3 fysiska butiker
Fri frakt över 1 000 kr
Snabba leveranser

Banner-Utforsaljning-Weber.jpg

Upp till 50% rabatt på tillbehör och reservdelar från Weber®. Gäller i butik och online.

Priserna gäller så länge lagret räcker. Vi reserverar oss för slutförsäljning.

Weber® Grillrengöring, Emalj
Grillrens från Weber® – perfekt för grillens utvändiga, emaljerade delar. Underlättar rengöringen. Sprayas på en kall grill. 
Weber® Mikrofiberduk
Med den här microfiberduken får du enkelt de emaljerade och rostfria delarna på din grill att glänsa.
Weber® Premiumöverdrag - Q® 2000/200-serie
Lätt och luftigt kvalitetsöverdrag som skyddar Weber® Q®-grillen mot väder och vind. Kardborrband i sidan går att spänna åt så att överdraget passar perfekt kring grillen. Passar till Weber® Q® 2000/200, 2200/220 och 2400/240. Optimera väderresistensen hos ditt grillöverdrag med hjälp av impregneringsspray. Välj till impgregnering till ditt överdrag nedan.
Weber® Aluminiumform, stor
Weber® aluminiumform, perfekt för tillagning av allt från potatisgratäng och kakor till gryträtter, lasagne och annat på grillen. Praktiskt tillbehör till grillen. Finns även i en liten och en avlång modell. 10/st. 
Weber® Standardöverdrag - 47 Cm
Weber® standardöverdrag som passar till brikettgrill på 47 cm. Skydda din grill med det här tåliga överdraget i polyester. Kardborreband ser till att hålla överdraget på plats. Optimera väderresistensen hos ditt grillöverdrag med hjälp av impregneringsspray. Välj till impgregnering till ditt överdrag nedan.
Weber® Rökwraps – Cederträ
Tunna plattor av cederträ att vira in mindre köttstycken i när de ska rökas. Plattorna avger en läcker röksmak och passar till alla slags fisk, kött och fågel. Är 8 st i en förpackning.
Weber® Premiumöverdrag - 47 cm
Lyxöverdrag till brikettgrill på 47 cm. Går ner helt över benen och skyddar mot smuts, löv och damm. Slitstark kvalitet. Optimera väderresistensen hos ditt grillöverdrag med hjälp av impregneringsspray. Välj till impgregnering till ditt överdrag nedan.
Weber® Original™ Stekhållare
Stor stekhållare som gör det enkelt att tillaga läckra stekar och hela kycklingar. Hållaren lyfter upp köttet från grillgallret och ser till att luft kan cirkulera runt köttet, så att du får ett saftigt resultat.
Weber® Aluminiumform, XL
Weber® aluminiumform i storlek XL, passar perfekt i en One-Touch® 57 cm. Med droppformen undviker du spill i botten av grillen, men du kan även använda den till att tillaga allt från potatisgratäng och kakor till gryträtter och exempelvis lasagne på grillen. Finns även i en liten, en mellanstor och en avlång modell.
Weber® Original™ Kycklinghållare
Den ursprungliga kycklinghållaren från Weber Original™ i en uppdaterad version. Gör kycklingen supersaftig invändigt och extra krispig utvändigt.
Weber® Original™ Bambuspett
Läckra bambuspett från Weber som gör det enkelt att grilla grönsaker och kött i mindre stycken och garanterar elegant servering av maten.
Weber® Premium Grillspade, Stor
Modern och gedigen grillstekspade i rostfritt stål och med softcoat-handtag. Längden gör att du slipper ha fingrarna nära det heta grillgallret. Kan diskas i diskmaskin.
Weber® Brikettraka, Rostfritt Stål
Med brikettrakan kan du enkelt och säkert flytta runt tända briketter, kol och rökträ i din grill. Det vinklade bladet och långa handtaget gör rakan lätt att använda.
Weber® Underlägg - GBS
Underlägg för GBS®-insatser och -galler, skorstenständare och andra varma grilltillbehör som behöver stå och svalna.
Weber® Rökplanka
Weber® rökplankor tillverkade i cederträ, set med 2 stycken plankor. Rök en bit av din favoritfisk genom att placera den på rökplankan och sedan lägga den direkt på grillgallret. Eller varför inte röka en hel brie som du sedan serverar med en god marmelad och nybakat knäckebröd? Material, Cederträ Rekommenderas för, rökning av fisk, fågel, kött m.m. Produktstorlek (H x B x L), 2,2cm x 15cm x 40cm
