3 fysiska butiker
Fri frakt över 1 000 kr
Snabba leveranser

Banner-Utforsaljning-Weber.jpg

Upp till 50% rabatt på tillbehör och reservdelar från Weber®. Gäller i butik och online.

Priserna gäller så länge lagret räcker. Vi reserverar oss för slutförsäljning.

Weber® Grillrengöring, Emalj
Grillrens från Weber® – perfekt för grillens utvändiga, emaljerade delar. Underlättar rengöringen. Sprayas på en kall grill. 
Weber® Mikrofiberduk
Med den här microfiberduken får du enkelt de emaljerade och rostfria delarna på din grill att glänsa.
Weber® iGrill™ Meat Probe
Mätsticka designad för exakt temperaturmätning med alla Weber iGrill. Kommer med sladdvinda som fästs på baksidan av din enhet. Kompatibel med alla Weber iGrill modeller.  
Weber® Premiumöverdrag - Q® 2000/200-serie
Lätt och luftigt kvalitetsöverdrag som skyddar Weber® Q®-grillen mot väder och vind. Kardborrband i sidan går att spänna åt så att överdraget passar perfekt kring grillen. Passar till Weber® Q® 2000/200, 2200/220 och 2400/240. Optimera väderresistensen hos ditt grillöverdrag med hjälp av impregneringsspray. Välj till impgregnering till ditt överdrag nedan.
Weber® Rengöringssvamp
Använd svampens grova sida för tuffare rengöring och torka bort damm och smuts med den mjuka sidan. 2 st i en förpackning.
Weber® Grillrengöring, Rostfritt Stål
Grillrens från Weber® till rostfria ytor – dock ej till grillgallret. Underlättar rengöringen så att du alltid har en snygg och ren grill att arbeta med.
Weber® Bbq Olje-Spray
Weber® BBQ-oljespray, sprutas på gallret före grillning. Den oantändliga oljan skapar en effektiv nonstick-beläggning som gör att kött, grönsaker och potatis lossnar lätt från gallret. Rymmer 200 ml. Oljan är gjord på 100% naturliga ingredienser. 
Weber® Aluminiumform, stor
Weber® aluminiumform, perfekt för tillagning av allt från potatisgratäng och kakor till gryträtter, lasagne och annat på grillen. Praktiskt tillbehör till grillen. Finns även i en liten och en avlång modell. 10/st. 
Weber® Tresidig Grillborste
Praktisk tresidig grillborste från Weber® som gör det enkelt att komma nära inpå gallret, så att du alltid kan börja med en ren grill. Stålborst och 53 cm långt skaft i melamin. Grillborsten har en ggla i läder för smidig upphägning och kan även användas på Gasolgrillens brännare.  Finns även i en modell på 30 cm. 
Weber® Tändkuber, ekologiska
Miljövänliga tändkuber som gör det enkelt att tända kol och briketter så att grillen är klar att använda inom kort. 48 st.
Weber® Standardöverdrag - 47 Cm
Weber® standardöverdrag som passar till brikettgrill på 47 cm. Skydda din grill med det här tåliga överdraget i polyester. Kardborreband ser till att hålla överdraget på plats. Optimera väderresistensen hos ditt grillöverdrag med hjälp av impregneringsspray. Välj till impgregnering till ditt överdrag nedan.
Weber® Rökwraps – Cederträ
Tunna plattor av cederträ att vira in mindre köttstycken i när de ska rökas. Plattorna avger en läcker röksmak och passar till alla slags fisk, kött och fågel. Är 8 st i en förpackning.
Weber® Gjutjärnsborste, liten
Praktisk gjutjärnsborste från Weber som är perfekt för att rengöra mellanrummen på gjutjärnsgallret eller använda på brännarrören. Borsten är tillverkad i rostfritt stål, medan handtaget är tillverkat i nylon.
Weber® Standardöverdrag Genesis® II 200-serie
Standardöverdrag från Weber® som passar perfekt till Genesis® II 200-serien. Täcker och skyddar hela grillen mot väder och vind. Optimera väderresistensen hos ditt grillöverdrag med hjälp av impregneringsspray. Välj till impgregnering till ditt överdrag nedan.
Weber® Premiumöverdrag - 47 cm
Lyxöverdrag till brikettgrill på 47 cm. Går ner helt över benen och skyddar mot smuts, löv och damm. Slitstark kvalitet. Optimera väderresistensen hos ditt grillöverdrag med hjälp av impregneringsspray. Välj till impgregnering till ditt överdrag nedan.
Weber® Original™ Stekhållare
Stor stekhållare som gör det enkelt att tillaga läckra stekar och hela kycklingar. Hållaren lyfter upp köttet från grillgallret och ser till att luft kan cirkulera runt köttet, så att du får ett saftigt resultat.
Weber® Premiumöverdrag - Q®1000/2000 Med Stativ
Extra långt överdrag i lätt och luftig kvalitet som skyddar små och medelstora Weber® Q®-grillar på stativ eller vagn mot väder och vind. Kardborrband på sidorna går att spänna åt om benen så att överdraget passar perfekt kring grillen. Passar till Weber® Q® 1000/100 och 2000/200-serien. Optimera väderresistensen hos ditt grillöverdrag med hjälp av impregneringsspray. Välj till impgregnering till ditt överdrag nedan.
Weber® Premiumöverdrag - Performer® Original
Lyxöverdrag från Weber® som passar perfekt till Performer® Original med ihopfällbart sidobord (2013). Täcker hela grillen och skyddar mot väder och vind. Optimera väderresistensen hos ditt grillöverdrag med hjälp av impregneringsspray. Välj till impgregnering till ditt överdrag nedan. 
Weber® iGrill™ Ambient Probe
Ha full koll på temperaturen i din grill genom att montera mätstickan på grillgallret och ansluta termometern till gratisappen Weber iGrill. 
