Bakutkast Batterikapacitet, 24 Ah Klippbredd, 94 cm Detta ingår i priset:  Husqvarna Combi Klippaggregat 94 cm OBS!  Detta är en butiksvara och går endast att köpa i Liljekvists fysiska butiker. För information om lagersaldo, kontakta din närmaste butik  här . 

  • Artiklar till startsidan - Trädgårdsmaskiner & produkter - bäst i test 2019 - ctl00_f_gelia-cmyk-2015-png_listimg Artiklar till startsidan - Trädgårdsmaskiner & produkter - bäst i test 2019 - ctl00_f_140px-color-weber-png_listimg Artiklar till startsidan - Trädgårdsmaskiner & produkter - bäst i test 2019 - ctl00_f_140px-color-klippo-png_listimg Artiklar till startsidan - Trädgårdsmaskiner & produkter - bäst i test 2019 - ctl00_f_140px-color-karcher-png_listimg Artiklar till startsidan - Trädgårdsmaskiner & produkter - bäst i test 2019 - ctl00_f_140px-color-gardena-png_listimg Artiklar till startsidan - Trädgårdsmaskiner & produkter - bäst i test 2019 - ctl00_f_140px-color-husqvarna-png_listimg
  • Artiklar till startsidan - Trädgårdsmaskiner & produkter - bäst i test 2019 - ctl00_f_140px-color-fogelsta-png_listimg
 Facebook_ikon.gif  instagram_ikon.gif  youtube_ikon.gif