Välkommen till familjeföretaget sedan 1983
Två fysiska butiker och verkstäder
Komplett reservdelssortiment

Vilken Husqvarna åkgräsklippare är rätt för dig?

Val av rätt Rider för jobbet beror huvudsakligen på vilken typ av gräs som ska klippas och på hur trädgården ser ut. Med våra Combi-klippaggregat har du två klipptekniker att välja mellan. Bakutkast eller BioClip®. Följande egenskaper skiljer dem åt:

  • Bakutkast för högre gräs

    Om du tänker klippa högre, mer vildvuxet gräs eller grövre typer av gräs är det bättre att satsa på en åkgräsklippare med bakutkast, vilket gör att stora mängder gräs kan hanteras.

  • BioClip® för finare gräsmattor

    Har du en välskött gräsmatta som klipps ofta? Då lämpar sig BioClip® bäst för dina ändamål. Det fint klippta gräsklippet återgår till gräsmattan som gödning. Alla våra Rider-modeller har det här alternativet.

  • Rider med fyrhjulsdrift

    Om gräsmattan kan vara hal eller har branta lutningar eller om du tänker använda åkgräsklipparen under hela året är AWD (All-Wheel Drive) en utmärkt investering. Den ger bättre grepp vid behov.

  • Proffs eller villaägare

    Om du har större områden att sköta och letar efter en åkgräsklippare för yrkesmässig användning under hela året rekommenderar vi Husqvarnas avancerade Riders. De är utrustade med bland annat strålkastare, timmätare med servicepåminnelse och ett förstklassigt säte. Om du är villaägare passar troligen en av de mindre modellerna bättre för praktisk förvaring.

  • Lätt att starta och manövrera

    Alla Husqvarna Riders har frontmonterade klippaggregat så att du har bättre kontroll över arbetsområdet. Den här typen av klippaggregat ger också möjlighet att klippa under buskar och komma närmare staket och väggar. Åkgräsklipparna har även midjestyrning, vilket gör att de är extremt lätthanterliga. Du arbetar mer effektivt och får fina resultat snabbare med mindre ansträngning. Dessutom hjälper ett brett tillbehörssortiment dig att genomföra andra trädgårdsuppgifter under hela året. Med eller utan fyrhjulsdrift – du bestämmer själv.

 

facebook-inv twitter-inv

Ta del av nyheter och inspiration före alla andra. Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Genom att anmäla dig till vårt nyhetsbrev samtycker du
till vår dataskydds- och cookies policy.