Weber® El-Grill Q®2400 m/stativ
Weber® Q®2400 är den ultimata lösningen när det finns restriktioner för användning av kol och gasol. Samma välkända, höga kvalitet som Webers övriga grillar, och höjden i locket gör modellen utmärkt för både indirekt värme och långtidsgrillning. 2200 watt för snabb uppvärmning och låg elförbrukning. Balja och lock i aluminium gör att grillen blir varm och svalnar snabbt. Tvådelat porslinsemaljerat gjutjärnsgaller som kan komma upp i extremt hög temperatur och är rostbeständigt.  Grillyta (cm) 55 x 39 Utvändigt mått - Höjd (cm) 101 Utvändigt mått - Bredd (cm) 80 Utvändigt mått - Djup (cm) 73.7
Weber® Standardöverdrag - Q1000 & Q2000
Skydda din grill med det här tåliga överdraget i polyester. kardborreband ser till att hålla överdraget på plats.  Optimera väderresistensen hos ditt grillöverdrag med hjälp av impregneringsspray. Välj till impgregnering till ditt överdrag nedan. Passar till: Weber® Q1000 & Q2000
Weber® Tändkuber, 22 st
Har du en gång provat att tända grillen med tändkuber, nöjer du dig aldrig med något annat. Tändkuber är sättet att få snabb, askfri och miljövänlig tändning. Även om det blåser eller regnar tänds kolet på bara några sekunder, och du slipper lukten av tändvätska, som även kan överföras till maten. För användning med kolgrillar och röklådor Ett giftfritt och luktfritt sätt att tända kolgrillen Enkel tändning, även när det är fuktigt  Mat utan eftersmak av kemikalier, endast äkta kolsmak
Weber® Aluminiumform, XL
Weber® aluminiumform i storlek XL, passar perfekt i en One-Touch® 57 cm. Med droppformen undviker du spill i botten av grillen, men du kan även använda den till att tillaga allt från potatisgratäng och kakor till gryträtter och exempelvis lasagne på grillen. Finns även i en liten, en mellanstor och en avlång modell.
Weber® Tändpaket
Weber tändpaket innehåller, grillstarter, 2 kg briketter  och 6/st tändkuber. Allt du behöver för att få en fin glöd till grillen.
Weber® Deluxe Grillkorg, stor
Praktisk grönsaksform till din grill som gör att du kan laga alla möjliga typer av grönsakstillbehör. Prova till exempel med fyllda tomater, sparris inrullade i bacon o.s.v. Tål maskindisk.
Weber® Premiumöverdrag Genesis® II 200-serien
Premiumöverdrag i slitstark polyester som andas. Erbjuder ett utmärkt skydd mot väder och vind. Utrustat med kardborreband som ser till att hålla överdarget på plats.  Optimera väderresistensen hos ditt grillöverdrag med hjälp av impregneringsspray. Välj till impgregnering till ditt överdrag nedan.
Weber® Rökflis Wood Chips Bok
Weber® rökflis av bokträ har en måttlig rökarom ger en baconaktig smak som många känner igen från salami. Träslaget passar särskilt bra till att röka fläskkött, fisk och fågel. Förpackningen kan stängas med blixtlåsförslutning, vilket gör det enkelt att skydda flisen från fukt. Rökflis gör det lätt att blåsa nytt liv i klassikerna, oavsett grillmodell. En påse på 0,7 kg räcker till flera grillkvällar. Webers rökflis används normalt till rätter med kortare tillagningstid. Innehåll, 0.7 kg/påse Smak, mild till medelstark arom 
Weber® Grillrengöring Grillgaller
Den här 2 i 1 sprayen passar utmärkt för djuprengöring av din Weber® Q™, alla typer av grillgaller och även Flavorizer™ Bars. Den smarta flaskdesignen gör det möjligt att spraya från alla vinklar. 300 ml.
Weber® Rökflis Wood Chips Äpple
Weber® rökflis av äppelträ har en mild rökarom och ger en söt, kompakt och fruktig smak. Träslaget passar särskilt bra till att röka nötkött, fläskkött och fågel. Förpackningen kan stängas med blixtlåsförslutning, vilket gör det enkelt att skydda flisen från fukt. Rökflis gör det lätt att blåsa nytt liv i klassikerna, oavsett grillmodell. En påse på 0,7 kg räcker till flera grillkvällar. Flis används normalt till rätter med kortare tillagningstid. Innehåll, 0.7 kg/påse Smak, lätt sötaktig arom
Weber® Original™ Kycklinghållare
Den ursprungliga kycklinghållaren från Weber Original™ i en uppdaterad version. Gör kycklingen supersaftig invändigt och extra krispig utvändigt.
Weber® Original™ Bambuspett
Läckra bambuspett från Weber som gör det enkelt att grilla grönsaker och kött i mindre stycken och garanterar elegant servering av maten.
Weber® Premium Grillspade, Stor
Modern och gedigen grillstekspade i rostfritt stål och med softcoat-handtag. Längden gör att du slipper ha fingrarna nära det heta grillgallret. Kan diskas i diskmaskin.
Weber® Brikettraka, Rostfritt Stål
Med brikettrakan kan du enkelt och säkert flytta runt tända briketter, kol och rökträ i din grill. Det vinklade bladet och långa handtaget gör rakan lätt att använda.
Weber® Pizzasten 29,8 Cm (Rund)
Med den här runda pizzastenen får du lätt till en perfekt krispig pizzabotten. 29,8 cm i diameter. 
Weber® Premiumöverdrag Genesis II 600-serien
Skydda din grill med det här tåliga överdraget i polyester. Kardborreband ser till att hålla överdraget på plats. Passar Genesis® II 600-serien.  Optimera väderresistensen hos ditt grillöverdrag med hjälp av impregneringsspray. Välj till impgregnering till ditt överdrag nedan.
Weber® Underlägg - GBS
Underlägg för GBS®-insatser och -galler, skorstenständare och andra varma grilltillbehör som behöver stå och svalna.