Weber® Style™ Spade, bred
Extra bred stekspade som är perfekt för att vända och flytta känsliga bitar av kött och fisk på grillen.
Weber® Rotisseri - Q100/1000-serien
Rotisseri som roterar köttet under hela grillningen och ger kyckling, lammstek och andra hela stekar en jämn stekyta och en krispigt spröd grillyta. Passar till Weber Q®1000/100-serien.
Weber® Deluxe Revbenställ/Stekhållare
Kombinerad hållare för revbensspjäll och stek från Weber® som gör det enkelt att tillaga en krispig stek, kryddiga revbensspjäll eller andra läckerheter på grillen.
Weber® Olja-/vinägerflaska
Praktisk olje-/vinägerflaska från Weber med droppfri och doseringsvänlig hällpip samt ett lock som sluter tätt och skyddar innehållet.
Weber® Rotisseri - Q200/2000-serien
Rotisseri som roterar köttet under hela grillningen och ger kyckling, lammstek och andra hela stekar en jämn stekyta och en krispigt spröd grillyta. Passar till Weber Q®2000/200-serien.
Weber® Gjutjärnsplatta - Spirit® 200-serien
Stekplatta i gjutjärn – perfekt för allt från köttbullar och fisk till stekt fläsk och sauterade grönsaker. Eller varför inte engelsk brunch på grillen? Passar till Spirit® E-200-modeller från 2013.
Weber® Deluxe Plancha
Plancha-stekplatta i porslinsemaljerat gjutjärn till stekrätter, sauterade grönsaker, engelsk brunch m.m. Passar till Webers brikettgrill på 57 cm, Q®3000/300-serien och alla andra större gasolgrillsmodeller. Mått: 35 x 35 cm
Weber® Original™ långpanna, liten - Q®
Aluminiumlångpanna till Weber Original™ Stekgaller som gör att du kan få samma effekt som vid indirekt värme på Weber® Q®-grillar med bara en brännare.
Weber® Premium Pepparkvarn, 30cm
Exklusiv pepparkvarn från Weber. Crush-Grind-kvarn av hög kvalitet i kombination med en snygg design. 
Weber® Premiumöverdrag Pulse 2000
Premiumöverdrag från Weber som passar perfekt till Pulse 2000. Täcker hela grillen och skyddar mot väder och vind.  Optimera väderresistensen hos ditt grillöverdrag med hjälp av impregneringsspray. Välj till impgregnering till ditt överdrag nedan.
Weber® Premiumöverdrag Pulse 1000
Premiumöverdrag från Weber som passar perfekt till Pulse 1000. Täcker hela grillen och skyddar mot väder och vind.  Optimera väderresistensen hos ditt grillöverdrag med hjälp av impregneringsspray. Välj till impgregnering till ditt överdrag nedan.
Weber® Kockkniv Deluxe
Inget kök är komplett utan en riktig kockkniv. Vår deluxe-kockkniv är tillverkad i rostfritt stål och erbjuder funktionalitet, säkerhet och hög prestanda. Den ger ett ergonomiskt grepp så att du enkelt kan skära upp grillad oxfilé, stek eller kyckling. Material, rostfritt stål Instruktionser för skötsel, handdiskas
Weber® Premium Stekhållare
Hållare för revbensspjäll/stekhållare från Weber Original™ som gör det enkelt att tillaga läckra stekar, kryddade revbensspjäll och mycket annat på din grill. Med stekhållare på den ena sidan och hållare för revbensspjäll på den andra blir möjligheterna oändliga.
Weber® Premiumöverdrag Pulse Med Ställning
Premiumöverdrag från Weber som passar perfekt till Pulse 1000/2000 med ställning. Täcker hela grillen och skyddar mot vädret och vind.  Optimera väderresistensen hos ditt grillöverdrag med hjälp av impregneringsspray. Välj till impgregnering till ditt överdrag nedan.
Weber® Premiumöverdrag - Smokey Mountain™ 37 cm
Skydda din grill med Weber® premiumöverdrag, passar till Smokey Mountain 37 cm.  Optimera väderresistensen hos ditt grillöverdrag med hjälp av impregneringsspray. Välj till impgregnering till ditt överdrag nedan.