Landningssidor - Utförsäljning Weber - Tillbehör & reservdelar - ctl00_cph1_dcMain_po_1301_dc1301_pg16167_exprodtag
Weber® Smoking Wood Chips - Beef
Rökträblandning speciellt framtagen för att passa för rökning av nötkött. Ger kötteten god, kraftfull och kryddig röksmak. Påsen innehåller 700 g.
Weber® Rökplanka
Weber® rökplankor tillverkade i cederträ, set med 2 stycken plankor. Rök en bit av din favoritfisk genom att placera den på rökplankan och sedan lägga den direkt på grillgallret. Eller varför inte röka en hel brie som du sedan serverar med en god marmelad och nybakat knäckebröd? Material, Cederträ Rekommenderas för, rökning av fisk, fågel, kött m.m. Produktstorlek (H x B x L), 2,2cm x 15cm x 40cm
Weber® Deluxe Grillkorg, liten
Praktisk grönsaksform till din grill som gör att du kan laga alla möjliga typer av grönsakstillbehör. Prova till exempel med fyllda tomater, sparris inrullade i bacon o.s.v. Finns även i en större modell.
Weber® Style™ Spade, bred
Extra bred stekspade som är perfekt för att vända och flytta känsliga bitar av kött och fisk på grillen.
Weber® Original™ dubbla grillspett, 8 st
Dubbla grillspett från Weber Original™ som ger extra bra grepp om råvarorna. Med dem behöver du inte oroa dig för att maten ska ramla av. Kan diskas i diskmaskin. Säljs i set om åtta.
Weber® Rotisseri - Q100/1000-serien
Rotisseri som roterar köttet under hela grillningen och ger kyckling, lammstek och andra hela stekar en jämn stekyta och en krispigt spröd grillyta. Passar till Weber Q®1000/100-serien.
Weber® Rengöringsset Gasolgrill
Weber® tvådelat rengöringsset innehåller en skrapa och en borste för invändig rengöring av Webers större gasolgrillar. En riktig grillmästare vet att det krävs underhåll, men inte mycket ansträngning för att hålla en gasolgrill i toppform. Med den flexibla borsten och grillskrapan i rengöringssetet får du bort fett och matrester från grillens insida. Material, plast & borsthår i nylon Skötsel, handdiskas
Weber® Droppform - Avlång
Droppformer från Weber® till Summit- och Genesis II modellerna 4 och 6 brännare. 10/st. 
Weber® Original™ långpanna, stor - Q®
Aluminiumlångpanna till Weber Original™ Stekgaller, stort, som gör det möjligt att få samma effekt som vid indirekt värme på Weber® Q®-grillar med bara en brännare.
Weber® Deluxe Revbenställ/Stekhållare
Kombinerad hållare för revbensspjäll och stek från Weber® som gör det enkelt att tillaga en krispig stek, kryddiga revbensspjäll eller andra läckerheter på grillen.
Weber® Kryddkvarn
Praktisk multikvarn från Weber som maler alla typer av kryddor. Tillverkad i kraftigt glas, medan kvarnverket är i rostfritt stål. Kan ställas in från grov- till finmalet efter smak.
Weber® Olja-/vinägerflaska
Praktisk olje-/vinägerflaska från Weber med droppfri och doseringsvänlig hällpip samt ett lock som sluter tätt och skyddar innehållet.
Weber® Rotisseri - Q200/2000-serien
Rotisseri som roterar köttet under hela grillningen och ger kyckling, lammstek och andra hela stekar en jämn stekyta och en krispigt spröd grillyta. Passar till Weber Q®2000/200-serien.
Weber® Rökflis Wood Chips Whiskey
Weber® rökflis av whiskyfat har en mild till måttlig rökarom och ger en djup och lätt syrlig smak med mycket sötma. Träslaget passar särskilt bra till att röka nötkött, fläskkött och fågel. Förpackningen kan stängas med blixtlåsförslutning, vilket gör det enkelt att skydda flisen från fukt. Rökflis gör det lätt att blåsa nytt liv i klassikerna, oavsett grillmodell. En påse på 0,7 kg räcker till flera grillkvällar. Flis används normalt till rätter med kortare tillagningstid. Innehåll, 0.7 kg/påse Smak, mild till medelstark arom  Träsort, ek
Weber® Grillskrapa
Rengöringsskrapa för enkel och effektiv invändig rengöring av grillar i Weber® Q®-serien.  Med den smarta skrapan från Weber går det lätt att komma åt ordentligt under brännarrören och skrapa ner eventuell smuts och matrester i dropplådan under grillen, som sedan töms. Genom att rengöra din Q grill efter varje grillning minskar du risken för fettbrand samt att lågor slår upp över grillgallret och förstör maten. Material, plast Skötsel, tål maskindisk
Weber® Original™ Hamburgerpress
Burgarpressaren från Weber Original ger dig möjlighet att forma helt perfekta burgare. Den vändbara botten gör att du kan ställa in burgarpressaren på att göra biffar på 125 gr eller 250 gr.
Weber® Original™ Spade
Modern och gedigen grillstekspade från Weber Original™ i rostfritt stål och med softcoat-handtag. Längden gör att du slipper ha fingrarna nära det heta grillgallret. Kan diskas i diskmaskin.
Weber® Original™ Pizzaskärare
Smart och gediget pizzahjul från Weber Original™ som delar din pizza häpnadsväckande enkelt, så att du kan servera snygga bitar till familj och vänner.
Weber® Gjutjärnsplatta - Spirit® 200-serien
Stekplatta i gjutjärn – perfekt för allt från köttbullar och fisk till stekt fläsk och sauterade grönsaker. Eller varför inte engelsk brunch på grillen? Passar till Spirit® E-200-modeller från 2013.
Weber® Slide-Aside Lockhållare
Få händerna fria med Weber® Slide-Aside-lockhållaren som fästs med praktiska klämmor på sidan av grillen så att du enkelt kan skjuta över locket till hållaren när det är dags att titta till maten. Med en sak mindre att hantera kan du fokusera på maten, familjen och allt det roliga. Tillverkad i rostfritt stål och tål maskindisk. Passar till: Weber® brikettgrillar 47 cm och 57 cm.   Hitta rätt reservdel till din grill > 
Weber® Gjutjärnsgaller - GBS
Gjutjärnsgaller till Weber Original™ Gourmet BBQ System – fixa proffsiga grillränder som bevarar saftighet och smak. Används tillsammans med setets grillgaller som finns till både brikettgrillar (57 cm) och Webers stora gasolgrillar.
Weber® Gallerlyftare - GBS
Gallerlyftaren gör att du enkelt och säkert kan ta ut det heta mittstycket i GBS®-gallret och sätt in andra GBS®-insatser.
Weber® Rökflis Wood Chips Hickory
Weber® rökflis av hickoryträ har en kraftig rökarom och ger en kraftig och skarp baconaktig röksmak. Träslaget passar särskilt bra till att röka nötkött, fläskkött och vilt. Förpackningen kan stängas med blixtlåsförslutning, vilket gör det enkelt att skydda flisen från fukt. Rökflis gör det lätt att blåsa nytt liv i klassikerna, oavsett grillmodell. En påse på 0,7 kg räcker till flera grillkvällar. Flis används normalt till rätter med kortare tillagningstid. Innehåll, 0.7 kg/påse Smak, kraftig rökarom 
Landningssidor - Utförsäljning Weber - Tillbehör & reservdelar - ctl00_cph1_dcMain_po_1301_dc1301_pg16168_exprodtag
Weber® Smoking Wood Chips - Pork
Rökträblandning speciellt framtagen för att passa för rökning av fläskkött. En mix av fruktträ ger en söt och lagom kraftfull röksmak. Påsen innehåller 700 g.
Weber® Deluxe Plancha
Plancha-stekplatta i porslinsemaljerat gjutjärn till stekrätter, sauterade grönsaker, engelsk brunch m.m. Passar till Webers brikettgrill på 57 cm, Q®3000/300-serien och alla andra större gasolgrillsmodeller. Mått: 35 x 35 cm
Weber® Original™ långpanna, liten - Q®
Aluminiumlångpanna till Weber Original™ Stekgaller som gör att du kan få samma effekt som vid indirekt värme på Weber® Q®-grillar med bara en brännare.
Weber® Premiumöverdrag - Spirit II 200-serie
Weber® överdrag som skyddar din gasolgrill i alla väder. Hällande regn, iskall snö och brännande sol är inga problem. Det lätta och slitstarka premiumöverdraget är enkelt att dra på och av grillen. Överdraget är tillverkat i ett praktiskt vattenavstötande material, och de justerbara banden håller överdraget på plats. OBS! Passar inte Spirit EO-210/220. Material, 100% Polyester Skötsel, torka endast bort fläckar Passar till: Weber® Gasolgrill Spirit II 200-serie Weber® Gasolgrill Spirit 200-serie
Weber® Briketthållare, 2 st
Weber® briketthållare till din brikettgrill, så att du lätt kan hålla briketterna på plats. Innan du kan grilla stora stekar eller hel kyckling måste briketterna ha en fin glöd och ligga på rätt ställe för att ge perfekt indirekt värme. Med briketthållare blir det mycket enklare och rätt varje gång.  Mått: Höjd: 5,33 cm Längd: 8,89 cm Diameter: 31,24 cm Passar till: Weber® brikettgrillar 47 cm, 57 cm och 67 cm   Hitta rätt reservdel till din grill > 
Weber® Original™ Elevation Grillspett, 4 st
Gedigna grillspett som kan användas tillsammans med Weber Original™ Elevation Rack, där de kan höjas och sänkas i tre olika nivåer. Kan även användas som traditionella grillspett.
Weber® Premium Pepparkvarn, 30cm
Exklusiv pepparkvarn från Weber. Crush-Grind-kvarn av hög kvalitet i kombination med en snygg design. 
Weber® Bambu Grillborste
Weber® original-grillborste och -skrapa som gör det enkelt att alltid ha en ren grill redo. Med stålborst, skrapa i rostfritt stål och skaft i bambu. Finns även i en modell på 30 cm. Borsten ska användas när grillen fortfarande är varm. 
Weber® Original™ potatisnålar inkl. förvaringsask
6 potatisnålar från Weber Original™ inkl. nålutdragare och förvaringslåda. Nålarna sticks in i potatisarna och minskar baktiden.
Weber® Premiumöverdrag Pulse 2000
Premiumöverdrag från Weber som passar perfekt till Pulse 2000. Täcker hela grillen och skyddar mot väder och vind.  Optimera väderresistensen hos ditt grillöverdrag med hjälp av impregneringsspray. Välj till impgregnering till ditt överdrag nedan.
Weber® Premiumöverdrag Pulse 1000
Premiumöverdrag från Weber som passar perfekt till Pulse 1000. Täcker hela grillen och skyddar mot väder och vind.  Optimera väderresistensen hos ditt grillöverdrag med hjälp av impregneringsspray. Välj till impgregnering till ditt överdrag nedan.
Weber® Premiumöverdrag - Master-Touch Premium 57cm
Weber® överdrag som skyddar din grill i alla väder. Hällande regn, iskall snö och brännande sol är inga problem. Det lätta och slitstarka premiumöverdraget är enkelt att dra på och av grillen. Överdraget är tillverkat i ett praktiskt vattenavstötande material, och de justerbara banden håller överdraget på plats. Material, 100% Polyester Skötsel, torka endast bort fläckar Passar till: Weber® Brikettgrill Master-Touch Premium E-5770 Weber® Brikettgrill Master-Touch Premium E-5775
Weber® Stekgryta - GBS
Stor stekgryta med lock till Weber Original™ Gourmet BBQ System – används tillsammans med setets grillgaller som finns till både brikettgrillar (57 cm) och Webers stora gasolgrillar. Perfekt när du vill tillaga gryträtter, gammaldags oxstek eller kanske baka bröd på grillen.