Weber® Reservdelar

Weber® Handtag med redskapshållare
Stilrent och funktionellt handtag med redskapshållare från Weber Original™. Redskapshållarna på sidan kan användas till exempelvis grilltång och stekspade. Passar till: Webers 47 cm, 57 cm och 67 cm brikettgillar .   Hitta rätt reservdel till din grill > 
Weber® Grillgaller - Smokey Joe™
Weber® grillgaller i pläterat stål. Passar till: Grillar i Smokey Joe™-serien   Hitta rätt reservdel till din grill > 
Weber® Swing-Up Värmehylla - Spirit 300-serie (2007-2008)
Weber® original reservdel. Svänghylla som placeras ovanför grillgallret så att du kan grilla allt från luftiga olivbröd till brytbönor. Värmehyllan är tillverkad i kromplaterad stål och går att diska i diskmaskin. Monteras i locket. Produktstorlek (H x B x L), 2.5 x 7.6 x 63.8 cm  Passar till: Genesis Silver B/C årsmodeller mellan 2004-2005 Spirit 300-serie årsmodeller mellan 2007-2008   Hitta rätt reservdel till din grill >  
Weber® Universal grillampa
Se din mat ordentligt vare sig du grillar i strålande sol eller dunkelt månsken. Den kraftfulla LED-lampan lyser upp hela grillytan i grillen så att du tydligt ser maten, oavsett när på dygnet du grillar. Flexibelt skaft med klämma som kan monteras på *de flesta ytor. Det böjliga skaftet gör att du kan rikta in ljuset där det behövs mest. Den kraftfulla LED-lampan lyser upp hela grillytan. Klämman kan monteras både vertikalt och horisontellt på de flesta ytor upp till 3,8 cm. Slitstark, väderresistent design Mått: 8.89 cm x 7.11cm x 62.48 cm   Hitta rätt reservdel till din grill > 
Weber® Övre Grillgaller - Smokey Mountain Cooker 47cm
Weber® original reservdel. Övre grillgaller till Weber® rök.  Passar till: Weber® Rökgrill Smokey Mountain Cooker, 47 cm   Hitta rätt reservdel till din grill > 
Weber® Komplett handtag till lock - Q1000-2000
Weber® komplett handtag till lock. Passar till: Q1000-2000   Hitta rätt reservdel till din grill > 
Weber® Trähandtag till lock - Fireplace
Weber® t rähandtag till lock. Passar till: Fireplace   Hitta rätt reservdel till din grill > 
Weber® Original™ Stekgaller, stort - Q® 2000/200-
Stort stekgaller som lyfter steken eller kycklingen från gjutjärnsgallret och ger samma effekt som grillning med indirekt värme.
Weber® Ring till termometer - Spirit™ (2013-)
Weber® original ring till termometer. Passar till: Spirit från 2013 och efter   Hitta rätt reservdel till din grill > 
Weber® Gnisttändare - Genesis™ Silver/Gold/Platinum C
Weber® original gnisttändare. Passar till: Genesis Silver, Gold och Platinum C.   Hitta rätt reservdel till din grill > 
Weber® Värmehylla - Genesis™ (2007-)
Weber® värmehylla. Passar till: Genesis från 2007 och efter   Hitta rätt reservdel till din grill > 
Weber® Gjutjärnsgaller Genesis® II 4 eller 6 Brännare
Med det här gallret i gjutjärn är det enkelt att få till snygga och smakförstärkande grillränder. 
Weber® Ring till termometer - Smokey Mountain Cooker 57cm
Weber® ring till termometer. Passar till: Smokey Mountain Cooker, 57 cm   Hitta rätt reservdel till din grill > 
Weber® Swing-Up hylla - Spirit™ 210 (2007-2012)
Weber® original svänghylla som placeras ovanför grillgallret så att du kan grilla allt från luftiga olivbröd till brytbönor. Monteras i locket. Passar till: Spirit 210 från 2007-2012   Hitta rätt reservdel till din grill > 
Weber® brödhylla till gasolgrill, Spirit® 200-serien
Brödhylla som placeras ovanför grillgallret så att du kan grilla allt från luftiga olivbröd till bönor i knaprig bacon utan att det behöver ta någon plats på grillen. Passar till Spirit® 200-serien från 2013 och framåt.
Weber® Trådhylla - Performer™
Weber® original trådhylla. Passar till: Performer™ Deluxe Performer™ Premium   Hitta rätt reservdel till din grill > 
Weber® Brikettgaller - Smokey Mountain Cooker 47cm
Weber® brikettgaller. Passar till: Smokey Mountain Cooker, 47 cm   Hitta rätt reservdel till din grill > 
Weber® Beslag Flav. Cookbox 6B Sum '13
 