Weber® Kockkniv Deluxe
Inget kök är komplett utan en riktig kockkniv. Vår deluxe-kockkniv är tillverkad i rostfritt stål och erbjuder funktionalitet, säkerhet och hög prestanda. Den ger ett ergonomiskt grepp så att du enkelt kan skära upp grillad oxfilé, stek eller kyckling. Material, rostfritt stål Instruktionser för skötsel, handdiskas
Weber® Finmaskad Rotisserikorg
Läcker, finmaskig korg för att tillaga mat i extra små stycken på rotisseriet, till exempel pommes frites, popcorn, skaldjur och fint skurna grönsaker. Passar till Webers rotisserier för brikettgrillar, Q®2000/200-serien och uppåt samt Webers större gasolgrillar
Weber® Smoking Wood Chips - Fågel
Weber® rökträ Smoking Poultry Blend, för en söt röksmak.  Förhöj smaken hos din grillade kyckling med vår Wood Chip Blend som är specifikt anpassad för fågel. Blandningen består av en perfekt mix av rökträ för att uppnå en mild och aningen söt röksmak. Rekommenderas för, fågel  Innehåll i förpackning, 0,7 kg Passar till: Rökning på alla Weber® grillar
Weber® Premium Stekhållare
Hållare för revbensspjäll/stekhållare från Weber Original™ som gör det enkelt att tillaga läckra stekar, kryddade revbensspjäll och mycket annat på din grill. Med stekhållare på den ena sidan och hållare för revbensspjäll på den andra blir möjligheterna oändliga.
Weber® Grillkorgset
Praktisk, perforerad korg som garanterar de läckraste grillade grönsakerna. Passar till Weber Original™ Elevation Rack.
Weber® Revbensställ, Stor
Revbensställ som gör att du får plats med fler revbensspjäll i din grill. Revbenspjällen blir dessutom jämnt grillade utan att behöva vändas.
Weber® Grillhalster, liten
Praktisk fiskvändare från Weber Original™. Perfekt när du ska grilla fisk, gör det enkelt att vända fisken under tillagningen. Finns även i en större modell.
Weber® Stationär vagn - Q2000-serie
Praktisk, stationär vagn som ger perfekt arbetshöjd. Inbyggd gasolflaskhållare i vagnen. Passar till: Q2000-serien   Hitta rätt reservdel till din grill > 
Weber® Gjutjärnsplatta - Pulse 1000/2000
Gjutjärnsplatta till Pulse 1000/2000, som kan placeras i grillen istället för grillgallret. Perfekt för tillagning av exempelvis stekta ägg, scrambled eggs, köttbullar eller bacon. 
Weber® Premium Grillform Oval - Stor
Praktisk grönsaksform från Weber Original™ som gör att du kan laga alla möjliga typer av grönsakstillbehör. Finns även i en mindre modell.
Weber® Premiumöverdrag Pulse Med Ställning
Premiumöverdrag från Weber som passar perfekt till Pulse 1000/2000 med ställning. Täcker hela grillen och skyddar mot vädret och vind.  Optimera väderresistensen hos ditt grillöverdrag med hjälp av impregneringsspray. Välj till impgregnering till ditt överdrag nedan.
Weber® Premiumöverdrag - Smokey Mountain™ 37 cm
Skydda din grill med Weber® premiumöverdrag, passar till Smokey Mountain 37 cm.  Optimera väderresistensen hos ditt grillöverdrag med hjälp av impregneringsspray. Välj till impgregnering till ditt överdrag nedan.
Weber® Kycklinghållare - GBS
Kycklinghållare till Weber Original™ Gourmet BBQ System med 2-i-1-funktion: möjlighet att tillaga en hel kyckling och en rejäl portion grönsaker. Samtidigt eller var för sig.


Weber® Reservdelar

Weber® Rengöringssystem - Kolgrill 57cm
Weber® original reservdel. Rengöringssystem i aluminiumbelagt stål till kolgrillar. Propellersatsen innehåller spjällblad, styrstag, monteringsset och monteringsinstruktioner.  Passar till: Weber® kolgrillar 57 cm från 2000 och senare.   Hitta rätt reservdel till din grill > 
Weber® Vänster redskapshållare - Summit™ (2007-)
Weber® vänster redskapshållare. Passar till: Summit från 2007 och efter   Hitta rätt reservdel till din grill > 
Weber® Handtag med redskapshållare
Stilrent och funktionellt handtag med redskapshållare från Weber Original™. Redskapshållarna på sidan kan användas till exempelvis grilltång och stekspade. Passar till: Webers 47 cm, 57 cm och 67 cm brikettgillar .   Hitta rätt reservdel till din grill > 
Weber® Grillgaller - Smokey Joe™
Weber® grillgaller i pläterat stål. Passar till: Grillar i Smokey Joe™-serien   Hitta rätt reservdel till din grill > 
Weber® Swing-Up Värmehylla - Spirit 300-serie (2007-2008)
Weber® original reservdel. Svänghylla som placeras ovanför grillgallret så att du kan grilla allt från luftiga olivbröd till brytbönor. Värmehyllan är tillverkad i kromplaterad stål och går att diska i diskmaskin. Monteras i locket. Produktstorlek (H x B x L), 2.5 x 7.6 x 63.8 cm  Passar till: Genesis Silver B/C årsmodeller mellan 2004-2005 Spirit 300-serie årsmodeller mellan 2007-2008   Hitta rätt reservdel till din grill >  
Weber® Universal grillampa
Se din mat ordentligt vare sig du grillar i strålande sol eller dunkelt månsken. Den kraftfulla LED-lampan lyser upp hela grillytan i grillen så att du tydligt ser maten, oavsett när på dygnet du grillar. Flexibelt skaft med klämma som kan monteras på *de flesta ytor. Det böjliga skaftet gör att du kan rikta in ljuset där det behövs mest. Den kraftfulla LED-lampan lyser upp hela grillytan. Klämman kan monteras både vertikalt och horisontellt på de flesta ytor upp till 3,8 cm. Slitstark, väderresistent design Mått: 8.89 cm x 7.11cm x 62.48 cm   Hitta rätt reservdel till din grill > 
Weber® Övre Grillgaller - Smokey Mountain Cooker 47cm
Weber® original reservdel. Övre grillgaller till Weber® rök.  Passar till: Weber® Rökgrill Smokey Mountain Cooker, 47 cm   Hitta rätt reservdel till din grill > 
Weber® Mutter till lockhållare, 1 st
Weber® mutter till lockhållare till brikettgrill. OBS! säljes styckvis.  (Samma produkt som art.nr 3992)   Hitta rätt reservdel till din grill > 
Weber® Komplett handtag till lock - Q1000-2000
Weber® komplett handtag till lock. Passar till: Q1000-2000   Hitta rätt reservdel till din grill > 
Weber® Grillgaller Gjutjärn - Q 100/1000-Serie
Weber® grillgaller tillverkat i porslinsemaljerat gjutjärn. 2 delar i ett paket.  När du ska rengöra gallret förvärmer du grillen på hög värme i 15 minuter, sedan borstar du rest med en grillborste.  Produktstorlek (H x L x D), 1,3 x 32,2 x 43,2 cm Passar till:  Q100- och Q1000-serie   Hitta rätt reservdel till din grill > 
Weber® Brikettgaller - Brikettgrillar 37cm
Weber® brikettgaller i extra kraftigt stål. Mått: Höjd: 0,76 cm Diameter: 29.97 cm Passar till: Weber® brikettgrillar, 37 cm   Hitta rätt reservdel till din grill > 
Weber® Brikettgaller - Brikettgrillar 57cm
Weber® brikettgaller. Passar till: Weber® brikettgrillar, 57 cm   Hitta rätt reservdel till din grill > 
Weber® Flavorizer™ Bars, rostfritt stål - Genesis™ (-2010)
Weber® Flavorizer Bars ger en fantastisk grillsmak och skyddar brännarna från nerdroppande fett. Rostfritt stål. Säljs i set om 5 st. Mått:  5.84 cm x 62.23 cm Passar till: Genesis 300-serien från 2007-2010   Hitta rätt reservdel till din grill >  
Weber® Gjutjärnsgaller Spirit 200-Serien - GBS
Tvådelat gjutjärnsgaller med uttagbar mittsektion för användning med Weber Original™Gourmet BBQ System-insatser. Passar till gasolgrill Spirit 200-serien.  Mått: 52 x 44 cm
Weber® Trähandtag till lock - Fireplace
Weber® t rähandtag till lock. Passar till: Fireplace   Hitta rätt reservdel till din grill > 
Weber® Original™ Stekgaller, stort - Q® 2000/200-
Stort stekgaller som lyfter steken eller kycklingen från gjutjärnsgallret och ger samma effekt som grillning med indirekt värme.
Weber® Ring till termometer - Spirit™ (2013-)
Weber® original ring till termometer. Passar till: Spirit från 2013 och efter   Hitta rätt reservdel till din grill > 
Weber® GBS Grillgaller Gjutjärn - Spirit 300-Serie
Weber® gjutjärnsgaller med uttagbar mittsektion för användning med Weber Original™ Gourmet BBQ System-insatser. Grillgallret är tillverkat i porslinsemaljerat gjutjärn. När du ska rengöra gallret förvärmer du grillen på hög värme i 15 minuter, sedan borstar du rest med en grillborste.  Produktstorlek (H x L x D), 1,3 x 44,5 x 60,7 cm Passar till: Spirit II 300-serien Spirit 300-serien
Weber® Gnisttändare - Genesis™ Silver/Gold/Platinum C
Weber® original gnisttändare. Passar till: Genesis Silver, Gold och Platinum C.   Hitta rätt reservdel till din grill > 
Weber® Värmehylla - Genesis™ (2007-)
Weber® värmehylla. Passar till: Genesis från 2007 och efter   Hitta rätt reservdel till din grill > 
Weber® Värmehylla - Q300/3000-serie
Weber® värmehylla i pläterat stål. Praktisk brödhylla som lyfter upp maten från grillgallret och ger dig större arbetsyta när du ska grilla t.ex. bruschetta. Tål maskindisk. Passar till: Q300- och Q3000-serien   Hitta rätt reservdel till din grill > 
Weber® Logo skylt - Genesis™ / Summit™ (2007-)
Weber® original logo skylt. Passar till: Genesis och Summit från 2007 och efter   Hitta rätt reservdel till din grill > 
Weber® Grillgaller Porslinsemaljerat - Spirit 300-Serie
Weber® original reservdel. Porslinsemaljerat grillgaller till Spirit gasolgrill. 
Weber® Brännarset - Genesis™ 300-serie (2011-)
Weber® brännarset i rostfritt stål. Setet består av 3 brännarrör. Passar till: Genesis 300-serien från 2011   Hitta rätt reservdel till din grill > 
Weber® Rostfritt Grillgaller Spirit 300-Serien - GBS
Grillgaller med löstagbar insats – grunddelen till Weber Original™ Gourmet BBQ-systemet Ta ur insatsen och sätt i din Gourmet BBQ-stekpanna, gjutjärnsgallret, woken eller munkpannan i stället.