Weber® Kontrolknappar - Q300/3000
Weber® kontrollknappar. Passar till: Q300 och Q3000   Hitta rätt reservdel till din grill >  
Weber® Nylonhandtag - Brikettgrill (2010-)
Weber® nylonhandtag. (Ersätter artikelnummer 80671) Passar till: Brikettgrillar från 2010 och efter   Hitta rätt reservdel till din grill > 
Weber® Bottenbricka - Genesis 300-serie (2007-2010)
Weber® original reservdel. Bottenbricka gasolgrillar Genesis 300-serie (2007-2010).   Hitta rätt reservdel till din grill >  
Weber® Bottenbricka, porslinsemaljerat - 300-serie (2013-)
Porslinsbelagd bottenbricka för uppsamling av fett som rinner ner i grillen. Längst ned på brickan lutar ena änden där avtappningshålet är belägen. Har en värmesköld på botten av facket.  Passar till: Spirit 300-serien, årsmodell 2013 och nyare   Hitta rätt reservdel till din grill > 
Weber® Låda under sidobord - Q3200
Weber® låda under sidobord. Passar till: Q3200   Hitta rätt reservdel till din grill > 
Weber® Large Bezel - Summit™ (2007)
Weber® original reservdel till gasolgrill. Passar till: Summit   Hitta rätt reservdel till din grill > 
Weber® Kontrollknapp, IR/Smoker Box - Summit™ (2007-)
Weber® kontrollknapp, IR/Smoker Box. Passar till: Summit modeller från 2007 och efter   Hitta rätt reservdel till din grill > 
Weber® Rostfritt Grillgaller Summit® - GBS
Grillgaller med löstagbar insats – grunddelen till Weber Original™ Gourmet BBQ-systemet Ta ur insatsen och sätt i din Gourmet BBQ-stekpanna, gjutjärnsgallret, woken eller munkpannan i stället.
Weber® Skruvpåse - Genesis™ 320 / 330 (2013-)
Weber® skruvpåse. Passar till: Genesis 320 och 330 från 2013 och efter   Hitta rätt reservdel till din grill > 
Weber® Handtag - Smokey Joe™ Premium, inkl. båge och värmesköld
Weber® original handtag inklusive båge och värmesköld. Passar till: Weber® Smokey Joe™ Premium   Hitta rätt reservdel till din grill > 
Weber® Skruvpåse - Smokey Mountain Cooker
 Weber® original skruvpåse. Passar till: Smokey Mountain Cooker   Hitta rätt reservdel till din grill > 
Weber® Skruvpåse - Spirit™ E/S-320 Premium (2013-)
Weber® original skruvpåse. Passar till Spirit™ E/S-320 Premium (2013-). Passar till: Spirit E/S-320 Premium från 2013 och efter   Hitta rätt reservdel till din grill > 
Weber® Övre grillgaller - Smokey Mountain Cooker 37cm
Weber® övre grillgaller. Passar till: Smokey Mountain Cooker, 37 cm   Hitta rätt reservdel till din grill > 
Weber® Redskapshållare - Performer™ (2013-)
 Weber® original redskapshållare. Passar till: Performer™ från 2013   Hitta rätt reservdel till din grill > 
Weber® Rotisserigaffel och skruvar - Spirit™
Weber® original rotisserigaffel och skruvar. Passar till: Spirit   Hitta rätt reservdel till din grill > 
Weber® Skruvpåse - Performer™ (2015-)
Weber® original skruvpåse. Passar till: Performer™ grill från 2015   Hitta rätt reservdel till din grill > 
TANK SCALE PKGD
  Hitta rätt reservdel till din grill >  
Weber® Bottenbricka - Spirit 300-seire
Weber® porslinsemaljerad bottenbricka.  Passar till: Weber® Spirit Spirit E-310 och E-320 från 2007-2008 Weber® Genesis Silver B/C, Platinum B/C från 2005 och senare   Hitta rätt reservdel till din grill >  


  • Landningssidor  - Utförsäljning Weber - Tillbehör & reservdelar - ctl00_f_gelia-cmyk-2015-png_listimg Landningssidor  - Utförsäljning Weber - Tillbehör & reservdelar - ctl00_f_140px-color-weber-png_listimg Landningssidor  - Utförsäljning Weber - Tillbehör & reservdelar - ctl00_f_140px-color-klippo-png_listimg Landningssidor  - Utförsäljning Weber - Tillbehör & reservdelar - ctl00_f_140px-color-karcher-png_listimg Landningssidor  - Utförsäljning Weber - Tillbehör & reservdelar - ctl00_f_140px-color-gardena-png_listimg Landningssidor  - Utförsäljning Weber - Tillbehör & reservdelar - ctl00_f_140px-color-husqvarna-png_listimg
  • Landningssidor  - Utförsäljning Weber - Tillbehör & reservdelar - ctl00_f_140px-color-fogelsta-png_listimg
 Facebook_ikon.gif  instagram_ikon.gif  youtube_ikon.gif