Weber® Grillgaller, rostfritt stål - Spirit™ 300-serie
Snygga grillgaller i rostfritt stål som passar till din grill i Weber Spirit® 300-serien. Gör fina grillmönster på biffar, kotletter, kycklingfiléer med mera och är enkla att arbeta med. Säljs i set om 2 st. Mått: 44 cm x 30 cm Passar till: Spirit 300-serien Spirit 700 Genesis Silver B/C Genesis Gold B/C Genesis Platinum B/C från 2005 Genesis 1000-3500   Hitta rätt reservdel till din grill > 
Weber® Grillgaller Gjutjärn - Q 200/2000-Serie
Weber® grillgaller tillverkat i porslinsemaljerat gjutjärn. 2 delar i ett paket. När du ska rengöra gallret förvärmer du grillen på hög värme i 15 minuter, sedan borstar du rest med en grillborste.  Produktstorlek (H x L x D), 1,3 x 38,9 x 54,6 cm Passar till:  Q200- och Q2000-serie   Hitta rätt reservdel till din grill >  
Weber® Gjutjärnsgaller Genesis® II 4 eller 6 Brännare
Med det här gallret i gjutjärn är det enkelt att få till snygga och smakförstärkande grillränder. 
Weber® Hjul- och benkapslar - One-Touch™/Original Kettle™
Weber® hjul- och benkapslar i vädertålig plast till brikettgrill.  Passar till: Weber® One-Touch™ Weber® Original Kettle™   Hitta rätt reservdel till din grill > 
Weber® Termometersladd inkl. spett
Weber® termometersladd med extra ledning med köttspett. Passar till: Digital stektermometer från Weber® Original™   Hitta rätt reservdel till din grill > 
Weber® Ring till termometer - Smokey Mountain Cooker 57cm
Weber® ring till termometer. Passar till: Smokey Mountain Cooker, 57 cm   Hitta rätt reservdel till din grill > 
Weber® Swing-Up hylla - Spirit™ 210 (2007-2012)
Weber® original svänghylla som placeras ovanför grillgallret så att du kan grilla allt från luftiga olivbröd till brytbönor. Monteras i locket. Passar till: Spirit 210 från 2007-2012   Hitta rätt reservdel till din grill > 
Weber® Tändarsats - Q100/1000 / Q200/2000
Komplett tändningskit, så grillen snabbt kommer i gång. (Ersätter art. 80462) Passar till: Q100- och Q1000-serien Q200- och Q2000-serien   Hitta rätt reservdel till din grill > 
Weber® Komplett handtag till lock - Genesis™ (2007-)
Weber® komplett handtag till lock. Passar till: Genesis från år 2007 och efter   Hitta rätt reservdel till din grill > 
Weber® Brännare - Summit™ E/S 420/450/470 / E/S 620/650/670 (2007-2013)
Weber® brännare. Passar till: Summit E/S-470 E/S 420/450/470 och E/S 620/650/670 från 2007-2013   Hitta rätt reservdel till din grill >  
Weber® Höger redskapshållare - Summit™ (2007-)
Weber® höger redskapshållare. Passar till: Summit från 2007 och efter   Hitta rätt reservdel till din grill > 
Weber® Original™ Elevation Grillgaller
Praktiskt galler till Weber Original™ Elevation Rack. Gallret är utmärkt för tillagning av mindre köttstycken och bröd eller som ett extra grillgaller, så att du får fullt utbyte av grillytan.
Weber® brödhylla till gasolgrill, Spirit® 200-serien
Brödhylla som placeras ovanför grillgallret så att du kan grilla allt från luftiga olivbröd till bönor i knaprig bacon utan att det behöver ta någon plats på grillen. Passar till Spirit® 200-serien från 2013 och framåt.
Weber® Nedre grillgaller - Smokey Mountain Cooker 57cm
Weber® nedre grillgaller. Mått: 52.5 cm Passar till: Smokey Mountain Cooker, 57 cm   Hitta rätt reservdel till din grill > 
Weber® Tändningsknapp - Q1200/2200/3200
Weber® knapp till elektronisk gnisttändare. (Ersätter art. 40356601) Passar till: Q1200, Q2200 och Q3200   Hitta rätt reservdel till din grill > 
Weber® Ledning till digitaltermometer
Weber® ledning till digitaltermometer. Passar till: Digitaltermometer med artikel nr. 17587   Hitta rätt reservdel till din grill > 
Weber® Trådhylla - Performer™
Weber® original trådhylla. Passar till: Performer™ Deluxe Performer™ Premium   Hitta rätt reservdel till din grill > 
Weber® Brikettgaller - Smokey Mountain Cooker 47cm
Weber® brikettgaller. Passar till: Smokey Mountain Cooker, 47 cm   Hitta rätt reservdel till din grill > 
Weber® Beslag Flav. Cookbox 6B Sum '13
 
Weber® Original™ Stekgaller, litet - Q® 2000/100-
Litet stekgaller till Weber Q®-serien som lyfter steken eller kycklingen från gjutjärnsgallret och ger samma effekt som grillning med indirekt värme.
Weber® Kontrolknappar - Q300/3000
Weber® kontrollknappar. Passar till: Q300 och Q3000   Hitta rätt reservdel till din grill >  
Weber® Droppformshållare - Q100-140 / Q1000-1400
Weber® droppformshållare. (Ersätter art. 80346) Passar till: Q100-140 och Q1000-1400   Hitta rätt reservdel till din grill > 
Weber® Tändningsknapp - Genesis™ II
Weber® tändningsknapp. (Ersätter art.nr 40277202) Passar till: Genesis II   Hitta rätt reservdel till din grill > 
Weber® Nylonhandtag - Brikettgrill (2010-)
Weber® nylonhandtag. (Ersätter artikelnummer 80671) Passar till: Brikettgrillar från 2010 och efter   Hitta rätt reservdel till din grill > 
Weber® Brännarset - Genesis™ 300-serie (2007)
Weber® brännarset i rostfritt stål. Setet består av 3 brännarrör. Passar till: Genesis 300-serien år 2007   Hitta rätt reservdel till din grill > 
Weber® Bottenbricka - Genesis 300-serie (2007-2010)
Weber® original reservdel. Bottenbricka gasolgrillar Genesis 300-serie (2007-2010).   Hitta rätt reservdel till din grill >  
Weber® Grillgaller, porslinsemaljerat - Spirit™ 200-serie (2013-)
Weber® original grillgaller, porslinsemaljerat. Säljs i set om 2 st. Mått: 44 cm x 26 cm Passar till: Spirit 200-serien från 2013   Hitta rätt reservdel till din grill > 
Weber® Bottenbricka, porslinsemaljerat - 300-serie (2013-)
Porslinsbelagd bottenbricka för uppsamling av fett som rinner ner i grillen. Längst ned på brickan lutar ena änden där avtappningshålet är belägen. Har en värmesköld på botten av facket.  Passar till: Spirit 300-serien, årsmodell 2013 och nyare   Hitta rätt reservdel till din grill > 
Weber® Låda under sidobord - Q3200
Weber® låda under sidobord. Passar till: Q3200   Hitta rätt reservdel till din grill > 
Weber® Brännarrörset - Genesis™ 310/320 (2013-)
Weber® brännarrörset. Passar till: Genesis 310/320 från år 2013   Hitta rätt reservdel till din grill >  
Weber® Large Bezel - Summit™ (2007)
Weber® original reservdel till gasolgrill. Passar till: Summit   Hitta rätt reservdel till din grill > 
Weber® Droppformshållare - Summit™ (2007-)
Weber® droppformshållare. Passar till: Summit modeller från 2007 och efter   Hitta rätt reservdel till din grill > 
Weber® Kontrollknapp, IR/Smoker Box - Summit™ (2007-)
Weber® kontrollknapp, IR/Smoker Box. Passar till: Summit modeller från 2007 och efter   Hitta rätt reservdel till din grill > 
Weber® Rostfritt Grillgaller Summit® - GBS
Grillgaller med löstagbar insats – grunddelen till Weber Original™ Gourmet BBQ-systemet Ta ur insatsen och sätt i din Gourmet BBQ-stekpanna, gjutjärnsgallret, woken eller munkpannan i stället.
Weber® Tändarsats - Genesis™ 310 / 320 (2014-)
Komplett tändningskit som snabbt får fart på grillen. Passar till: Genesis 310 och 320 från 2014 och efter   Hitta rätt reservdel till din grill > 
Weber® Skruvpåse - Genesis™ 320 / 330 (2013-)
Weber® skruvpåse. Passar till: Genesis 320 och 330 från 2013 och efter   Hitta rätt reservdel till din grill > 
Weber® Övre grillgaller - Smokey Mountain Cooker 57cm
Weber® övre grillgaller. Passar till: Smokey Mountain Cooker, 57 cm   Hitta rätt reservdel till din grill > 
Weber® Handtag - Smokey Joe™ Premium, inkl. båge och värmesköld
Weber® original handtag inklusive båge och värmesköld. Passar till: Weber® Smokey Joe™ Premium   Hitta rätt reservdel till din grill > 
Weber® Skruvpåse - Smokey Mountain Cooker
 Weber® original skruvpåse. Passar till: Smokey Mountain Cooker   Hitta rätt reservdel till din grill > 
Weber® Skruvpåse - Spirit™ E/S-320 Premium (2013-)
Weber® original skruvpåse. Passar till Spirit™ E/S-320 Premium (2013-). Passar till: Spirit E/S-320 Premium från 2013 och efter   Hitta rätt reservdel till din grill > 
Weber® Övre grillgaller - Smokey Mountain Cooker 37cm
Weber® övre grillgaller. Passar till: Smokey Mountain Cooker, 37 cm   Hitta rätt reservdel till din grill > 
Weber® Redskapshållare - Performer™ (2013-)
 Weber® original redskapshållare. Passar till: Performer™ från 2013   Hitta rätt reservdel till din grill > 
Weber® Rotisserigaffel och skruvar - Spirit™
Weber® original rotisserigaffel och skruvar. Passar till: Spirit   Hitta rätt reservdel till din grill > 
Weber® Skruvpåse - Performer™ (2015-)
Weber® original skruvpåse. Passar till: Performer™ grill från 2015   Hitta rätt reservdel till din grill > 
Weber® Flavorizer™ Bars, rostfritt stål - Summit™ Silver/Gold/Platinum A+B-modeller
Weber® original Flavorizer™ Bars, rostfritt stål. Set bestående av 4 högerstänger och 4 vänsterstänger. Passar till: Summit Silver/Gold/Platinum A+B modeller från före år 2007   Hitta rätt reservdel till din grill > 
TANK SCALE PKGD
  Hitta rätt reservdel till din grill >  
Weber® Bottenbricka - Spirit 300-seire
Weber® porslinsemaljerad bottenbricka.  Passar till: Weber® Spirit Spirit E-310 och E-320 från 2007-2008 Weber® Genesis Silver B/C, Platinum B/C från 2005 och senare   Hitta rätt reservdel till din grill >  
Weber® Temperaturgivare
Weber® temperaturgivare. Mått: 0.51 cm x 2.03 cm x 8.64 cm Passar till: Termometermodellerna 6741 och 6742   Hitta rätt reservdel till din grill > 


 • Landningssidor - Utförsäljning Weber - Tillbehör & reservdelar - ctl00_f_gelia-cmyk-2015-png_listimg Landningssidor - Utförsäljning Weber - Tillbehör & reservdelar - ctl00_f_140px-color-weber-png_listimg Landningssidor - Utförsäljning Weber - Tillbehör & reservdelar - ctl00_f_140px-color-klippo-png_listimg Landningssidor - Utförsäljning Weber - Tillbehör & reservdelar - ctl00_f_140px-color-karcher-png_listimg Landningssidor - Utförsäljning Weber - Tillbehör & reservdelar - ctl00_f_140px-color-gardena-png_listimg Landningssidor - Utförsäljning Weber - Tillbehör & reservdelar - ctl00_f_140px-color-husqvarna-png_listimg
 • Landningssidor - Utförsäljning Weber - Tillbehör & reservdelar - ctl00_f_140px-color-fogelsta-png_listimg
 Facebook_ikon.gif  instagram_ikon.gif  youtube_ikon.gif